مجله قهوه – دستگاه موکاپات Moka pot از 80 سال گذشته وجود داشته است و مانند خود اسپرسو در ایتالیا اختراعشده است.
آلفونسو بیالتی (1970-1888) این طرح (کار لوئیجی دی پونتی) را در سال 1933 به دست آورد و بیالتی صنعتی هنوز همان مدل را با نام تجاری Moka Express تولید میکند.
موکاپات به دلیل توانایی تولید یک نوشیدنی اسپرسو بر روی اجاقگاز خانگی محبوبیت زیادی پیداکرده است.
این دستگاه اجازه میدهد تا با گرم شدن آب در محفظه پایین گلدان همراه با بخار، فشار ایجاد شود.
وقتی بخار به نقطه بحرانی رسید، آب را از طریق بستری از قهوه آسیاب شده به بالا منتقل میکند و محفظه بالایی را با قهوه تازه و دمکرده پر میکند.
طرحهای مختلف قبل از آنکه آب از طریق قهوه بالا برود، به مقدار گرما و فشار متفاوتی نیاز دارند و شکایت مشترکی که به نظر میرسد این است که طعم قهوه سوخته است.
واقعیت این است که آب خیلی گرم شده و بیشازحد قهوه را استخراج میکند.
یک ترفند ساده استفاده کمتر از آب در محفظه پایین است.
این بدان معنی است که تجمع بخارآب سریعتر قادر به انتقال آب به بالا و قهوه قبل از افزایش دمای آن است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Moka pot
This stovetop brewing device has been around for the past 80 years, and, like espresso itself, was invented in Italy.
Alfonso Bialetti (1888–1970) acquired the design (the work of Luigi De Ponti) in 1933, and Bialetti Industrie still produces the very same model under the trade name Moka Express.
The moka pot has found great popularity due to its ability to produce an espresso-esque drink on the domestic stove.
The design allows pressure to build up as the water heats in the bottom chamber of the pot along with steam.
When the steam gets to critical point, it forces the water up through a bed of ground coffee and fills the top chamber with strong, freshly brewed coffee.
Different designs require a different amount of heat and pressure before the water makes its way up through the coffee, and a common complaint directed at the pot is that the coffee can taste burnt.
The reality is that the water has just gotten too hot and is overextracting the coffee.
A simple trick is to use less water in the bottom chamber; this means the buildup of steam is more quickly able to move the water up and through the coffee before its temperature rises too high.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
