مجله قهوه – اولین قهرمانی جهانی باریستاWorld Barista Championship در سال 2000 در مونتکارلو برگزار شد. از آن زمان به بعد این مسابقات به قدرت تبدیل شده و به بخشی جداییناپذیر در جامعه تخصصی قهوه تبدیل شده است.
وقتی برای اولین بار وارد مسابقات باریستا شدم، این مفهوم برای بسیاری از افراد مبهم و عجیب به نظر میرسید. بااینحال، بهعنوان نقش باریستا و پیچیدگی قهوه بهطور گستردهای شناخته شده است، این واکنش قطعاً تغییر کرده و بهتر شده است.
این مسابقه World Barista Championship عمدتاً یک رقابت اسپرسو محور است و در صحنهای با موسیقی متن، گروهی از داوران و یک رقیب در هر «اجرا» برگزار میشود.
این رویداد یک پلتفرم چشمگیر را برای به نمایش گذاشتن عناصر مختلف نهتنها نقش باریستا بلکه تمام دنیای قهوه به اثبات رسانده است، با روال اصلی تبدیل به نقطه گفتگو در جامعه – فشار دادن کارها به جلو و ایجاد نوآوری و قرار گرفتن در معرض دید.
قالب مسابقه نسبتاً ثابتشده است: 15 دقیقه که در آن باریستا باید 12 نوشیدنی بر پایه اسپرسو – 4 اسپرسو، 4 نوشیدنی شیر بخارپز و 4 نوشیدنی با امضا تولید کند.
بااینحال، رقابت در حال تکامل است و به نظر میرسد تغییر میکند تا تحولات مداوم در جهان قهوه را نشان دهد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
World Barista Championship
The first World Barista Championship took place in the year 2000 in Monte Carlo.
Since then it has gone from strength to strength and become an integral part of the speciality coffee community.
When I first got into barista competitions, the concept seemed obscure and odd to many people.
However, as the role of the barista and the complexity of coffee have become more widely recognized, this reaction has definitely changed, and for the better.
The competition is mainly an espresso-focused competition and takes place on a stage with a soundtrack, a group of judges, and one competitor per “performance”.
The event has proved an impressive platform to showcase various elements of not only the barista role but all of the coffee world, with the top routines becoming the talking point of the community – pushing things forward and channelling innovation and exposure.
Up until the time of writing, the format of the competition has been relatively fixed: 15 minutes in which the barista must produce 12 espresso-based drinks – 4 espressos, 4 steamed-milk drinks, and 4 signature drinks.
However, the competition is undergoing an evolution and looks set to change to reflect the constant developments occurring in the world of coffee.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.