مجله قهوه – اصطلاح توسعه Development در قهوه تقریباً منحصراً هنگام بحث در مورد تکنیکهای برشته کردن قهوه استفاده میشود. این میتواند ازیکطرف به دوره بسیار خاصی در طی فرآیند برشته شدن و از سوی دیگر به مفهوم کلی در مورد چگونگی رُست قهوه اشاره کند. هنگامیکه یک قهوه بوداده شد، بسیاری از فرآیندها و واکنشهای شیمیایی در آن رخ میدهد؛ اگر نتوانیم به اندازه کافی این ویژگیها و واکنشهای شیمیایی را در لوبیای قهوه پرورش دهیم، بنابراین قهوه میتواند طعمی علفی، ترش و به اندازه کافی پیچیده باشد. از طرف دیگر، ما میتوانیم با بو دادن زیاد قهوه فرآیندهای ناخواستهای ایجاد کنیم. پس از مزه کردن یک قهوه، ممکن است قهوه آزما بتواند تأثیر روند برشته شدن را انتخاب کند و میتواند بیان کند که قهوه «کم» یا «بیش از حد» توسعه یافته است. «زمان توسعه» بهطور خاص به مقدار کل زمان برشته شدن پس از «اولین ترک» اشاره دارد. بااینحال، قهوهای که در اوایل رُست شدن حرارت کافی دریافت نکرده است، ممکن است باوجود زمان توسعه طولانی، بهخوبی توسعه نیابد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Development
The term “development” in coffee is used almost exclusively when discussing roasting technique. It can refer, on the one hand, to a very particular period during the roasting process and, on the other, to an overall concept of how well cooked the coffee is. When a coffee is roasted, many processes and chemical reactions occur. If we are not able to develop enough of these in the bean, then the coffee can taste grassy, sour, and insufficiently complex. Alternatively, we can develop unwanted processes by roasting the coffee too far. Upon tasting a coffee, the drinker may be able to pick up on the impact of the roasting process and could state that the coffee was “under-” or “over-” developed. “Development” time refers specifically to the amount of the overall roasting time that took place after “first crack”. It is wise to discuss this in terms of a percentage. Just to confuse things, however, a coffee that has not received adequate heat early on in the roast may still not be “well” developed, even if the development time is long
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

