Temperature

واژه نامه تحلیلی قهوه: دما Temperature

مجله قهوه – تأثیر دما Temperature در طول سفر دانه قهوه به فنجان در نقاط مختلف قابل مشاهده و چشیدن است.

در مزرعه یا سطح زمین ، تغییر دما باعث تغییر شرایط رشد گیاه قهوه می‌شود و همچنین می‌تواند در مرحله خشک شدن فرآوری قهوه نیز حیاتی باشد.

دما بر ذخیره قهوه و طول عمر آن تأثیر می‌گذارد.

کباب کردن تقریباً به معنای اعمال مقادیر مختلف دما به روش‌های مختلف است.

بیشتر ما در هنگام دم کشیدن قهوه ، تأثیر درجه حرارت را تجربه می‌کنیم – دمای آبی که برای تهیه قهوه استفاده می‌کنیم ، بر طعم آن تأثیر می‌گذارد.

احتمالاً شنیده‌اید که نباید از آب جوش برای دم کشیدن استفاده کرد ، زیرا این کار قهوه را «می‌سوزاند». مشاوره خوب ، اگرچه به‌طور بالقوه گمراه‌کننده است.

هنگام دم کردن ، ما در حال حل کردن قهوه هستیم ، نه پخت‌وپز آن ، و به همین ترتیب دمای آب باعث تغییر ترکیبات و درنتیجه طعم‌دهنده‌های قهوه می‌شود و اگر قهوه سوخته باشد ، این امر در طی فرآیند بو دادن اتفاق افتاده است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Temperature

The impact of temperature can be seen and tasted at varying points throughout the seed-to-cup journey.

At the farm, or terroir, level, changes in temperature will change the growing conditions of the coffee plant and can be critical during the drying part of the processing of the coffee, too.

Temperature affects the storage of coffee and its life-span.

Roasting is pretty much all about applying varying amounts of temperature in different ways.

Most of us experience the impact of temperature during the brewing of coffee – the temperature of the water we use to make the coffee affects the flavour.

You have probably heard that one should not use boiling water to brew with, because this will “burn” the coffee.

Good advice, although potentially misleading.

When brewing we are dissolving, not cooking, coffee, and as such the temperature of the water alters which compounds, and therein which flavours, are released by the coffee.

If the coffee has been burnt, this will have happened during the roasting process.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *