نشریه رُست

نشریه رُست ماه سپتامبر/ اکتبر منتشر شد

مجله قهوه – نشریه رُست در سپتامبر / اکتبر 2020 با مقالاتی در مورد تاریخ کشت قهوه در جزیره رئونیون، روند تصویب و آماده‌سازی برای تصویب طرح تداوم گیاه بوداده و نقش حیاتی انبار قهوه سبز، منتشرشده است.

این مسئله همچنین نگاهی فنی به انواع دستگاه‌های بو دادن، افزایش نوشیدنی‌های قهوه سرد، منشأ تک و تأثیر همه‌گیری ویروس کرونا در جریان‌های خاص قهوه دارد.

در این شماره نشریه رُست می‌خوانیم:

کریس کورنمن، مدیر آزمایشگاه و آموزش در The Crown: Royal Coffee Lab & Tasting Room، در بخش “ریشه‌های گیاه‌شناسی بوربون و تکامل لورینا: تاریخچه کشت در جزیره رئونیون”، به داستان منحصربه‌فرد پشت انواع قهوه بوربون و کشف گونه کمیاب لورینا می‌پردازد.

درحالی‌که میوه قرمز برای اکثر گیلاس‌های قهوه رسیده یک عرف است، اما اقلیت‌ها رنگ زرد را به‌عنوان سایه رسیده نشان می‌دهند (و چند مورد نادر در محدوده نارنجی / صورتی).

به دلایلی که احتمالاً به زمین‌های منحصربه‌فرد این کشور مربوط می‌شود، درختان زرد بوربون معروف اکنون برزیل (که اولین بار در سال 1930 موردتوجه قرار گرفت) بسیار مطلوب شدند و ازلحاظ کیفیت به‌طور آشکاری از انواع قرمز رشد کرده در شرایط مشابه بسیار بهتر بودند.

در قسمت اول این مجموعه، Andi Trindle Mersch از Philz Coffee چارچوبی را برای پیش‌نویس برنامه برای آماده‌سازی برای اختلال در عملیات بو دادن ارائه می‌دهد.

در قسمت دوم – “برنامه‌ریزی برای تداوم کارخانه تفت دادن: تصویب و آماده‌سازی برای اجرای طرح” – مرش مراحل تصویب طرح نهایی، آزمایش، آموزش و نگهداری مداوم برنامه را بررسی می‌کند.

بهترین راه برای محافظت از مشاغل خود در شرایط اضطراری، در نظر گرفتن دادن شغل مداوم به شرکای پشتیبان خود است.

با مشاغل مداوم و حتی کوچک مداوم، شما دائماً در حال کار با شریک خود در هر زمینه از سفارش تا کیفیت محصول، از بسته‌بندی تا توزیع تا پرداخت هستید.

ویژگی “ذخیره‌سازی، نمونه‌برداری و حمل‌ونقل: نقش حیاتی انبار قهوه سبز” توسط لوی راجرز؛ نگاهی به سفر قهوه از مزرعه به انبار می‌اندازد و نقاط مهم توقف را در این مسیر بررسی می‌کند.

انبارهای قهوه بسیار بیشتر از یک انبار ساده “U-Store” برای واردکنندگان و برشته کنندگان اهمیت دارد.

آن‌ها همچنین نقشی اساسی در قابل‌ردیابی بودن قهوه برای تأیید گواهینامه‌ها و الزامات ایمنی USDA بازی می‌کنند و به شما اطمینان می‌دهند که جریان عرضه برای همه افراد درگیر یکنواخت است.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *