Sustainability

واژه نامه تحلیلی قهوه: پایداری Sustainability

مجله قهوه – پایداری Sustainability یک اصطلاح کاملاً جذاب است و جنبه‌های زیادی از سفر دانه قهوه به فنجان وجود دارد که می‌توان آن‌ها را با توجه به پایداری در نظر گرفت.

پایداری نهایی باید هم اقتصادی و هم محیطی باشد. به‌عنوان‌مثال، رشد چیزی به روشی سازگار با محیط‌زیست، اما با این کار، از دست دادن توانایی زندگی از طریق آن پایدار نیست و بالعکس.

ازنظر اقتصادی، جنبش تخصص، طرح جام تعالی و غیره سخت تلاش کرده‌اند تا کشاورزان را باانگیزه مالی بیشتری برای دستیابی به کیفیت جام بالاتر پاداش دهند.

گواهینامه تجارت منصفانه بیشتر بر تولید قهوه به‌عنوان یک محصول پایدارتر متمرکز شده است.

این یک نگرانی واقعی است که در بسیاری از کشورهای تولیدکننده باعث عدم موفقیت رشد قهوه ازنظر اقتصادی شده است و باعث می‌شود محصولات قهوه به خاطر سایر محصولات کنار گذاشته شود.

ازنظر کشاورزی، نگرانی‌های پایداری دیگری نیز داریم.

زنگ‌زدگی برگ می‌تواند محصولات را ویران کند و دلیل اصلی برداشتن قهوه از نظر اقتصادی بدون عواقب است.

تغییرات آب‌وهوا با تغییر شرایط رشد و پرورش بیماری، همین مشکلات را ایجاد می‌کند. افزایش هزینه‌های کار در کشورهای در حال توسعه نیز تولید را تهدید می‌کند.

در این موارد، فناوری پتانسیل کمک به آن را دارد. این آرایه پیچیده از موضوعات معمولاً توسط همه کشورهای تولیدکننده مشترک است، هرچند گاهی اوقات چالش‌ها فقط مربوط به کشوری است که دارای سازمان‌ها و ساختارهای مختلفی است.

درمجموع، نگرانی در مورد پایداری همچنان به توجه ما نیاز دارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Sustainability

Sustainability is a catchall term and there are many aspects of the seed-to-cup journey that we can consider with sustainability in mind.

Ultimate sustainability needs to be both economical and environmental.

For example, growing something in a more environmentally friendly way but, in doing so, losing the ability to make a living from it is not sustainable, and vice versa.

From an economic point of view, the speciality movement, Cup of Excellence scheme, and so forth have been working hard on rewarding farmers with more financial incentive for pursuing higher cup quality.

The Fair trade certification has focused more on making commodity coffee a more sustainable crop.

It is a genuine concern in a plethora of producing countries that failure to make coffee growing economically sustainable has resulted in, and will continue to result in, coffee crops being abandoned for other crops.

Agriculturally, we have other sustainability concerns.

Leaf rust can devastate crops and feeds into the reason why harvesting coffee can be financially unrewarding. Climate change causes the same problems by altering growing conditions and nurturing disease.

Rising labour costs in developing countries also threaten production. In these cases, technology has the potential to help.

This complex array of issues is often shared by all producing countries, though sometimes the challenges are unique to a country, which has different organizations and structures in place.

All in all, though, concerns about sustainability continue to require every bit of our attention.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *