مجله قهوه – ممکن است با اصطلاح «نوار کند» یا دم کردن آهسته Slow brew روبرو شده باشید. این بهسادگی به یک قهوه فیلتری اشاره دارد، اما کمی بیشتر میتوان از نام آن استنباط کرد.
بهطورمعمول، یک نوار آهسته فیلترهای یک سرویس و دمدستی را به نمایش میگذارد.
قلب آن تهیه قهوه باکیفیت است و این واکنشی است به اخلاق فست فود – چه ازنظر سرویسدهی و چه ازنظر تهیه – که مشخصه بسیاری از کافیشاپها است.
نوار آهسته به معنای صرف وقت برای پذیرفتن آیین تهیه یک فنجان قهوه، تماشای تهیه آن، تعامل با باریستا یا صرفاً نشستن و گرفتن لحظهای است.
بدیهی است که اقتصاد کافیشاپ معمولاً بر اساس خدمات سریعتر ساخته میشود و برخی از فروشگاهها نوار کندی را بهعنوان بخشی از پیشنهاد خود ارائه میدهند و کاملاً درست، هزینههای بیشتری را برای تجربه دریافت میکنند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Slow brew
You may have come across the term “slow bar”.
This simply refers to a filter coffee bar, but a little more can be inferred from the name.
Typically, a slow bar sells single-serve, manually brewed filters.
At its heart is the making of quality coffee and it is a reaction to the fast-food ethos – both in terms of service and preparation – that has come to characterize so many coffee shops.
The slow bar is all about taking time to embrace the ritual of crafting a cup of coffee, to watch it being made, to engage with the barista, or simply sit and take a moment.
Evidently, coffee-shop economics are more typically built on speedier service, and some stores will offer a slow bar as part of its offer and, quite rightly, charge more for the experience.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
