volumetrics

واژه نامه تحلیلی قهوه: حجم‌سنجی volumetrics

مجله قهوه – دستگاه حجمی  volumetrics دستگاهی است که توانایی توزیع مقدار مشخصی آب هنگام تهیه قهوه را دارد. این تابعی از اکثر دستگاه‌های اسپرسو نیمه اتوماتیک است.

این مکانیزم با زمان کار نمی‌کند بلکه با حجم کار می‌کند که با کمی دستگاه شبیه پارو مانند که در دستگاه قرار دارد شمارش می‌شود.

آب توزیع‌شده باید از این پارو عبور کند و بنابراین تنظیم حجم‌سنجی به این معنی است که شما تعدادی چرخش دست‌وپا زدن را تنظیم می‌کنید.

این سیستم می‌تواند بسیار دقیق باشد، اما این الزاماً با یک طول ثابت شات اسپرسو مطابقت نخواهد داشت.

شما قبل از اینکه آب از طریق قهوه عبور کند، آب را تنظیم می‌کنید، بنابراین مقدار آبی که قهوه در خود نگه می‌دارد باید در نظر گرفته شود.

اگر دوز قهوه توزین نشده باشد یا از آسیاب متناقضی برخوردار باشد، حجم به شما یک طول شات ثابت نمی‌دهد.

Gravimetrics اصطلاح جدیدتری است که برای توصیف ماشین‌هایی استفاده می‌شود که مقیاس‌هایی درون سینی قطره‌چکان تعبیه‌شده‌اند و بنابراین می‌توانند ضربه را برای شما بسازند.

اگر به‌خوبی کنترل شود، هر دو سیستم می‌توانند به تولید اسپرسوی سازگار کمک کنند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

volumetrics

A volumetric machine is one that has the ability to dispense a set amount of water when making coffee.

This is a function of most semiautomatic espresso machines.

The mechanism does not work by time but by volume, which is counted by a little paddle-like device that sits in the machine.

Water being dispensed has to pass this paddle, and so setting a volumetric means that you are setting a number of turns of the paddle.

This system can be very accurate, but this will not necessarily correspond to a consistent length of espresso shot.

You are setting the water before it passes though the coffee, so the amount of water that the coffee will hold has to be taken into consideration.

If the ground dose is either not weighed or is of an inconsistent grind, then volumetrics will not give you a consistent shot length.

Gravimetrics is a newer term used to describe machines that have scales built into the drip tray and can therefore weigh the shot for you.

Both systems can aid the production of consistent espresso if handled well.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *