Refractometer

واژه نامه تحلیلی قهوه: انکسار سنج Refractometer

مجله قهوه – انکسار سنج‌ها Refractometer در تعدادی از صنایع مورداستفاده قرار می‌گیرند و بر اساس اصل شکست نور کار می‌کنند – این همه در نام است.

شما یک نمونه از مایع را می‌گیرید و دستگاه از طریق آن نور شلیک می‌کند و اندازه‌گیری می‌کند که جامدات معلق در مایع چراغ را به اطراف فشار می‌دهند.

سپس این مفهوم است که از اینجا بازگردیم و بر اساس میزان شکست نور، مقدار جامدات موجود در مایع را دریابیم.

برای اندازه‌گیری بلوغ و تشخیص غلظت قند از همین دستگاه در میوه استفاده می‌شود، اما در قهوه از آن برای اندازه‌گیری میزان جامدات قهوه که در نوشیدنی قرار گرفته استفاده می‌شود.

نتایج باید در چارچوب موردبررسی قرار گیرد، اگرچه آن‌ها توانایی ارائه بینش در مورد فرآیند قهوه سازی را نیز دارند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Refractometer

Refractometers are used in a number of industries and work on the principle of light refraction – it is all in the name.

You take a sample of a liquid and the apparatus shoots light through it, measuring how the solids suspended in the liquid push the light around.

The concept is then to work back from here and figure out how many solids are in the liquid based on how much the light is refracted.

The same apparatus is used in wine and fruit to measure ripeness and figure out sugar concentration, but in coffee it is used to measure the amount of coffee solids that have ended up in the beverage.

The results must be considered in context, though they do have the potential to provide insights into the coffee-making process.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *