Variety

واژه نامه تحلیلی قهوه: تنوع Variety

مجله قهوه – تنوع Variety زندگی است و قهوه آن را به‌وفور یافت. اصطلاح «تنوع» در قهوه به زیرگونه‌های دو گونه اصلی قهوه گفته می‌شود که ما برای تهیه قهوه از آن‌ها تولید می‌کنیم – قهوه روبوستا و قهوه عربیکا.

تعداد زیادی زیرگونه از عربیکا وجود دارد که هر یک از آن‌ها تمایلات طعم خاص خود را دارند.

باید بین ارقامی که به‌طور طبیعی زیرگونه‌های عربیکا و ارقامی وجود دارند که با استفاده از روش‌های کشاورزی یا باغبانی تولید شده‌اند، تمایز قائل شد.

در حقیقت، تقریباً همه انواع قهوه پرورش‌یافته ارقام مخصوص به خود را دارند، هرچند این دو اصطلاح به‌جای یکدیگر استفاده می‌شوند.

چشیدن طعم همان نوع گیاه قهوه که در دو کشور کاملاً متفاوت رشد کرده، همچنان جذاب خواهد بود.

این‌یک بار دیگر نشان می‌دهد که چند عامل بر طعم یک فنجان قهوه تأثیر می‌گذارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Variety

Variety is the spice of life and coffee has it in abundance.

The term “variety” in coffee refers to subspecies of the two main coffee species that we grow to make coffee from – Coffea robusta and Coffea arabica.

There is a vast number of subspecies of Arabica, each of which has its own flavour tendencies.

There is a distinction to be made between varieties that are naturally occurring subspecies of Arabica and cultivars that have been developed by agricultural or horticultural means.

In reality, nearly all coffee varieties grown are cultivars, though the two terms get used interchangeably.

It remains fascinating to taste the same variety of coffee plant grown in two very different countries.

This once again highlights how many factors impact on a cup of coffee’s flavour.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *