اروپرس

هفت نکته شگفت‌انگیز در مورد اروپرس

مجله قهوه – آیا قهوه دم‌آوری شما به‌وسیله اروپرس مطلوب شما نیست؟ آیا فکر می‌کنید باید دستگاه اروپرس خود را از کارخانه دیگری تهیه کنید؟ در زیر نقل‌قول‌هایی از برندگان و متخصصان روش دم‌آوری اروپرس را با هم می‌خوانیم؛ نکاتی شکفت انگیز که به بهتر شدن نوشیدنی قهوه شما با اروپرس کمک خواهد کرد.

در خصوص دم‌آوری اروپرس از 7 متخصص قهوه پرسیدم که بهترین نکات را در تهیه اروپرس ارائه دادند و ما متقاعد شدیم که همیشه جایی برای بهبود وجود دارد.

سارا الخوری – قهرمان ملی دو دوره مسابقات اروپرس ابوظبی امارات

«برای دستورالعمل دم‌آوری خود، با یک دستورالعمل ساده شروع کنید و با اندازه آسیاب کردن (زمان تماس) بازی کنید و سپس پارامترهای دیگر مانند نسبت، دمای آب و غیره را آزمایش کنید تا به نتیجه مطلوب خود برسید.»

نیکلاس یامادا نویسنده و مدیر روابط Perfect Daily Grind

«روش معکوس موردعلاقه من است. بااین‌حال، من از آزمایش با اندازه‌های مختلف آسیاب و کمیت آب لذت می‌برم، مثل‌اینکه آن را به‌عنوان یک کلدبرو تولید می‌کنم. اروپرس متنوع‌ترین روش دم‌آوری قهوه است.»

هالی کراگیوپولوس عضو هیئت‌داوران بین‌المللی جام تعالی

«اگرچه راهنمای تولید استاندارد اروپرس نشان می‌دهد استفاده از یک فیلتر کاغذی و افزودن یک فیلتر کاغذ اضافی یا خرید یک فیلتر فلزی، می‌تواند تجربه شما را با دستگاه تغییر دهد. یک فیلتر اضافی به شما امکان می‌دهد انواع مختلفی از نوشیدنی‌ها را ایجاد کنید، از نوشیدنی‌های پر جنب‌وجوش با بافت سنگین با یک فیلتر فلزی گرفته تا انواع بسیار سبک و باکیفیت بالا با استفاده از 2 فیلتر کاغذ در هر نوع تولید قهوه.»

گویلیم داویس قهرمان مسابقات جهانی باریستا سال 2009

«مسئله اصلی اروپرس ایجاد کانال هنگام فشار دادن پیستون به پایین است. کانال‌کشی منجر به استخراج کمتر و حتی منجر به ایجاد تلخی بیشتر می‌شود. برای جلوگیری از راه‌اندازی کانال، پیستون را آهسته را فشار دهید و دانه قهوه را خیلی ریز نکنید. آسیاب درشت‌تر به گردش آب در قهوه کمک می‌کند. نکته مهم این است که عصاره کمتری از یک آسیاب درشت استخراج می‌شود، بنابراین برای جبران به دوز قهوه بیشتری نیاز است. اگر می‌خواهید به رقابت اروپرس بپردازید، ارزش آن را دارد که با فیلترهای کاغذ مختلفی آزمایش کنید.»

الکسیس گگنیر قهرمان مسابقات جهانی اروپرس در سال 2020

«از فیلترهای Aesir استفاده کنید؛ آن‌ها به شما یک قهوه بسیار تمیز در فنجان می‌دهند. سپس بسته به رنگ رُست قهوه خود با دمای آن بازی کنید. قهوه‌های تیره‌تر به دمای پایین‌تری نیاز دارند.»

آلن آدلر – مخترع اروپرس

«از دمای آب 175 ℉ (80 ℃) استفاده کنید و به‌آرامی فشار دهید.»

آسر کریستینسن روزنامه‌نگار و بلاگر قهوه

«بهترین نکته من استفاده از فیلتر مخصوص کاغذی Aesir به‌جای نمونه اصلی ساخته‌شده توسط Aerobie است. این باعث می‌شود فنجان بسیار تمیزتر و پر طعم تر شود. اگر نمی‌خواهید و یا این فیلتر در دسترس نیست می‌توانید هم‌زمان از دو یا حتی سه فیلتر در کلاه استفاده کنید تا وضوح بیشتری در جام به دست آورید.»

با توجه به نکاتی که گفته شد می‌توان تأثیر استفاده از فیتلر، درجه آسیاب و دمای آب را به‌خوبی در دم‌آوری قهوه با اروپرس مشاهده کرد. پس برای دم‌آوری یک قهوه تمیز و عالی با اروپرس به نکات بالا توجه کنید.

منبع: home grounds

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *