Sensory science

واژه نامه تحلیلی قهوه: علوم حسی Sensory science

مجله قهوه – اولین معرفی واقعی من به دنیای علوم حسی Sensory science از طریق کار استاد روانشناسی تجربی دانشگاه آکسفورد چارلز اسپنس بود.

اساساً، اسپنس مطالعه می‌کند که چگونه هر چیز دیگری به غیر از غذا و نوشیدنی واقعی بر تجربه و درک شما از آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

این شامل انواع جزئیات مانند وزن کارد و چنگال، شکل بشقاب، رنگ یک فنجان یا صدای محیط است.

به‌عنوان‌مثال، قهوه وقتی در یک فنجان سفید سرو می‌شود تقریباً دو برابر شدیدتر از یک فنجان سیاه تلقی می‌شود.

جالب اینجاست که قهوه موجود در فنجان سفید نیز کمتر شیرین تلقی می‌شود. جالب است که چقدر تجربه‌های خوردن و آشامیدن ما پیچیده است.

آیا بهترین فنجان قهوه‌ای که تا به حال نوشیده‌اید به بهترین وجهی بوده است یا این که گرد هم آمدن یک قهوه عالی با تنظیم مناسب، رنگ‌های مناسب، همه‌چیز مناسب شما باشد؟

به همین دلیل است که هنگام چشیدن و گل دادن به قهوه ایجاد یک محیط تکرارشونده، تمیز، ساکت و بی‌طرف بسیار مهم است. مسلماً چیزی به‌عنوان یک محیط کاملاً بی‌طرف وجود ندارد، بنابراین سازگاری مهم است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Sensory science

My first real introduction to the world of sensory science was through the work of the Oxford University professor of experimental psychology Charles Spence.

Essentially, Spence studies how everything other than the actual food and drink affects your experience and perception of them.

This includes all kinds of details, such as the weight of the cutlery, the plate shape, the colour of a cup, or the ambient sound.

Coffee, for instance, is perceived as being almost twice as intense when served in a white cup compared to a black one. Interestingly, the coffee in the white cup is also perceived as less sweet. It is fascinating how complex our eating and drinking experiences are.

Was the best cup of coffee you ever had simply the best, or was it the coming together of a great coffee with the right setting, the right colours, the right everything for you?

This is why it is so important when tasting and scoring coffee to create a repeatable, clean, quiet, and unbiased environment.

There is, of course, no such thing as an absolutely unbiased environment, so consistency is key.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *