Strength

واژه نامه تحلیلی قهوه: قدرت Strength

مجله قهوه – چند اصطلاح در قهوه وجود دارد که امکان ایجاد سردرگمی را دارد. «قدرت» Strength یکی از این موارد است.

سو تفاهم اولیه در مورد واکنش بین کافئین و طعم‌دهنده است.

کافئین به‌طور خاص یک میدان مین است. بیان دقیق مقدار کافئین حاوی قهوه و احتمالاً مقدار زیادی از آن در نوشیدنی تقریباً غیرممکن است.

سردرگمی دیگر، از دید فنی‌تر، رابطه قدرت و استخراج است.

بدیهی است که اگر از قهوه بیشتری استفاده می‌کنید، احتمال نوشیدنی حاوی کافئین بیشتری دارید، اما اندازه توهم ایجاد می‌کند.

یک اسپرسو می‌تواند بسیار شدید و قوی باشد، اما اندازه سرو به این معنی است که احتمالاً به‌اندازه یک لیوان بزرگ قهوه فیلتری با طعم ضعیف‌تر، کافئین ندارد. این اساساً فقط یک بازی حجمی است.

با توجه به راهنماهای قدرت موجود در بسته‌بندی تجاری بیشتر قهوه، مشکلاتی نیز وجود دارد.

هیچ استاندارد شناخته شده‌ای برای این‌ها وجود ندارد.

شرکت‌های سازنده محصول از این راهنماهای قدرت ساخته‌شده با اهداف مختلف استفاده می‌کنند.

هدف ممکن است توصیف تاریکی کباب یا اشاره به این واقعیت باشد که از روبوستا استفاده‌شده است و قهوه حاصل از آن کافئین بیشتری دارد.

سرانجام، می‌توان به اصل قهوه و قدرت عطروطعم آن دانه اشاره کرد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Strength

There are a few terms in coffee that have the potential to elicit confusion. “Strength” is one of those.

The primary misunderstanding is around the reaction between caffeine and flavour.

The caffeine one in particular is a minefield.

Stating exactly how much caffeine the coffee contains and how much of that is likely to end up in the drink is nearly impossible.

Another confusion, from a more technical point of view, is the relation of strength to extraction.

Obviously, if you use more coffee, you have the potential of a drink with more caffeine, but size creates an illusion.

An espresso can be very intense and strong, but the serving size means it probably does not contain as much caffeine as a big mug of much weaker-tasting filter coffee.

It is essentially just a volume game. In regard to the strength guides found on more commercial coffee packaging, there are also problems.

There is no recognized standard for these.

The companies behind the product use these made-up strength guides with various intents.

The goal may be to describe the darkness of roast or to refer to the fact that Robusta has been used and the resulting coffee has a higher caffeine content. Lastly, the reference could be to the origin of coffee itself and the strength of flavour of that bean.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *