قهوه برزیلی

قهوه برزیلی و تغییرات آب و هوایی – قسمت اول

مجله قهوه – هرساله در حدود اواسط سپتامبر، با حدود 90 درصد برداشت قهوه برزیلی ، بازرگانان، رستوران‌ها، دلالان و بازیگران مالی در سراسر جهان به فکر پیش‌بینی برای فصل آینده می‌افتند.

پیش‌بینی قهوه برزیلی به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده قهوه در جهان بیش از یک قرن، می‌تواند تأثیر عمده‌ای در بخش جهانی قهوه داشته باشد و الگوی آب و هوایی فصلی می‌تواند منجر به نوسانات زیادی در بازار شود.

بااین‌حال شواهد محکمی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از این الگوهای آب و هوایی صرفاً فصلی نیستند، بلکه بخشی از یک الگوی بزرگتر تغییرات آب و هوایی هستند – الگویی که محصول 2021 و شاید حتی 2022، 2023 و غیره را تهدید کند.

درجه حرارت بالا، هوای خشک و باران ناپایدار در حال حاضر اثرات ماندگاری بر برداشت سال 2021 دارند، اما اجازه دهید ابتدا چند نکته را در مورد سال 2020 روشن کنیم:

آمار و فصل 2020 قهوه برزیلی

برزیل دیگر یک تخته متمرکز مخصوص قهوه مانند FNC در کلمبیا ندارد، اما این به این معنی نیست که داده‌های جمع‌آوری‌شده برای سایر مؤسسات ملی مفید نیستند.

یکی از منابع عمده اطلاعات آماری بخش قهوه برزیلی ، CONAB، آژانس تأمین مواد غذایی دپارتمان کشاورزی فدرال است. داده‌های آن‌ها عمومی است، روش مشخص است و آن‌ها با نزدیک شدن به فصل برداشت به‌روز می‌شوند.

به‌عنوان‌مثال، در ژانویه سال 2020، CONAB تخمین زده است که تولید قهوه کشور 57.1 تا 62.0 میلیون کیسه باشد. اولین نظرسنجی‌ها در سپتامبر 2020 نشان داد که 61.6 میلیون کیسه قهوه برداشت شده است؛ بنابراین تخمین CONAB با توجه به کل زمین قهوه زیر کشت 16/2 میلیون هکتار برزیل که تقریباً معادل اندازه کل السالوادور است، بسیار خوب بود.

متأسفانه، بسیاری از مؤسسات ملی و بین‌المللی نیز اغلب پیش‌بینی‌های تولید زودهنگام را با روش‌های نامشخص یا روش‌های آماری منتشر می‌کنند. این بدان معنا نیست که نیت آن‌ها بد است – یا حتی داده‌ها بد هستند – اما همه آن‌ها باید در مجموع با دید انتقادی بررسی شوند.

طبق آخرین نظرسنجی و گزارش فنی CONAB، برزیل امسال 47.4 میلیون کیسه عربیکا برداشت کرده است که 9/76 درصد از کل برداشت را نشان می‌دهد. اعتقاد بر این است که این دومین محصول بزرگ در همه زمان‌ها است. این شرایط بهینه برداشت، بدون باران را دنبال می‌کند که همچنین کیفیت متوسط ​​تمام قهوه‌های برزیل و حمل‌ونقل این دانه‌ها را به بندرها و انبارها بهبود می‌بخشد.

در داخل کشور، گزارش‌های منظمی از انبارهای پر از کیسه‌های قهوه برزیلی در انتظار پردازش یا صادرات وجود دارد. در همین حال، بر اساس آخرین اطلاعات منتشرشده توسط CECAFE (شورای صادرکنندگان قهوه برزیل)، برزیل از ماه سپتامبر 3.8 میلیون کیسه صادر کرده است که یک رکورد در ماه است.

فیزیولوژی، متابولیسم و ​​آب‌وهوا برای قهوه برزیلی

تاکنون، داده‌های مربوط به کل محصول 2021 باید تقریبی در نظر گرفته شود. بااین‌حال، برای کشورهای تولیدکننده عربیکا، پیش‌بینی‌ها می‌توانند از طریق مشاهده میدانی، داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی ملی و جنبه‌های رفتاری به‌خوبی تحقیق شده شکل بگیرند.

یک عامل فیزیولوژیکی شناخته‌شده برای عربیکا ماهیت دوسالانه تولید است. این اتفاق می‌افتد به دلیل تخلیه مواد مغذی و کربوهیدرات از گیاهان. یک سال گیاه ممکن است میوه بیشتری بدهد درحالی‌که برگ و شاخه کمتری رشد می‌کند. در سال بعد، این الگوی رشد با شکل‌گیری کمتر میوه درحالی‌که برگ و شاخه بیشتری رشد می‌کند، اصلاح می‌شود.

در برزیل، به دلیل عملکرد زیاد در هر هکتار، این پدیده شدت یافته است، به این معنی که در سال‌های پایین حجم کاهش محصول شدت می‌یابد. به‌عنوان‌مثال، در سال 2018، 45.5 میلیون کیسه عربیکا برزیل برداشت شد. سال 2019 با 27.8 درصد کاهش به 34.3 میلیون کاهش یافت.

اگر این کاهش را تا سال 2020 تا سال 2021 اعمال کنید، نتیجه این امر 47.5 میلیون کیسه عربیکا در سال 2020 و در پی آن حدود 34 میلیون کیسه در سال 2021 خواهد بود.

همچنین، عوامل آب و هوایی بسیاری وجود دارد که بر محصول سال 2021 تأثیر می‌گذارد، به ویژه پیش‌بینی دمای بالا و باران‌های پراکنده.

منبع: daily coffee news

نوشته جوناس فرارسو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *