مجله قهوه – همهگیری ویروس کرونا همچنان بر زنجیرههای تأمین قهوه تأثیر خواهد گذاشت زیرا کشاورزان و تولیدکنندگان انتظار دارند که دچار کمبود نیروی کار طولانیمدت، افزایش هزینههای تولید، کاهش زیرساختها و کاهش تعهدات خریداران شوند. در این یادداشت برخی از نتایج این گزارش سازمان بینالمللی قهوه که بر اساس نظرات نمایندگان کشورهای صادرکننده قهوه که تقریباً 85٪ از تولید جهان را تشکیل میدهد، انجامشده است را باهم مرور میکنیم.
اکثریت این نمایندگان گزارش دادند که COVID-19 عملکرد یا صادرات را تحت تأثیر منفی قرار میدهد ظرفیت تولید ملی طی شش تا 12 ماه آینده را نیز کاهش خواهد داد.
علاوه بر این، اکثر پاسخدهندگان انتظار دارند که درآمد خانوادههای کشاورز قهوه کاهش یابد. کمبود نیروی کار که ممکن است باعث افزایش کار کودکان شود و بیشک این فراگیری ویروس کرونا موجب کاهش مصرف داخلی و عدم تمایل خریداران بینالمللی در خصوص قراردادهای جدید شود.
همه اینها در حالی صورت میگیرد که قیمت جهانی قهوه در سطح بحران باقی میماند و غالباً هزینههای تولید را در سطح مزرعه برآورده نمیکند و درحالیکه ارزش بسیاری از ارزهای ملی بهطور فزایندهای در برابر دلار آمریکا کاهش مییابد.
این گزارش که سومین دوره از گزارشهایی است که سازمان مستقر در لندن در رابطه با تأثیرات همهگیر ویروس کرونا در بازارهای جهانی قهوه و تولیدکنندگان منتشر کرده است.
در ماه آوریل، این گروه تجزیهوتحلیل کردند که چگونه ممکن است رکود جهانی بر تقاضای جهانی قهوه تأثیر بگذارد. ماه گذشته، این گروه نوسانات قیمت را در بازار قهوه ثبت کردند و ضمن هشدار درباره تأثیراتی که ممکن است روی آسیبپذیری جمعیت موجود در جریان عرضه قهوه داشته باشد، تأیید شد. گزارش سوم با ضبط احساسات نمایندگان کشورهای صادرکننده طی یک دوره بررسی از 20 مه تا 1 ژوئن، تصویری کمرنگ از بخش قهوه که در درازمدت تحت تأثیر قرار میگیرند را ترسیم کرد و به صدمه دیدن کشورهای صادرکننده قهوه منجر شود.
گزارش کامل حاوی اطلاعات و تجسمهای ارزشمند زیادی است، اما در اینجا برخی از یافتههای کلیدی آورده شده است:
- یكی از نگرانیها در بین تولیدكنندگان قهوه از ماه مارس، نگرانی در مورد چگونگی تأمین نیازهای از راه دور اجتماعی و محدودیتهای مسافرتی در خصوص كار كشاورزی است که از کارگران مهاجر استفاده میکردند و به آنها متکی بودند. بهویژه در مزارع كه بهعنوان گروههای بزرگ از كارگران مهاجر بهعنوان یك محصول متکی هستند، تأثیر دارد.
- مطابق تحلیل ICO همهگیری کووید 19 تأثیر مستقیم بر عرضه نیروی كار داشته است، زیرا حركت كارگران مزرعه و كارگران مهاجر محدود به اقدامات فاصله اجتماعی، تعطیلی و محدودیت سفر است.
- بیماری همهگیر همچنین منجر به تأخیر در حملونقل و همچنین افزایش هزینههای تجارت و معاملات شده است.
- پاسخدهندگان بهطورکلی چشمانداز منفی نسبت به درآمد خانوارها در جوامع کشاورزی قهوه داشتند، بهطوریکه 70٪ از کشورها علیرغم افزایش هزینههای تولید، مواد غذایی و مراقبتهای بهداشتی، کاهش درآمد حاصل از قهوه و سایر فعالیتها را پیشبینی میکردند.
بر اساس این گزارش به نظر میرسد که تأثیرات منفی همهگیری ویروس کرونا تا سالها بر صنعت قهوه حس شود و این صنعت را با مشکلات زیادی روبرو کند.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
یک نظر
تعقيب: تشابه میان کووید 19 و زنگزدگی برگ قهوه - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه