کافه باریستا: قهوه دمی ساده GOOD OLD PLAIN COFFEE

مجله قهوه – قهوه دمی ساده GOOD OLD PLAIN COFFEE محبوب ترین نوشیدنی در جهان است و 54٪ از جمعیت 18 سال به بالا ایالات متحده به صورت روزانه آن را مصرف می کنند.

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

آب ، زمینه های قهوه

GOOD OLD PLAIN COFFEE

تهیه قهوه با مزه عالی نیاز به زمان زیادی ندارد. آنچه شما نیاز دارید در اینجا است:

  • قطره چکان دستی برای ریختن قهوه
  • اب
  • قهوه تازه

 

دستورالعمل تهیه:

مرحله نخست:

آب را جوش بیارید

مرحله دوم:

یک قطره چکان با فیلتر را روی لیوان قرار دهید. حتما فیلتر را با آب داغ بشویید تا اثرات ناخواسته باقی مانده بر روی فیلتر و طعم کاغذ از بین برود و قهوه ساز قطره ای را نیز گرم کند.

مرحله سوم:

دانه های قهوه تازه آسیاب شده را در فیلتر قرار دهید. به یاد داشته باشید ، شما می خواهید قهوه را ظرف 30 دقیقه پس از آسیاب کردن دانه ها دم کنید.

مرحله چهارم:

بعد از جوش آمدن آب ، بگذارید 10 ثانیه بماند و سپس با حرارت دورانی و به آرامی آب داغ را روی قهوه آسیاب شده بریزید تا اشباع شود.

مرحله پنجم:

30 ثانیه صبر کنید تا قهوه به مرحله شکوفه برسد و گاز از آن خارج شود.

مرحله ششم:

دوباره آب داغ بریزید تا سطح آب یک سانتی متر از آسیاب قهوه بیشتر شود. منتظر بمانید تا آب از قطره چکان عبور کند.

مرحله هفتم:

قهوه دمی ساده شما آماده سرو و نوشیدن است.

GOOD OLD PLAIN COFFEE

 5 mins
Water, Coffee Grounds

Plain coffee is special: it’s the most popular drink in the world and consumed daily by 54% of the USA’s 18-and-above population. It’s one of the most traded commodities in the world, second only to oil!

It doesn’t take a lot to make great tasting coffee. Here’s what you need:

  • Manual dripper for pour-over coffee
  • Water
  • Fresh coffee grounds

Here’s how:

  • Step 1.
    Start by boiling water.
  • Step 2.
    Place a dripper lined with filter on a mug. Be sure to wash the filter with hot water to get rid of any unwanted elements like dust and to preheat the cone too.
  • Step 3.
    Place freshly ground coffee beans in the filter. Remember, you want to brew coffee within 30 minutes after grinding the beans.
  • Step 4.
    After the water boils, let it settle for 10 seconds and then slowly pour hot water on the coffee grounds in circular motion, saturating the grounds.
  • Step 5.
    Wait for 30 seconds, allowing the coffee grounds to bubble and soften.
  • Step 6.
    Pour hot water again so the water level is an inch above the grounds. Wait until the water drips through the dripper.

Step 7.
Rinse and repeat until you have your desired amount of coffee.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *