مصرف قهوه خانگی

مصرف قهوه خانگی در دوران کرونا – قسمت دوم

مجله قهوه – در اواخر مارس 2020، به حدود 20٪ از جمعیت جهان دستور داده شد که در خانه بمانند تا گسترش Covid-19 را کاهش دهند. بااین‌حال، چند ماه بعد، بسیاری از این افراد به دفتر و محل کار خود بازگشتند زیرا اقتصاد جهانی مسیر بهبود خود را آغاز کرده بود؛ بنابراین، با توجه به مسائل لجستیک جهانی، تعطیل شدن کافه‌ها، چگونه مصرف قهوه خانگی تغییر کرده است؟ و چگونه کافی‌شاپ‌ها و رستری ها برای ادامه کار خود تغییراتی را اعمال کرده‌اند؟ من برای یادگیری بیشتر در این مورد با سه متخصص صنعت صحبت کردم.

رستری ها در دوران همه‌گیری کرونا

اما در مورد رستری ها چه؟ درحالی‌که Covid-19 به معنای کاهش عمده‌فروشی قهوه بوداده به کافه‌ها و سایر مشاغل بود، اما این فرصت را به آن‌ها می‌دهد تا متنوع شوند و به تجارت آنلاین خود بپردازند.

درنتیجه، تعداد بیشتری از رستری ها به فروش آنلاین قهوه و به‌ویژه خدمات اشتراک و فروش برای مصرف قهوه خانگی منتقل شدند. در ایالات‌متحده، تعداد رسترهای ارائه‌دهنده خدمات اشتراک در طول Covid-19، 25٪ افزایش یافت، درحالی‌که فروش اشتراک 109٪ افزایش‌یافته است.

ویکی هاج یکی از کارگردانان شرکت Rave Coffee در گلوسترشایر انگلیس می‌گوید که درآمد Rave Coffee در طی همه‌گیری بیش از 100٪ افزایش‌یافته است. ویکی می‌گوید درحالی‌که برخی از رستری ها ازنظر تاریخی در خصوص «اشتراک خدمات» راحت نبودند، اما در Covid-19 اوضاع تغییر کرد.

«با توجه به بیماری همه‌گیر، مشتریان به‌راحتی بالقوه این سرویس پی برده‌اند. [آن‌ها اکنون] با درک و کنترل بیشتری بر مدیریت آن ایمان بیشتری دارند.»

ویکی اضافه می‌کند که خدمات اشتراک مزایای جدیدی را برای مصرف‌کننده فراهم می‌کند. او می‌گوید: «این می‌تواند سرگرم‌کننده، آموزشی و تجربی باشد بدون اینکه بیش‌ازحد پیچیده شود. رستری ها می‌توانند انواع مختلفی را به مشتریان معرفی کنند یا به آن‌ها توانایی پایبندی به آنچه می‌دانند و دوست دارند را فراهم کنند.»

بااین‌وجود، با تأخیر در حمل‌ونقل و کمبود شرکت‌های بزرگ تجارت الکترونیکی (مانند آمازون)، برخی کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها از مازاد موجودی خرده‌فروشی خود استفاده کرده و خدمات تحویل در دوران همه‌گیری را آغاز کردند. جویس توضیح می‌دهد که این فقط به قهوه بو داده محدود نمی‌شود – فروش تجهیزات نیز افزایش می‌یابد.

در آینده چه اتفاقی در مصرف قهوه خانگی می‌افتد؟

حتی اگر تأثیر همه‌گیری گسترده بوده است، اما همه‌چیز به‌آرامی در حال بازگشت به چیزی است که شبیه به حالت طبیعی است. هر چه بیشتر دولت‌ها سفارش‌های اقامت در خانه را آرام می‌کنند و مشاغل را به افتتاح تشویق می‌کنند، مشروط بر اینکه اقدامات بهداشتی و ایمنی لازم را انجام دهند.

یانیس می‌گوید: «با حرکت به جلو، من انتظار دارم که مردم از اشتراک خود قدردانی کنند و تهیه دم در خانه برای مصرف‌کنندگان به‌عنوان یک عادت باقی خواهد ماند.

[بااین‌وجود]، ممکن است سهم مصرف قهوه خانگی را که [در طی Covid-19 گرفته است] حفظ نکند، زیرا مردم قطعاً برای معاشرت یا لذت بردن از خود به کافی‌شاپ‌ها برمی‌گردند.»

این افزایش شهابی در مصرف قهوه خانگی همچنین می‌تواند به معنای تغییر کلی در دانش مصرف‌کننده باشد. با سرمایه‌گذاری بیشتر در تجهیزات و ثبت‌نام در اشتراک قهوه، درک آن‌ها از بخش قهوه گسترده و زنجیره تأمین به‌طور طبیعی افزایش می‌یابد.

این دانش عمیق‌تر می‌تواند به معنای آن باشد که مصرف‌کنندگان هرچه بیشتر در طولانی‌مدت به دنبال قهوه‌ای بااخلاق، شفاف و پایدار هستند. یانیس می‌گوید که او معتقد است این «فرصتی عالی» برای قهوه خاص است.

باگذشت هر روز، تعداد بیشتری رستوران و کافی‌شاپ درهای خود را باز می‌کنند و به کار خود باز می‌گردند. ازآنجاکه مشتریان آن‌ها به‌خوبی ممکن است بادانش بیشتر از هر زمان دیگری در مورد زنجیره تأمین قهوه برگردند، ما باید تعجب کنیم که آیا تمایل بیشتری به قهوه‌های ویژه در مقیاس گسترده‌تری به وجود آید؟

منبع: perfect daily grind

نوشته تسمین گرانت

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *