مصرف قهوه خانگی

مصرف قهوه خانگی در دوران کرونا – قسمت اول

مجله قهوه – در اواخر مارس 2020، به حدود 20٪ از جمعیت جهان دستور داده شد که در خانه بمانند تا گسترش Covid-19 را کاهش دهند. بااین‌حال، چند ماه بعد، بسیاری از این افراد به دفتر و محل کار خود بازگشتند زیرا اقتصاد جهانی مسیر بهبود خود را آغاز کرده بود؛ بنابراین، با توجه به مسائل لجستیک جهانی، تعطیل شدن کافه‌ها، چگونه مصرف قهوه خانگی تغییر کرده است؟ و چگونه کافی‌شاپ‌ها و رستری ها برای ادامه کار خود تغییراتی را اعمال کرده‌اند؟ من برای یادگیری بیشتر در این مورد با سه متخصص صنعت صحبت کردم.

باوجوداین، کار انعطاف‌پذیر از محبوبیت بیشتری نسبت به گذشته برخوردار است و درنتیجه بیشتر افراد در خانه می‌مانند و درنتیجه تعداد کمتری وارد مناطق شهری می‌شوند که این امر باعث کاهش مشتریان در کافه‌ها می‌شود.

در یک نظرسنجی که در انگلیس انجام شد، تقریباً 50٪ صاحبان کافه‌ها پیش‌بینی کردند که Covid-19 تا پایان سال 2020 به میزان قابل‌توجهی بر درآمد آن‌ها تأثیر بگذارد. حدود یک‌چهارم اظهار داشتند که فکر می‌کنند حداقل برای دو سال تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.

افزایش مصرف قهوه خانگی

مصرف قهوه خارج از خانه، مانند کافه‌ها و رستوران‌ها، حدود 25٪ از کل تقاضای مصرف‌کننده برای قهوه را تشکیل می‌دهد؛ بنابراین، هنگامی‌که حدود 95٪ از این مشاغل در اوایل سال 2020 به‌طور موقت یا دائمی تعطیل شدند، صنعت قهوه ضربه بزرگی را متحمل شد.

به‌طور طبیعی، این تعطیلات همراه با خانه‌نشینی و سایر نگرانی‌های مربوط به ایمنی عمومی باعث می‌شد که بسیاری از مصرف‌کنندگان به تهیه قهوه خود در خانه روی بیاورند.

یانیس آپوستولوپولوس مدیرعامل و مدیر اجرایی انجمن تخصصی قهوه (SCA) می‌گوید: «در طی همه‌گیری، تغییر قهوه در خانه صورت گرفت، یا به این دلیل که افراد بیشتری از خانه کار می‌کردند، یا اینکه از بیرون رفتن برای خرید قهوه در ماه‌های ابتدایی این بیماری همه‌گیر احساس ناراحتی می‌کردند.»

علی‌رغم این واقعیت که ICO پیش‌بینی کاهش 0.5 درصدی مصرف جهانی قهوه را داشت، مصرف قهوه خانگی افزایش‌یافته است. در ایالات‌متحده، بازار قهوه در خانه قرار است تنها در سال 2020 4.9٪ افزایش یابد. برای مقایسه، در دوره چهارساله از 2015 تا 2019 فقط 3.9٪ افزایش‌یافته است.

افزایش خرید تجهیزات قهوه

یانیس می‌گوید: «من فکر می‌کنم مردم در تلاش‌اند کیفیت نوشیدنی‌هایی را که در یک کافی‌شاپ از آن لذت می‌برند، ایجاد کنند. این منجر به سرمایه‌گذاری بیشتر در تجهیزات بهتر می‌شود که می‌تواند نتایج مشابه و سازگار را ارائه دهد، در مقابل یک باریستای کاملاً آموزش‌دیده که برای استفاده از تجهیزات حرفه‌ای آموزش‌دیده است.»

جویس کلاسن رئیس بازاریابی تولیدکننده آسیاب براتزا تأیید می‌کند که مصرف‌کنندگان بیشتری در تجهیزات قهوه باکیفیت بالاتر سرمایه‌گذاری می‌کنند.

«ما افزایش فروش آسیاب را دیده‌ایم و این قابل‌توجه‌ترین افزایش در هر دوره شش‌ماهه است. ما از زمان شروع Covid-19 70 درصد بالاتری از فروش را شاهد هستیم.»

فروش کلیه تجهیزات قهوه، ازجمله مواردی مانند کتری، در این سال 11 درصد افزایش یافت که قیمت متوسط ​​آن 139 دلار است. این نشان می‌دهد که نوشندگان قهوه حاضرند مبالغ قابل‌توجهی را صرف بهبود کیفیت قهوه‌ای که در خانه می‌نوشند، کنند.

روندهای مصرف قهوه خانگی

بنابراین، اکنون می‌دانیم که مصرف قهوه خانگی در طول Covid-19 افزایش‌یافته است – اما مصرف‌کنندگان چه چیزی خریداری کرده‌اند؟

اولاً: قهوه. در میان نگرانی‌های زنجیره تأمین با Covid-19 دست‌وپنجه نرم می‌کند، از هر چهار نفر یک نفر در ایالات‌متحده گزارش می‌کند که برای جلوگیری از تمام شدن قهوه، قهوه ذخیره می‌کند. در طی همه‌گیری، 27٪ از تولیدکنندگان خانگی نوشیدنی قهوه را در خانه نوشیده‌اند، درحالی‌که 25٪ از دستگاه‌های غلاف یا کپسول استفاده کرده‌اند.

اکثر افراد اظهار داشته‌اند که آن‌ها هنوز از همان تجهیزات و محصولات قهوه استفاده می‌کنند که قبل از همه‌گیری داشته‌اند. بااین‌حال، مردم در حال امتحان چیزهای جدید هستند. گزارش‌شده است که فقط بیش از 40٪ از مصرف‌کنندگان اظهار داشته‌اند که آن‌ها روش‌های مختلف دم را آزمایش کرده‌اند.

مصرف‌کنندگان همچنین در مورد توانایی‌های قهوه سازی اطمینان بیشتری پیدا می‌کنند و دوسوم اظهار می‌دارند که دستورالعمل‌ها و تکنیک‌های خود را «کامل» کرده‌اند. این منطقی است – با زمان بیشتر در خانه و خارج از دفتر، نوشندگان قهوه فضای بیشتری برای تکرار و تصحیح یک دستورالعمل هدف دارند.

بااین‌حال، برخی از نوشندگان قهوه، علی‌رغم اینکه وقت بیشتری در خانه دارند، هنوز به دنبال راحتی هستند. فروش قهوه‌های سرد و لته های یخ‌زده در طی چند ماه اول همه‌گیری 129٪ افزایش‌یافته است و پیش‌بینی‌های اخیر نشان می‌دهد که بازار قهوه آماده برای نوشیدن (RTD) افزایش می‌یابد و پیش‌بینی می‌شود که این بخش تا سال 2027 بالغ بر 42 میلیارد دلار ارزش داشته باشد.

پاسخ کافه‌ها به همه‌گیری چگونه بوده است؟

در انگلستان، بیش از 80٪ صاحبان کافه‌ها در ابتدای همه‌گیری موقتاً مشاغل خود را تعطیل کردند. از کافی‌شاپ‌هایی که باز بودند، حدود 70٪ به‌طور انحصاری خدمات غذای آماده ارائه می‌دهند و ساعات کار خود را کاهش داده‌اند.

این روندها در اکثر کافی‌شاپ‌های جهان رایج بوده است. محدودیت‌های ظرفیت در بسیاری از کشورها اعمال‌شده است، سفارش‌های تحویل کالا و کالاهای حاشیه‌ای سر به فلک کشیده است و کافه‌ها تا حد زیادی اقدامات نظافتی دقیق را انجام داده‌اند تا اطمینان حاصل شود که بخشی از مشتریانشان می‌توانند با خیال راحت برگردند.

منبع: perfect daily grind

نوشته تسمین گرانت

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *