مجله قهوه – چهارمین مسابقه قهوه سبز جام تعالی پرو باعث شد 24 کشاورز جایزه معتبر را به دست آورند، قهوههای با امتیاز بالا ماه آینده به حراج میروند.
تعداد زیادی قهوه با امتیاز برتر – یک قطعه فرآیند شسته شده متشکل از 50٪ Gesha و 50٪ انواع قهوه که توسط برگزارکننده این رویداد بهعنوان SL-09 شناختهشده است – توسط Hilda Leguía Gonzales از منطقه کوسکو تولیدشده است. لگویا گونزالس دومین زنی است که برنده جام تعالی پرو میشود.
«من احساس خوشبختی و هیجان میکنم، میخواهم از همه خانوادهام، بهویژه شوهر و فرزندانم که بدون قید و شرط در کنار من کار کردهاند، تشکر کنم. علاوه بر این، من میخواهم از تعاونی “Valle de Incahuasi”، ازجمله مدیر و تکنسینهایی که در این سفر در بسیاری از مشکلات به من کمک کردند، تشکر کنم.»
«ما حدود [سه تا چهار] سال پیش با قهوههای مخصوص کار کردیم و تمام مراقبتهای لازم را انجام دادیم و قدم بعدی ما کاشت گیاهان قهوه Gesha در سالهای بعدی است. ما اطمینان داشتیم که قهوه ما نتایج خوبی را در این رقابت به دست خواهد داد، زیرا ما آن را مینوشیم – در قابلمههای سفالی برشتهشده – و انرژی زیادی به ما میدهد. من میخواهم همه را به نوشیدن قهوه پرو دعوت کنم.»
قهوههای واردشده به رقابت جام تعالی پرو
درمجموع، 184 نمونه قهوه وارد این رقابت شدند که 36 مورد آنها به مرحله داوری بینالمللی جام تعالی پرو راه یافتند که شامل مراکز جهانی مجاز قهوه در نروژ، انگلیس، ایالاتمتحده، کره، چین، استرالیا و ژاپن بود. علاوه بر 24 قرعهکشی COE – که طبق نظر هیئتداوران بینالمللی امتیازات 87 یا بالاتر را کسب کردند – هشت قهوه بهعنوان «برندگان ملی» شناخته شدند، به این معنی که بین 85 تا 86.99 امتیاز داشتند.
قهوههای برنده COE با حراج قیمت 5 دلار در هر پوند، در حراج آنلاین روز پنجشنبه 3 دسامبر در دسترس خریداران عضو ACE قرار خواهد گرفت. هشت برنده ملی از طریق حراجی که از 30 نوامبر تا 14 دسامبر برگزار میشود در دسترس خواهند بود.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
