مجله قهوه – لانگ بلک یکی از قهوههای بر پایه اسپرسو است که شباهت بسیار زیادی به قهوه آمریکانو دارد، با این تفاوت که جای شات اسپرسو و آب با یکدیگر جابجا شده است.
در این مقاله به تاریخچه و طرز تهیه این قهوه میپردازیم.
لانگ بلک زاده سلیقه آمریکایی است. ازنظر تاریخی ایتالیاییها درگذشته تنها دو نوع قهوه اسپرسو و کاپوچینو درست میکردند؛ اما باگذشت زمان و ورود آمریکاییها به ایتالیا و جلب رضایت آنها در نوشیدن قهوه، لانگ بلک در ایتالیا متولد شد.
داستان از جایی شروع شد که آمریکاییهایی که بهعنوان توریست به ایتالیا میآمدند همیشه یک فنجان بزرگ قهوه سیاه سفارش میدادند که امروزه آن را به نام لانگ بلک میشناسیم.
این تقاضا برای یک باریستای ایتالیایی که در تهیه و نوشیدن قهوه سیاه تنها به شکل یک اسپرسو کوچک عادت کرده بود، عجیب اما جالب بود؛ بنابراین باگذشت زمان برای خشنود کردن گردشگران آمریکایی، آنها اسپرسوهای خود را با نظر آنها تطبیق دادند تا بالاخره یک فنجان بزرگ قهوه یا همان لانگ بلک متولد شد!
آمریکاییها به نوشیدن قهوه دمکرده عادت داشتند و شدت تأثیر اسپرسو برای آنها خیلی زیاد بود.
برای همین باریستای ایتالیایی با درست کردن یک شات اسپرسو در یک فنجان که از قبل با آب داغ پر شده بود، سریعاً شدت قهوه را کاهش داد تا با ذائقه آنها سازگار شود!
طرز تهیه لانگ بلک
لانگ بلک یکی از قهوههای قوی به شمار میرود، حتی از اسپرسو هم میتواند قویتر باشد بهطوریکه در روش درست کردن این قهوه، اگر 23 گرم قهوه آسیاب شده استفاده شود، 20 گرم عصاره قهوه به دست میآید و تقریباً 20 ثانیه طول میکشد.
مواد لازم برای درست کردن این قهوه، دبل شات اسپرسو و آب جوش است. یک فنجان کوچک یا معمولی را با 80 درصد آب داغ (نه جوش اما خیلی گرم) پر کنید، بهتر است حجم فنجان شما 150 تا 200 میلیلیتر باشد که 80 درصد آن از آب گرم پر شود.
برای دمآوری لانگ بلک تنها کافی است با استفاده از سبد دوتایی، 23 گرم قهوه آسیاب شده را درون پرتافیلتر بریزید و پس از تنظیم دستگاه اسپرسوساز و قرار دادن لیوانی که 80 درصد آن از آب داغ پر شده است، 20 گرم عصاره قهوه را روی آن بریزید تا لانگ بلک شما آماده شود! به همین راحتی!
معمولاً در کنار فنجان این قهوه مانند آمریکانو یک لیوان یا فنجان آب گذاشته میشود تا اگر برای شخصی غلیظ یا تلخ بود بتواند آب اضافه کند تا از شدتاش کم شود.
تفاوت لانگ بلک با آمریکانو
لانگ بلک قهوهای ظریف اما فوقالعاده قوی است که با ریختن اسپرسو یا ریسترتو روی آب داغ درست میشود.
لانگ بلک، بسیار شبیه به آمریکانو است اما کرمای قهوه را حفظ میکند، بنابراین عطروطعم بیشتری نسبت به آمریکانو دارد.
حجم آب داغ و اسپرسو استفادهشده در هر دو قهوه به یک اندازه است یعنی در هر دو 80 درصد لیوان آب داغ و 20 درصد اسپرسو است اما تفاوت در اینجاست که در لانگ بلک، دبل شات اسپرسو بر روی آب داغ ریخته میشود (برعکس آمریکانو) و به همین خاطر کرما یا همان کف برنزه رنگ حاصل از شات اسپرسو ایدئال بر روی آن میماند ولی در آمریکانو چون آب داغ روی اسپرسو ریخته میشود، طبیعتاً کرما سریع از بین میرود و عطروطعم آن خیلی کمتر میشود.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee