مجله قهوه – پایداری Sustainability یک اصطلاح کاملاً جذاب است و جنبههای زیادی از سفر دانه قهوه به فنجان وجود دارد که میتوان آنها را با توجه به پایداری در نظر گرفت.
پایداری نهایی باید هم اقتصادی و هم محیطی باشد. بهعنوانمثال، رشد چیزی به روشی سازگار با محیطزیست، اما با این کار، از دست دادن توانایی زندگی از طریق آن پایدار نیست و بالعکس.
ازنظر اقتصادی، جنبش تخصص، طرح جام تعالی و غیره سخت تلاش کردهاند تا کشاورزان را باانگیزه مالی بیشتری برای دستیابی به کیفیت جام بالاتر پاداش دهند.
گواهینامه تجارت منصفانه بیشتر بر تولید قهوه بهعنوان یک محصول پایدارتر متمرکز شده است.
این یک نگرانی واقعی است که در بسیاری از کشورهای تولیدکننده باعث عدم موفقیت رشد قهوه ازنظر اقتصادی شده است و باعث میشود محصولات قهوه به خاطر سایر محصولات کنار گذاشته شود.
ازنظر کشاورزی، نگرانیهای پایداری دیگری نیز داریم.
زنگزدگی برگ میتواند محصولات را ویران کند و دلیل اصلی برداشتن قهوه از نظر اقتصادی بدون عواقب است.
تغییرات آبوهوا با تغییر شرایط رشد و پرورش بیماری، همین مشکلات را ایجاد میکند. افزایش هزینههای کار در کشورهای در حال توسعه نیز تولید را تهدید میکند.
در این موارد، فناوری پتانسیل کمک به آن را دارد. این آرایه پیچیده از موضوعات معمولاً توسط همه کشورهای تولیدکننده مشترک است، هرچند گاهی اوقات چالشها فقط مربوط به کشوری است که دارای سازمانها و ساختارهای مختلفی است.
درمجموع، نگرانی در مورد پایداری همچنان به توجه ما نیاز دارد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Sustainability
Sustainability is a catchall term and there are many aspects of the seed-to-cup journey that we can consider with sustainability in mind.
Ultimate sustainability needs to be both economical and environmental.
For example, growing something in a more environmentally friendly way but, in doing so, losing the ability to make a living from it is not sustainable, and vice versa.
From an economic point of view, the speciality movement, Cup of Excellence scheme, and so forth have been working hard on rewarding farmers with more financial incentive for pursuing higher cup quality.
The Fair trade certification has focused more on making commodity coffee a more sustainable crop.
It is a genuine concern in a plethora of producing countries that failure to make coffee growing economically sustainable has resulted in, and will continue to result in, coffee crops being abandoned for other crops.
Agriculturally, we have other sustainability concerns.
Leaf rust can devastate crops and feeds into the reason why harvesting coffee can be financially unrewarding. Climate change causes the same problems by altering growing conditions and nurturing disease.
Rising labour costs in developing countries also threaten production. In these cases, technology has the potential to help.
This complex array of issues is often shared by all producing countries, though sometimes the challenges are unique to a country, which has different organizations and structures in place.
All in all, though, concerns about sustainability continue to require every bit of our attention.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee