کشورهای صادرکننده قهوه

نگرانی‌های کشورهای صادرکننده قهوه در خصوص کرونا

مجله قهوه – همه‌گیری ویروس کرونا همچنان بر زنجیره‌های تأمین قهوه تأثیر خواهد گذاشت زیرا کشاورزان و تولیدکنندگان انتظار دارند که دچار کمبود نیروی کار طولانی‌مدت، افزایش هزینه‌های تولید، کاهش زیرساخت‌ها و کاهش تعهدات خریداران شوند. در این یادداشت برخی از نتایج این گزارش سازمان بین‌المللی قهوه که بر اساس نظرات نمایندگان کشورهای صادرکننده قهوه که تقریباً 85٪ از تولید جهان را تشکیل می‌دهد، انجام‌شده است را باهم مرور می‌کنیم.

اکثریت این نمایندگان گزارش دادند که COVID-19 عملکرد یا صادرات را تحت تأثیر منفی قرار می‌دهد ظرفیت تولید ملی طی شش تا 12 ماه آینده را نیز کاهش خواهد داد.

علاوه بر این، اکثر پاسخ‌دهندگان انتظار دارند که درآمد خانواده‌های کشاورز قهوه کاهش یابد. کمبود نیروی کار که ممکن است باعث افزایش کار کودکان شود و بی‌شک این فراگیری ویروس کرونا موجب کاهش مصرف داخلی و عدم تمایل خریداران بین‌المللی در خصوص قراردادهای جدید شود.

همه این‌ها در حالی صورت می‌گیرد که قیمت جهانی قهوه در سطح بحران باقی می‌ماند و غالباً هزینه‌های تولید را در سطح مزرعه برآورده نمی‌کند و درحالی‌که ارزش بسیاری از ارزهای ملی به‌طور فزاینده‌ای در برابر دلار آمریکا کاهش می‌یابد.

این گزارش که سومین دوره از گزارش‌هایی است که سازمان مستقر در لندن در رابطه با تأثیرات همه‌گیر ویروس کرونا در بازارهای جهانی قهوه و تولیدکنندگان منتشر کرده است.

در ماه آوریل، این گروه تجزیه‌وتحلیل کردند که چگونه ممکن است رکود جهانی بر تقاضای جهانی قهوه تأثیر بگذارد. ماه گذشته، این گروه نوسانات قیمت را در بازار قهوه ثبت کردند و ضمن هشدار درباره تأثیراتی که ممکن است روی آسیب‌پذیری جمعیت موجود در جریان عرضه قهوه داشته باشد، تأیید شد. گزارش سوم با ضبط احساسات نمایندگان کشورهای صادرکننده طی یک دوره بررسی از 20 مه تا 1 ژوئن، تصویری کمرنگ از بخش قهوه که در درازمدت تحت تأثیر قرار می‌گیرند را ترسیم کرد و به صدمه دیدن کشورهای صادرکننده قهوه منجر شود.

گزارش کامل حاوی اطلاعات و تجسم‌های ارزشمند زیادی است، اما در اینجا برخی از یافته‌های کلیدی آورده شده است:

  • یكی از نگرانی‌ها در بین تولیدكنندگان قهوه از ماه مارس، نگرانی در مورد چگونگی تأمین نیازهای از راه دور اجتماعی و محدودیت‌های مسافرتی در خصوص كار كشاورزی است که از کارگران مهاجر استفاده می‌کردند و به آن‌ها متکی بودند. به‌ویژه در مزارع كه به‌عنوان گروه‌های بزرگ از كارگران مهاجر به‌عنوان یك محصول متکی هستند، تأثیر دارد.
  • مطابق تحلیل ICO همه‌گیری کووید 19 تأثیر مستقیم بر عرضه نیروی كار داشته است، زیرا حركت كارگران مزرعه و كارگران مهاجر محدود به اقدامات فاصله اجتماعی، تعطیلی و محدودیت سفر است.
  • بیماری همه‌گیر همچنین منجر به تأخیر در حمل‌ونقل و همچنین افزایش هزینه‌های تجارت و معاملات شده است.
  • پاسخ‌دهندگان به‌طورکلی چشم‌انداز منفی نسبت به درآمد خانوارها در جوامع کشاورزی قهوه داشتند، به‌طوری‌که 70٪ از کشورها علیرغم افزایش هزینه‌های تولید، مواد غذایی و مراقبت‌های بهداشتی، کاهش درآمد حاصل از قهوه و سایر فعالیت‌ها را پیش‌بینی می‌کردند.

بر اساس این گزارش به نظر می‌رسد که تأثیرات منفی همه‌گیری ویروس کرونا تا سال‌ها بر صنعت قهوه حس شود و این صنعت را با مشکلات زیادی روبرو کند.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *