قهوه دی اولا

قهوه دی اولا تاریخچه و روش تهیه آن – 2

مجله قهوه – امروزه قهوه دی اولا به‌عنوان یک نوشیدنی سنتی مکزیکی و بخشی از تاریخ و فرهنگ قهوه در این کشور شناخته شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نوشیدنی و اینکه آیا ممکن است آینده‌ای در فرهنگ مدرن قهوه داشته باشد، ادامه این مقاله را بخوانید:

قهوه دی اولا در فرهنگ مکزیک

دیانا پاتیو بنیانگذار و مالک مشترک قهوه Kumo، یک کافی‌شاپ ویژه در مکزیکوسیتی می‌گوید که برای مکزیکی‌ها، قهوه دی اولا مترادف با خانه، راحتی و زندگی سنتی است. وی می‌افزاید: «این ما را به یاد وقت گذراندن با عزیزانمان می‌اندازد.»

در مکزیک، تولیدکنندگان قهوه روستایی طی قرن‌ها قهوه را در واحدهای خانوادگی پرورش داده‌اند. از نظر تاریخی، پدر و مادر خانواده بر کل مراحل کار، از کاشت تا پایان برداشت و فروش نظارت داشتند.

تا به امروز، این هنوز در سراسر کشور اتفاق می‌افتد و بسیاری از این خانواده‌های تولیدکننده به روش‌های سنتی و بدون فناوری مدرن و بدون تکنولوژی مدرن به کار خود ادامه می‌دهند.

خیلی‌ها یک قدم جلوتر می‌روند، تفت می‌دهند و سپس لوبیای خود را با استفاده از یک ابزار سنگی معروف به متات یا آسیاب ذرت خرد می‌کنند. سپس قهوه دم‌کرده و به شکل سنتی – مانند قهوه دی اولا – مصرف می‌شود.

بااین‌حال، تعداد مکزیکی‌هایی که هنوز به این روش‌های سنتی قهوه مصرف می‌کنند در حال کاهش است. مصرف‌کنندگان بیشتری در حال دور شدن از مصرف سنتی قهوه و تمرکز بیشتر بر روی مواردی مانند منشأ قهوه، تنوع و نمره حجامت هستند که همه نشان‌دهنده فرهنگ قهوه موج سوم و ویژه است.

حفظ سنت ها

خورخه می‌گوید اگرچه این تغییر مردم را ترغیب می‌کند تا به دنبال قهوه بهتر بنشینند، اما این امر نباید به ضرر فرهنگ و سنت باشد. او می‌گوید: «بسیار خوب است که در مورد سفر یک قهوه از دانه به فنجان بدانید … اما حتی بهتر است آن را با سنت‌های خود متعادل کنیم.»

به‌عنوان بخشی از این، او می‌گوید مهم است که به یاد داشته باشیم که نوشیدنی‌های سنتی مانند قهوه دی اولا مهم هستند. خورخه می‌گوید که قهوه‌ها مانند گذشته سرو نمی‌شوند. «این چیزی است که ما باید سعی کنیم در مورد آن صحبت کنیم و با نسل‌های جدیدتر به اشتراک بگذاریم.»

دایانا در این خصوص می‌گوید نسل‌های جوان در مکزیک کمتر از هر زمان دیگری قهوه می‌نوشند. حتی در آن زمان، هنگامی‌که آن‌ها قهوه می‌نوشند، او می‌گوید که تمایل دارند نوشیدنی‌های پر قند را که توسط زنجیره‌های کافه محبوب شده است ترجیح دهند.

او می‌گوید: «نسل‌های جوان قهوه دی اولا را که درواقع دارای ارزش غذایی است، قدیمی می‌دانند. شرم‌آور است که اگر سعی کنیم دقیقاً همان چیزی را که کشورهای مصرف‌کننده می‌نوشند با نوشیدن نوشیدنی سنتی خود جایگزین کنیم.»

آینده قهوه دی اولا

خورخه به من گفت که او و شریک تجاری‌اش کریستینا قبلاً در حال کار بر روی روش‌هایی بودند که قهوه دی اولا را در فهرست غذاهای خود قرار دهند. وی می‌افزاید که آن‌ها یک نسخه دم‌سرد از آن را برای استفاده در کوکتل تولید کرده‌اند. او می‌گوید این بازگشت به زمانی است که مردم نوشیدنی را با مواد افزودنی الکلی ترکیب می‌کنند تا چیزی را که به‌عنوان «یک کافه بزرگ» شناخته می‌شود ایجاد کنند.

دیانا می‌گوید وقتی منوی کافه خود را طراحی کرد، احساس کرد که باید قهوه دی اولا را نیز در آن جای دهد. او می‌گوید: «ما نمی‌خواستیم سنت مکزیکی را کنار بگذاریم زیرا این چیزی است که مشتریان ما می‌دانند و دوست دارند.»

دیانا و خورخه هر دو به من می‌گویند مشتریان خارج از مکزیک از قهوه دی اولا استقبال می‌کنند و بعلاوه، بسیاری از کافه‌های مکزیکی که در کشورهای دیگر یافت می‌شوند، آن را ارائه می‌دهند. او می‌گوید که فکر می‌کند کافه‌های محلی مکزیک نیز باید همین کار را انجام دهند و معتقد است که این نوشیدنی به افراد در معرفی قهوه کمک می‌کند. درنتیجه، این می‌تواند آن‌ها را ترغیب کند نوشیدنی‌های جدید را امتحان کنند یا قدمی به سمت قهوه خاص بردارند.

ازآنجاکه تعداد افرادی که این نوشیدنی را تهیه می‌کنند در حال کاهش است، مگر اینکه کافه‌ها مدام آن را ارائه دهند، ممکن است از بین برود؛ اما فقط به دلیل سنتی بودن این نوشیدنی، به این معنی نیست که باید به روشی خاص سرو شود.

ایده‌هایی مانند کافه سرد دم اولا یا حتی یک نوشیدنی ادویه‌دار با پایه شیر که باعث ایجاد طعم‌های سنتی می‌شود، می‌تواند مصرف‌کنندگان را با این نوشیدنی سنتی آشنا کند و باعث افزایش مشخصات آن شود.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *