قهوه ی روبوستا

منتقدان قهوه ی روبوستا طرفدار می شوند

مجله قهوه – با اشتیاق برای از بین بردن شهرت قهوه ی روبوستا به‌عنوان یک قهوه درجه‌دو که فقط برای نوشیدنی‌های فوری مناسب است، تولیدکنندگان بیشتری در سراسر جهان در حال کشت و رشد قهوه‌هایی هستند که با عشق بیش‌ازحد رشد، برداشت و فرآوری می‌شود.

تویی نگوین، صاحب مزرعه قهوه Future در ویتنام، پیشتاز تلاش جهانی برای روبوستای باکیفیت بوده است. قهوه از مزرعه نگوین تنها با دانه‌های رسیده که در شرایط کاملاً نظارت‌شده تولید می‌شود، امتیازات بالایی را از انجمن تخصصی قهوه آمریکا دریافت کرده است.

هیروماسا اوکازاکی، رئیس خرده‌فروش آنلاین قهوه، نامامه هونپو، در این خصوص می‌گوید: «اکنون در اروپا نیز قهوه ی روبوستا طرفدار دارد و سخت‌تر از گذشته می‌توان از آن نگهداری کرد و قیمت عمده‌فروشی آن نسبت به سال گذشته حدود 20٪ افزایش‌یافته است.»

قهوه ی روبوستا در ارتفاعات کمتری قابل پرورش است و نسبت به عربیکا که بیشتر در قهوه‌های غیر فوری استفاده می‌شود، در برابر آفات مقاوم است. به لطف قابلیت اطمینان نسبی، سهم روبوستا از تولید جهانی قهوه از حدود 20 درصد در چهار دهه گذشته به حدود 40 درصد افزایش‌یافته است.

اما روبوستا به دلیل رایحه متمایزی که دارد، قیمت آن پایین‌تر از لوبیای عربیکا است که به عقیده برخی از آن ارزان‌تر است و هزینه‌های تولید آن ارزان‌تر می‌شود. تعداد فزاینده‌ای از تولیدکنندگان اکنون برای افزایش درآمد خود به دنبال ورود به بخش تخصصی پردرآمد هستند.

ماسائومی آراکاوا، مدیر خانه بازرگانی S. Ishimitsu، می‌گوید: «کشاورزان بیشتری روش‌ها و روش‌های خاص رشد را برای لوبیا در نظر می‌گیرند تا سلیقه‌ها و ویژگی‌های منحصربه‌فرد قهوه ی روبوستا را بازآفرینی کنند.»

افزایش علاقه به روبوستا به واسطه شیوع کرونا

ویروس کرونا با افزایش مصرف‌کنندگان در خانه و نوشیدن قهوه فوری، فقط علاقه مردم به روبوستا را تقویت کرده است.

یک منبع در یک‌خانه بازرگانی ژاپن با بیان اینکه دانه روبوستا را می‌توان مستقیم یا به‌صورت ترکیبی فروخت، گفت: «تولیدکنندگان روبوستا این فرصت را برای بازاریابی محصولات لوکس متفاوت از انواع موجود در بازار به دست آورده‌اند.»

قهوه ی روبوستا قبلاً توسط مصرف‌کنندگان ژاپنی تهیه می‌شد و آن را به طرز نامطلوبی با طعم و مزه چای جو را مقایسه می‌کردند.

طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده توسط خانه بازرگانی ماروبنی، انتظار می‌رود طی 12 ماه منتهی به سپتامبر 2022، کمبود دانه قهوه عربیکا وجود داشته باشد. این امر تا حد زیادی ناشی از رکود تولید در برزیل، بزرگ‌ترین تولیدکننده قهوه عربیکا است.

بعلاوه، پیش‌بینی می‌شود که تغییرات آب و هوایی و عوامل دیگر نیمی از زمین‌های قابل‌کشت قهوه عربیکا را تا سال 2050 از بین ببرد. با توجه به این، انتظارات از روبوستا افزایش‌یافته است که این‌گونه می‌تواند منابع قهوه را پایدار نگه دارد.

منبع: nikkei asia

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *