قهوه ونزوئلا

قهوه ونزوئلا ، صنعتی که به حاشیه رانده‌ شد

مجله قهوه – قهوه ونزوئلا ، اولین بار در سال ۱۷۳۰ توسط مبلغی مسیحی به نام خوزه گومیلا به ونزوئلا برده شد؛ کشوری با مزارع بزرگ تنباکو و نی‌شکر که از نیروی کار برده‌ها سود می‌جست و بر اساس اسناد تاریخی این کشور از سال ۱۷۹۳ کشت گسترده قهوه در این کشور انجام می‌شد.

از سده ۱۸۰۰ میلادی قهوه نقش بسیار مهمی در اقتصاد و صنعت این کشور داشته است. در خلال جنگ داخلی این کشور (سال ۱۸۱۱ تا ۱۸۲۵) تولید کاکائو به‌شدت افت کرد؛ اما کشت قهوه به رشد خود ادامه داد. اولین جهش چشمگیر صنعت قهوه بین سال‌های ۱۸۳۰ تا ۱۸۵۵ میلادی اتفاق افتاد؛ زمانی که ونزوئلا حدود یک‌سوم قهوه مصرفی جهان را تولید می‌کرد. رشد صنعت قهوه در آن سال‌ها روند صعودی خود را طی کرد تا جایی که در سال ۱۹۱۹ میلادی به رکورد ۳۷/۱ میلیون کیسه (حدوداً ۶۰ کیلو) در سال رسید. در آن زمان صادرات قهوه و کاکائو ۷۵٪ ارزش کل صادرات این کشور را تشکیل می‌داد.

صادرات قهوه ونزوئلا

مقصد بخش بزرگ صادرات قهوه ونزوئلا، ایالات‌متحده آمریکا است. کشت قهوه درگذشته این کشور صنعتى پرسود و پشتوانه مهم اقتصادی کشور به‌حساب می‌آمد اما در دهه ۲۰ میلادى زمانى که استخراج نفت، ونزوئلا را به کشورى ثروتمند در آمریکاى جنوبى بدل کرد٬ تولید قهوه این کشور به‌مرور به حاشیه رانده شد؛ تا آنجا که کشورى که زمانى همپای قهوه کلمبیا قهوه کشت و صادر مى‌کرد هم‌اکنون تنها سهمى کمتر از یک درصد را در بازارهاى جهانى به خود اختصاص داده است. درحالی‌که همان یک درصد هم به‌ندرت صادرشده و عمدتاً به مصرف داخلى مى‌رسد.

صنعت قهوه ونزوئلا تا اواخر دهه ۳۰ میلادی که بازار جهانی قهوه افت شدید قیمت را تجربه کرد، کماکان به‌عنوان یک پشتوانه اقتصادی برای این کشور حضور خود را درصحنه اقتصادی حفظ کرد؛ اما افت قیمت قهوه در بازار جهانی و سیاست‌های خصوصی‌سازی دولت که کشاورزان را از کشت قهوه در زمین‌های ملی منع می‌کرد٬ سبب شد صنعت قهوه این کشور به‌طورکلی به حاشیه رانده شود.

ازآنجاکه قهوه ونزوئلا به‌ندرت صادر می‌شود، سخت می‌شود این قهوه را در کافه‌ها و فروشگاه‌های قهوه اسپشیالیتی پیدا کرد. قهوه این کشور عموماً به‌ نام منطقه و یا بندری که از آن صادر می‌شود نام‌گذاری می‌شود و نه بر اساس ناحیه و منطقه کشت.

عمده کشت قهوه ونزوئلا از گونه عربیکا و زیرگونه‌های کلاسیک و قدیمی مانند بوروبون است. مرغوب‌ترین قهوه ونزوئلا در غربی‌ترین منطقه این کشور و در نزدیکی مرز کلمبیا می‌روید. قهوه این منطقه گاهی اوقات قهوه ماراچیابو (Maraciabos) نامیده می‌شود: نام بندری که قهوه این منطقه ازآنجا صادر می‌شود. البته قهوه ماراچیابو ممکن است گاهی قهوه منطقه کوکوتا (Cucuta) کلمبیا نیز، نامیده شود که به دلیل نزدیکی به بندر ماراچیابو از این بندر صادر می‌شود. شناخته‌شده‌ترین قهوه‌های ونزوئلا علاوه بر کوکوتا، مریدا (Merida)، تروخیلو (Trujillo) و تاچیرا (Tachira) هستند.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *