Olfactory

واژه نامه تحلیلی قهوه: بویایی Olfactory

مجله قهوه – وقتی چیزی می‌خوریم یا می‌نوشیم، دهان و بینی ما با هم کار می‌کنند و طعم و مزه را تجربه می‌کنیم. فقط باید هنگام خوردن چیزی بینی خود را نگه‌دارید تا متوجه شوید که بیشتر طعم مورد انتظار به‌سادگی از بین می‌رود. در حقیقت، این دماغ‌های ما هستند که مسئول بیشتر آنچه ما طعم‌دهنده می‌نامیم را حس می‌کنند. به این سیستم چشایی در بینی ما سیستم بویایی Olfactory گفته می‌شود.

دهان ما به‌عنوان سیستم چشایی شناخته می‌شود و مسئول احساساتی مانند شیرین، ترش، نمک و همچنین بافت‌هایی مانند خشکی و گس است.

حس‌های دیگر مانند بینایی و صدا نیز از تجربه‌های چشایی ما تغذیه می‌کنند، اما اغلب فراموش می‌شوند. سیستم بویایی، بدون شک پادشاه سلیقه است.

انسان‌ها در سیستم‌های بویایی خود حساسیت‌های مختلفی دارند.

حس بویایی و درنتیجه چشایی ما می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، سن یا بیماری قرار گیرد.

این دلیل می‌شود که چرا نوشیدنی مشابه برای چندین نفر متفاوت است. ما انسان‌ها دستگاهی کاملاً مناسب برای بوییدن داریم، اما سایر پستانداران مانند سگ‌ها دارای حساسیت بسیار بالاتر در حدود 300 برابر هستند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Olfactory

When we eat or drink something, our mouth and our nose work together and we experience taste and flavour.

You just need to hold your nose while eating something to notice that much of the expected flavour simply disappears.

In fact, it is our noses that are responsible for most of what we call flavour. This tasting system in our noses is called the olfactory system.

Our mouths are known as the gustatory system and are responsible for sensations such as sweet, sour, and salty as well as textures like dryness and astringency.

Other senses such as sight and sound feed into our tasting experiences as well, but are often forgotten about.

The olfactory system, however, is undoubtedly the king of taste.

Humans have varying sensitivities within their olfactory systems.

Our sense of smell, and therefore taste, can be affected by a number of factors including genetics, age, or disease.

This feeds into why the same drink can taste different to several people.

We humans have a pretty decent smelling apparatus, but other mammals such as dogs have far superior ones, with up to 300 times more sensitivity.

I have often smelt the intense perfumed notes of a very special coffee and wished at that moment that I had the nose of my dog, Luca.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *