قهوه گواتمالا

قهوه گواتمالا ؛ قهوه‌ای برای تمام فصول

مجله قهوه – قهوه گواتمالا اصلی‌ترین محصول صادراتی و رکن اساسی اقتصاد این کشور به شمار می‌رود. در حال حاضر امرارمعاش بیش از یک‌چهارم جمعیت ۱۶ میلیونی این کشور به‌صورت مستقیم به صنعت قهوه وابسته است. گواتمالا در قرن بیستم و اوایل قرن ۲۱ بزرگ‌ترین صادر‌کننده قهوه آمریکای مرکزی با تولید (۳۷۰۰ تن در سال، آمار ۲۰۰۹) بود تا این‌که در سال ۲۰۱۱ میزان صادرات قهوه هندوراس پیشی گرفت. دلیل اصلی مقبولیت قهوه گواتمالا در بازارهای جهانی٬ جغرافیای این کشور است. شرایط اقلیمی و آب و هوایی این کشور زمینه‌ی بسیار مساعدی برای رشد گونه عربیکا فراهم کرده است. اکثر مزارع قهوه در ارتفاع ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ متری از سطح دریا قرار دارند و عموماً به‌منظور محافظت در برابر سرمای باد‌های شمالی به‌صورت سرپوشیده هستند.

ورود گیاه قهوه به گواتمالا

قهوه اولین بار در سال ۱۷۵۰ توسط مبلغین مسیحی برده شد؛ اما این آلمانی‌ها بودند که در سال ۱۸۶۰ صنعت قهوه را متحول کردند. به دلیل شرایط مساعد جوی و جغرافیایی این کشور٬ تولید قهوه با اقبال بسیار زیادی مواجه شد و مزارع قهوه ابتدا در آماتیتلان و آنتیگوا در جنوب غربی گواتمالا و سپس در سایر مناطق مناسب برای کشت به‌سرعت گسترش یافت. در اوایل کمبود دانش و تجهیزات لازم٬ مانع رشد مناسب این صنعت بود و بسیاری از کشاورزان برای شروع کار خود ناگزیر به دریافت وام و قرض از خانواده و دوستان خود بودند؛ این امر موجب شد تا شرکت‌های سرمایه‌دار خارجی تولید بالاتر و رشد سریع‌تری داشته باشند. مشکل بسیاری از شرکت‌ها و بنگا‌ه‌های کوچک تولید قهوه حمل‌ونقل و فرآوری قهوه‌ی تازه برداشت‌شده به پایین کوه‌ها و فرآوری قهوه است که گاه تأثیر معناداری بر خواص طعمی و تازگی قهوه این مزارع می‌گذارد. کمبود کارگر از دیگر موانع رشد صنعت قهوه در گواتمالاست. در سال‌های اخیر به دلیل کاهش قیمت قهوه بسیاری از کارگران این صنعت مجبور به مهاجرت به کشور‌های دیگر شده‌اند.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *