مجله قهوه – آیا قهوه دمآوری شما بهوسیله اروپرس مطلوب شما نیست؟ آیا فکر میکنید باید دستگاه اروپرس خود را از کارخانه دیگری تهیه کنید؟ در زیر نقلقولهایی از برندگان و متخصصان روش دمآوری اروپرس را با هم میخوانیم؛ نکاتی شکفت انگیز که به بهتر شدن نوشیدنی قهوه شما با اروپرس کمک خواهد کرد.
در خصوص دمآوری اروپرس از 7 متخصص قهوه پرسیدم که بهترین نکات را در تهیه اروپرس ارائه دادند و ما متقاعد شدیم که همیشه جایی برای بهبود وجود دارد.
سارا الخوری – قهرمان ملی دو دوره مسابقات اروپرس ابوظبی امارات
«برای دستورالعمل دمآوری خود، با یک دستورالعمل ساده شروع کنید و با اندازه آسیاب کردن (زمان تماس) بازی کنید و سپس پارامترهای دیگر مانند نسبت، دمای آب و غیره را آزمایش کنید تا به نتیجه مطلوب خود برسید.»
نیکلاس یامادا نویسنده و مدیر روابط Perfect Daily Grind
«روش معکوس موردعلاقه من است. بااینحال، من از آزمایش با اندازههای مختلف آسیاب و کمیت آب لذت میبرم، مثلاینکه آن را بهعنوان یک کلدبرو تولید میکنم. اروپرس متنوعترین روش دمآوری قهوه است.»
هالی کراگیوپولوس عضو هیئتداوران بینالمللی جام تعالی
«اگرچه راهنمای تولید استاندارد اروپرس نشان میدهد استفاده از یک فیلتر کاغذی و افزودن یک فیلتر کاغذ اضافی یا خرید یک فیلتر فلزی، میتواند تجربه شما را با دستگاه تغییر دهد. یک فیلتر اضافی به شما امکان میدهد انواع مختلفی از نوشیدنیها را ایجاد کنید، از نوشیدنیهای پر جنبوجوش با بافت سنگین با یک فیلتر فلزی گرفته تا انواع بسیار سبک و باکیفیت بالا با استفاده از 2 فیلتر کاغذ در هر نوع تولید قهوه.»
گویلیم داویس قهرمان مسابقات جهانی باریستا سال 2009
«مسئله اصلی اروپرس ایجاد کانال هنگام فشار دادن پیستون به پایین است. کانالکشی منجر به استخراج کمتر و حتی منجر به ایجاد تلخی بیشتر میشود. برای جلوگیری از راهاندازی کانال، پیستون را آهسته را فشار دهید و دانه قهوه را خیلی ریز نکنید. آسیاب درشتتر به گردش آب در قهوه کمک میکند. نکته مهم این است که عصاره کمتری از یک آسیاب درشت استخراج میشود، بنابراین برای جبران به دوز قهوه بیشتری نیاز است. اگر میخواهید به رقابت اروپرس بپردازید، ارزش آن را دارد که با فیلترهای کاغذ مختلفی آزمایش کنید.»
الکسیس گگنیر قهرمان مسابقات جهانی اروپرس در سال 2020
«از فیلترهای Aesir استفاده کنید؛ آنها به شما یک قهوه بسیار تمیز در فنجان میدهند. سپس بسته به رنگ رُست قهوه خود با دمای آن بازی کنید. قهوههای تیرهتر به دمای پایینتری نیاز دارند.»
آلن آدلر – مخترع اروپرس
«از دمای آب 175 ℉ (80 ℃) استفاده کنید و بهآرامی فشار دهید.»
آسر کریستینسن روزنامهنگار و بلاگر قهوه
«بهترین نکته من استفاده از فیلتر مخصوص کاغذی Aesir بهجای نمونه اصلی ساختهشده توسط Aerobie است. این باعث میشود فنجان بسیار تمیزتر و پر طعم تر شود. اگر نمیخواهید و یا این فیلتر در دسترس نیست میتوانید همزمان از دو یا حتی سه فیلتر در کلاه استفاده کنید تا وضوح بیشتری در جام به دست آورید.»
با توجه به نکاتی که گفته شد میتوان تأثیر استفاده از فیتلر، درجه آسیاب و دمای آب را بهخوبی در دمآوری قهوه با اروپرس مشاهده کرد. پس برای دمآوری یک قهوه تمیز و عالی با اروپرس به نکات بالا توجه کنید.
منبع: home grounds
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.