Origin

واژه نامه تحلیلی قهوه: مبدأ قهوه Origin

مجله قهوه – مبدأ Origin به اصطلاحی کلیدی در قهوه تبدیل‌شده است. به نظر من اشاره به مبهم بودن بالقوه این اصطلاح ارزشمند است.

در اصل، «مبدأ» اصطلاحی سرراست است و به مبدأ یک قهوه اشاره دارد: «از کجا آمده است؟»

ازنظر تاریخی، به‌خصوص در سنت اسپرسوی ایتالیا، قهوه‌های بسیاری از کشورها باهم مخلوط شده‌اند. در بسیاری از موارد، منشأ دقیق اجزای سازنده مخلوط راز سازنده است.

برعکس، حرکات تخصصی و «موج سوم» بر قابلیت ردیابی و پیدایش تأکید دارند و می‌کوشند ریشه آنچه می‌نوشید را ترسیم کرده و بین طعم و «داستان» قهوه ارتباط برقرار کنند.

اصطلاح «منشأ منفرد» به‌طور گسترده‌ای مورداستفاده قرار گرفته و در سراسر چشم‌انداز خرده‌فروشی قهوه بارزتر شده است.

این اصطلاح به معنی کیفیت است و کنجکاوی نوشیدنی را برای کشف امکانات طعم قهوه جلب می‌کند.

بااین‌حال، یک قهوه از هر کشور منفرد ازلحاظ فنی از یک منشأ واحد است، ازآنجاکه قهوه از یک کشور است.

بااین‌وجود، قهوه می‌تواند ترکیبی از بسیاری از قهوه‌های متنوع از بسیاری از مزارع باشد.

تعدادی از رسترهای مخصوص در حال حاضر تقریباً به‌طور انحصاری پیشنهاد‌های تک منشأ دارند و این اصطلاح در این زمینه به‌طور فزاینده‌ای برای نشان دادن یک قهوه از انواع خاصی از گیاه قهوه، از یک مزرعه خاص در نظر گرفته شده است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Origin

Origin has become a commonly used term in coffee. I think it is valuable to point out the potential vagueness of the term.

In essence, “origin” is a straightforward term.

It refers to the point of origin of a coffee: “Where does it come from?” Historically, especially in the Italian espresso tradition, coffees from many countries have been blended together.

In many cases, the exact origin of the components in the blend is the secret of the maker.

Contrarily, the speciality and “third wave” movements place an emphasis on traceability and provenance, seeking to outline the origins of what you are drinking and to draw connections between flavour and the coffee’s “story”.

The term “single origin” has become widely used and is becoming more prominent throughout the coffee-retailing landscape.

The term implies quality and appeals to the drinker’s curiosity to explore the flavour possibilities of coffee.

However, a coffee from any single country is technically from a single origin, inasmuch as the coffee is from one country.

The coffee, however, could be a blend of many diverse coffees from many farms.

A number of speciality roasters now have almost exclusively single-origin offerings, and the term in this context is increasingly intended to denote a coffee from a specific variety of coffee plant, from a specific farm.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *