Sugar

واژه نامه تحلیلی قهوه: شکر Sugar

مجله قهوه – ضرب‌المثل ترکی می‌گوید: «قهوه جهنم سیاه است، مانند مرگ محکم و مانند عشق شیرین». برای بسیاری از افراد، افزودن شکر Sugar به قهوه یکی از جنبه‌های تعیین‌کننده رابطه آن‌ها با نوشیدنی است.

قهوه می‌تواند شیرینی طبیعی خود را داشته باشد، اما بیشتر اوقات قهوه تلخ است و افزودن قند تعادل را ایجاد می‌کند.

شکر، مانند کافئین، اعتیادآور است و غالباً یک فنجان قهوه دومنظوره تأمین کافئین و شکر را تأمین می‌کند و ترجیح فرد برای اینکه چگونه می‌خواهند نوشیدنی قهوه خود را «بسازند» می‌تواند موضوع مهیجی باشد.

ازآنجاکه طعم و مزه قهوه می‌تواند بسیار پیچیده باشد، چیزهایی مشکل ایجاد می‌کنند و ملاقات آن با شکر همیشه قابل پیش‌بینی یا خوشایند نیست.

همان‌طور که به عرصه‌های قهوه با امتیاز بالاتر می‌رسیم، اسیدیته برجسته‌تر و پیچیده‌تر می‌شود و از تلخی آن کاسته می‌شود و افزودن قند نه‌تنها کمتر لازم می‌شود بلکه می‌تواند نوشیدنی را متعادل کند.

دقیقاً مانند یک لیوان شراب، یک فنجان قهوه مخصوص که کاملاً آماده برای یک نوشیدنی تمام‌عیار است.

از طرف دیگر، در دنیای سنتی اسپرسوی ایتالیایی، برعکس است و قهوه برای رسیدن به تعادل هنگام افزودن قند، به‌طور خاص انتخاب و بوداده می‌شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Sugar

“Coffee should be black as hell, strong as death, and as sweet as love”, so goes the Turkish proverb.

For many people, the addition of sugar to coffee is a defining aspect of their relationship with the beverage.

Coffee has the potential to have its own natural sweetness, but more often than not coffee is bitter and the addition of sugar adds balance.

Sugar, like caffeine, is addictive and often a cup of coffee serves the dual purpose of delivering both caffeine and sugar, and an individual’s preference for how they want to “build” their coffee drink can be a touchy subject.

Things get tricky in that coffee’s flavour can be very complex and its meeting with sugar is not always predictable or pleasant.

As we make our way into the realms of higher-scoring coffee, acidity becomes more prominent and complex and the bitterness diminishes, and the addition of sugar becomes not only less necessary but can actually unbalance the drink.

Much like a glass of wine, a carefully prepared cup of speciality coffee is a finished drink.

The coffee was chosen, roasted, and brewed without sugar content as part of the equation. On the other hand, in the more traditional world of Italian espresso, the opposite is true and the coffee was chosen and roasted specifically to achieve balance when sugar is added.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *