مجله قهوه – ذره ذره Nutate نوعی اصطلاح نسبتاً مدرن برای راه یافتن به قهوه است؛ و بر اساس نظر مت پرگر، قهرمان جام جهانی آبجو در استرالیا 2012، به یک روش خنککننده اشاره دارد.
بهطورمعمول، یک باریستا در یک حرکت ذره ذره Nutate تا زمانی که قهوه ساییده فشرده شود تا حد ممکن سطح پایین را پایین میآورد.
فیزیک پشت ذره ذره Nutate شباهت زیادی به راه رفتن روی برف دارد.
اگر با کفشهای برفی سنتی (کفشهایی مانند راکت تنیس) راه بروید، وزن و درنتیجه زور شما تقسیم میشود و برف را زیاد فشرده نمیکنید.
این را با راه رفتن روی برف با یک جفت پاشنه مقایسه کنید.
ذره ذره به شما امکان میدهد بستر قهوه را با اعمال فشار غلیظ بیشتر به میزان بیشتری فشرده کنید.
برای رسیدن به این هدف، باریستا دوز را بهصورت دایرهوار با یک مفصل گرد میکند. یک لبه یک طرف دستکش قهوه را فشرده میکند، سپس آن را دور آن میچرخانید تا بقیه را فشرده کند، قبل از اینکه با یک تامپ صاف به پایان برسید.
اگرچه بهطور بالقوه یک روش موفقیتآمیز برای فشردهسازی زمین قهوه است، اما برای یک استخراج یکنواخت نیز دارای پتانسیل بالایی برای اجرای ناسازگار یا ناهموار است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Nutate
Nutating is a relatively modern term to make its way into coffee.
Popularized by Australian 2012 World Brewers Cup champion Matt Perger, it refers to a tamping technique.
Normally, a barista would tamp down as levelly as possible in one smooth lowering movement until the ground coffee is compacted. The physics behind nutating is a lot like walking on snow.
If you walk in traditional snowshoes (the ones like tennis rackets), your weight, and therefore force, is distributed and you will not compress the snow very much. Compare that to walking on snow with a pair of heels.
Nutating allows you to compact the coffee bed to a greater degree by applying more concentrated pressure.
To achieve this, the barista tamps the dose in a circular fashion with a swivel.
One edge of one side of the tamper compresses the coffee first, you then roll it round to compress the rest, before ending up with a flat tamp.
Although potentially a successful way of compressing coffee grounds, for an even extraction it also has high potential to be executed inconsistently or unevenly.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
