Sudan Rume

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه سودان روم Sudan Rume

مجله قهوه – قهوه سودان روم Sudan Rume مدتی است که در صنعت قهوه در پشت‌صحنه قرار دارد، زیرا برای افزودن کیفیت و مقاومت در برابر بیماری، اغلب با انواع دیگر تلاقی می‌شود.

بااین‌حال، به دلیل بازده کم، این رقم سطح بالایی از تولید را مشاهده نکرده است.

در سال 2015، SaŠa Šesti the انواع مختلف آن را محکم بر روی نقشه قرار داد وقتی که (همراه با مقداری ذوب کربنیک) از آن برای پیروزی در مسابقات قهرمانی جهان باریستا استفاده کرد.

هرگز زمانی نبوده است که کیفیت فنجان به‌اندازه اکنون ارزیابی شود که باعث می‌شود عملکرد پایین‌تر انواع مختلف از این نوع جذابیت نداشته باشد.

این تنوع از Sudane’s Bome Plateau سرچشمه می‌گیرد و به‌طور مداوم بسیاری از مواد معطر و اسیدیته و شیرینی میوه را ارائه می‌دهد.

بسیاری از کشاورزان در حال آزمایش تنوع در قاره آمریکا و دستیابی به نتایج هیجان‌انگیز هستند و یک ترکیبی محبوب F1 به نام Centoamerica در السالوادور ظاهرشده است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Sudan Rume

Sudan Rume has actually been behind the scenes in the coffee industry for some time now, as it is quite often crossed with other varieties to add quality and disease resistance.

However, due to its low yields, the variety itself has not seen high levels of production.

In 2015 Saša Šestić put the variety firmly on the map when (combined with some carbonic maceration) he used it to win the World Barista Championship.

There has never been a time when cup quality is valued as highly as it is now, which makes the lower yield of a variety like this seem less unappealing.

The variety originates from Sudan’s Bome Plateau and consistently delivers a lot of aromatics and stone-fruit acidity and sweetness.

Many farmers are experimenting with the variety in the Americas and achieving exciting results, and a popular F1 hybrid named Centoamerica has appeared in El Salvador.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *