قهوه لاته در منزل

قهوه لاته در منزل بدون دستگاه اسپرسوساز

مجله قهوه – یک قهوه لاته با ترکیب قهوه اسپرسوی غنی و شیر بخارپز، یک شروع عالی است؛ اما تهیه آن از کافی‌شاپ‌ها می‌تواند برای شما هزینه‌بر و گران باشد. خبر خوب این است که شما می‌توانید یک لاته خوشمزه بدون پرداخت هزینه‌های بالا، تهیه کنید، آن‌هم در منزل. در زیر هشت ترفند جالب برای تهیه قهوه لاته در منزل بدون استفاده و نیاز به دستگاه اسپرسوساز را باهم می‌خوانیم:

  1. قهوه اسپرسو با موکاپات

استفاده از موکاپات شاید معتبرترین روش برای تهیه اسپرسو بدون دستگاه پرفشار باشد. دستگاهی با خاستگاه ایتالیایی، میهن اسپرسو.

تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که محفظه زیرین را با آب پر کنید و صافی را با قهوه اسپرسو مورد علاقه خود پر کنید.

سپس آن را روی یک منبع گرما قرار دهید و بگذارید فشار بخار کار خود را انجام دهد.

 

  1. قهوه اسپرسو با اروپرس

اگر یک موکاپات روش سنتی ساخت اسپرسو بدون دستگاه است، پس اروپرس معادل مدرن آن است.

این قهوه ساز دستی که برای اولین بار در سال 2005 به بازار آمد، به دلیل عصاره‌گیری قهوه اسپرسو قوی و غنی همانند اسپرسو، محبوبیت جهانی به دست آورد.

طبق توصیه‌های سازنده، می‌توانید از اروپرس استاندارد استفاده کنید؛ اما برای به دست آوردن یک قهوه جسورانه‌تر برای لاته خود، روش معکوس را امتحان کنید که زمان استخراج را افزایش می‌دهد.

  1. استفاده از قهوه فوری

قهوه فوری همیشه از بهترین طعم و مزه برای طعم عالی برخوردار نبوده، اما این روزها قهوه فوری و خوشمزه با کیفیت بالا در بازار وجود دارد.

استفاده از یک قهوه فوری، سریع سریعترین و آسان‌ترین راه برای تهیه یک قهوه است تا بتواند پایه و اساس لاته شما باشد.

  1. بخار دادن شیر بر روی گاز

ریختن شیر مشکل‌تر از گرم کردن آن درحالی‌که هوا را در خود جای داده است، نیست که موجب کف کردن آن می‌شود؛ بنابراین بدیهی‌ترین راه برای انجام این کار در منزل استفاده از اجاق‌گاز و هم زن است.

شیر را درون یک ظرف روی حرارت قرار دهید و تا 5 دقیقه به‌طور مداوم آن را هم بزنید کنید تا به اندازه دلخواه گرم و دلپذیر شود.

استفاده از همزن برقی نیروی شما را ذخیره می‌کند اما اجباری نیست.

قهوه لاته در منزل

  1. فوم گیری از شیر با فرنچ پرس

با استفاده از همین اصل، شما همچنین می‌توانید شیر را با فرنچ پرس تهیه کنید.

در این حالت، به‌جای استفاده از یک هم زن، می‌توانید پیستون فرنچ پرس را به‌سرعت و به سمت بالا و پایین حرکت دهید تا شیر فوم به خود برگیرد.

ساده‌ترین روش برای گرم کردن شیر استفاده از ماکروویو است.

بااین‌حال مطمئن شوید که قبل از اینکه بخواهید آن را گرم کنید، چارچوب فلزی فرنچ پرس را از آن جدا کنید.

  1. فوم گیری شیر با استفاده از یک نازل بخار و پیچر

البته ساده‌ترین راه برای فوم گیری از شیر استفاده از ابزارهایی است که به‌طور اختصاصی برای این کار طراحی شده‌اند، یک نازل بخار و یک پیچر.

این ترکیب می‌تواند بدون هزینه یک دستگاه اسپرسو کامل، شیر فوم گیری شده به شما بدهد.

اگر علاقه‌مند به تسلط بر هنر لاته هستید، این بهترین گزینه برای فوم گیری شیر است، زیرا میکرو فوم لازم را به همراه خواهد داشت و پیچر بهترین وسیله برای ریختن شیر و فوم و طراحی لاته آرت است.

  1. فوم گیری با استفاده از یک ظرف شیشه‌ای

حتی اگر نمی‌خواهید ابزار جدیدی برای آشپزخانه خود خریداری کنید، راهی برای فوم گیری از شیر برای لاته وجود دارد.

تمام آنچه شما نیاز دارید یک ظرف شیشه‌ای است.

شیر را دروم یک ظرف شیشه‌ای بریزید، درب آن را بگذارید و به مدت 30 ثانیه آن را لرزش دهید تا زمانی که بافت کاملاً نرمی به خود بگیرد.

پس از اتمام کار، درب را برداشته و شیر را به مدت 1 دقیقه در ماکروویو قرار دهید تا هم شیر و فوم تشکیل شده بر روی آن گرم شود و فوم تثبیت شود.

  1. اضافه کردن شربت‌های طعم دار

اگر علاقه‌مند به استفاده از سیروپ‌ها یا شربت‌های طعم دار در لاته خود هستید از اضافه کردن آن‌ها ترسی نداشته باشید.

تنها نکته این است که قبل از افزودن اسپرسو، شربت را درون شیر سرد خود بریزید و مخلوط کنید.

این کار در منزل بسیار راحت‌تر است چراکه به میزانی که ذائقه شما می‌خواهد اضافه می‌شود و تهیه شربت‌های خانگی کار بسیار راحت‌تر و به‌صرفه‌تری است.

منبع: home grounds

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *