مجله قهوه – در این مقاله سعی داریم تا طرز تهیه قهوه تایلندی را آموزش دهیم که جزو قهوههای سرد دم محسوب میشود و گزینه مناسبی برای روزهای داغ تابستان به شمار میرود.
تایلند پس از ویتنام و اندونزی بهعنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه در آسیا شناخته میشود. 99 درصد قهوه تایلند از گونه روبوستا است.
قهوه تایلندی از دسته قهوههای سرد دم و خنک است که بهراحتی آماده میشود و بسیار خوشطعم و نشاطبخش است. طعم آن، قوی و بسیار شیرین است. و جایگاه ویژه ای در میان مردم تایلند دارد و جزو نوشیدنی های محبوب در شرق آسیا محسوب می شود.
این قهوه یخی تایلندی بهراحتی با قهوههای یخزده استارباکس رقابت میکند، بهعلاوه اینکه تهیه آن آسان است. این نوشیدنی در کلیه خیابانها و سواحل تایلند به فروش میرسد و در بین مردم تایلند این قهوه بسیار متداول است و عطشتان در یک روز گرم، با نوشیدن آن خاموش کنید!
مواد موردنیاز برای تهیه قهوه تایلندی
مواد لازم برای درست کردن این قهوه یخزده و خنک برای 2 تا 4 نفر
- 2 فنجان بزرگ قهوه دمی داغ یا قهوه فوری
- 4 تا 6 قاشق غذاخوری شیر غلیظ و شیرین شده
- تکههای یخ
- یکچهارم فنجان شیر جوشیده شده یا خامه سنگین تازه
طرز تهیه قهوه تایلندی
ابتدا قهوه دمی داغ را درون یک ظرف شیشهای بریزید. و سپس شیر غلیظ و شیرین شده را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود. چندتکه یخ اضافه کنید و به مدت 1 یا چند ساعت در یخچال یا فریزر بذارید. در اینجا قهوه یخزده تایلندی آماده است. موقع سرو قهوه، چندتکه یخ را در پایین هر لیوان قرار دهید و قهوه را روی آن بریزید.
کافئین موجود در قهوه به شما انرژی مجدد برای ادامه روز را میدهد. این قهوه دارای 115 کالری، 4 گرم چربی، 17 گرم کربوهیدرات و 3 گرم پروتئین است.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee