مجله قهوه – قهوهی تانزانیا کلیمانجارو محصول کشاورزان در دامنه کوه آتشفشانی کلیمانجارو است که در دامنه ارتفاعی 1200-2400 متر از سطح دریا رشد میکند.
تانزانیا پس از اتیوپی و کنیا یکی از بزرگترین صادرات قهوه به خارج از آفریقا است و این به دلیل پیشرفت عمده در تکنیکهای مزرعه و فرآوری در طی یک دهه گذشته است.
به همین دلیل هم اکنون بیش از 8 منطقه بزرگ در حال رشد در تانزانیا وجود دارد که در سراسر کشور تانزانیا پراکندهاند.
این قهوه بسیار خوشطعم است و به دلیل کمبود اسیدیته، در لاته و کاپوچینو بسیار خوب عمل میکند.
این قهوه بهطورمعمول دارای اسیدیته کم و پایینتر از قهوه کنیا است. آنها همچنین معمولاً دارای بادی ملایمتر هستند.
شما نتهایی از شکلات تیره و نکات جزئی از میوه شیرین را در آن مشاهده خواهید کرد.
قهوهی تانزانیا کلیمانجارو که در دامنه بلندترین کوه آفریقا کشت میشود، یک دانه منحصربهفرد است و دارای اسیدیته کم و شگفتآور است.
بیشتر دانههای قهوه آفریقا به دلیل داشتن خاکهای آتشفشانی با pH کم، دارای نتهای میوهای بسیار زیاد هستند، اما دانه قهوه تانزانیا کلیمانجارو طعمی شکلاتی و یکدست دارد.
قهوه تانزانیا قهوهای سبک است و مناسب برای کسانی که نمیخواهند چیزی بیشازحد سنگین یا بیشازحد غنی داشته باشند.
محل کشت و محبوبیت قهوهی تانزانیا کلیمانجارو
این قهوه در زیر سایه درختان موز، پرورش داده میشود و تا حدودی شبیه به قهوه همسایه خود، در شمال (کنیا) روشن، تمیز، پرخاشگرانه و پیچیده است.
مراحل درجهبندی در تانزانیا نیز همانند کنیا است، جایی که بر اساس اندازه لوبیا درجهبندی میشود و AA بزرگترین آن است و به دنبال آن A و B در زیر خط قرار دارد.
در ایالت متحده قهوه تانزانیا بسیار محبوب است و راز این محبوبیت در لوبیای این قهوه نهفته است چراکه بسیاری از طرفداران روش دمآوری غوطهوری بر این باورند که به دلیل رشد یک قهوه مجزا به جای دو لوبیای مسطح در داخل گیلاس، تمام ویژگیهای گیلاس قهوه تنها در یک دانه است.
پروفایل قهوهی تانزانیا کلیمانجارو
منبع: تانزانیا
پروفایل جام: روشن و پر جنبوجوش
تولید: (میلیون پوند) 102 میلیون و 36 هزار
صادرات: (میلیون پوند) 83 میلیون و 688 هزار
گونههای گیاهشناسی: بوربون، کنت، تیپیکا، کوه آبی
مناطق رو به رشد: کوه کلیمانجارو، ارتفاعات مرتفع بین دریاچه Nyassa و Tanjanyika.
پردازش مرطوب: بله
پردازش خشک: NA
ارتفاع: متر 950-1900
زمان برداشت: نوامبر- فوریه
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee