مجله قهوه – مفهوم طراوت در قهوه آسان است. وقتی یک قهوه برداشت میشود، تازهترین حالت Resting را دارد. با بیرون آمدن قهوه از سینی خنککننده برشته، تازه بودن آن در اوج است.
قهوه تازه آسیاب شده قهوهای است که بلافاصله قبل از دم کردن آسیاب میشود. این ایده طراوت بهطور ذاتی با ایدههای کیفیت پیوند خورده است؛ بنابراین تازهتر آیا بهترین است؟ نه کاملاً.
«تازه بهتر است» روایتی آسان و کاملاً درست است.
قهوه هجده ماه پیش برداشتشده بهاندازه قهوه هفته گذشته برداشت نمیشود. قهوه بوداده دیروز طعم بهتری نسبت به قهوه بوداده یک سال پیش دارد و غیره.
بااینحال، بهترین نتایج جایی دراینبین Resting است و در بیشتر موارد، قهوه بسیار تازه مطلوب نیست.
قهوهها میتوانند کیفیت «دانه سبز» درست پس از برداشت را داشته باشند. آنها اغلب فاقد شیرینی و اسیدیته ساختاری هستند.
قهوهای که تازه تفتداده شده است، نیاز به از دست دادن CO2 دارد و اغلب چندین روز پس از بو دادن، «باز» میشود.
درواقع، بسته به قهوه و سبک بو دادن، این اوج طعم میتواند بعد از بو دادن بسیار بیشتر شود، در بعضی موارد حدود سه تا شش هفته و کورههای برشته میتوانند در مورد زمانی که فکر میکنند قهوه آنها در بهترین حالت است مشاوره دهند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Resting
The concept of freshness in coffee is easy. When a coffee is harvested, it is at its most fresh.
Freshness from roast is at its height when the coffee is pulled out of the roaster’s cooling tray.
Freshly ground coffee is coffee that was ground immediately before being brewed. This idea of freshness has become intrinsically linked to ideas of quality.
So fresh is best …? Not quite. “Fresh is best” is an easy narrative and one that is broadly true.
Coffee harvested eighteen months ago does not score as well as coffee harvested last week.
Coffee roasted yesterday tastes better than coffee roasted a year ago, and so on. However, the best results lie somewhere in between, and, for the most part, very fresh coffee is not optimal.
Coffees can have a “green” quality just after being harvested; they are often a touch astringent and lack sweetness and structured acidity.
Coffee that has just been roasted needs to lose the CO2 and will often “open up” several days after roast. In fact, depending on the coffee and the roasting style, this flavour peak can be much longer after roast, around three to six weeks in some cases.
The roaster will be able to advise on when they think their coffee is at its best.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee