قهوه‌ی تانزانیا

قهوه‌ی تانزانیا و ویژگی های آن

مجله قهوه – قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو محصول کشاورزان در دامنه کوه آتشفشانی کلیمانجارو است که در دامنه ارتفاعی 1200-2400 متر از سطح دریا رشد می‌کند.

تانزانیا پس از اتیوپی و کنیا یکی از بزرگ‌ترین صادرات قهوه به خارج از آفریقا است و این به دلیل پیشرفت عمده در تکنیک‌های مزرعه و فرآوری در طی یک دهه گذشته است.

به همین دلیل هم اکنون بیش از 8 منطقه بزرگ در حال رشد در تانزانیا وجود دارد که در سراسر کشور تانزانیا پراکنده‌اند.

این قهوه بسیار خوش‌طعم است و به دلیل کمبود اسیدیته، در لاته و کاپوچینو بسیار خوب عمل می‌کند.

این قهوه به‌طورمعمول دارای اسیدیته کم و پایین‌تر از قهوه کنیا است. آن‌ها همچنین معمولاً دارای بادی ملایم‌تر هستند.

شما نت‌هایی از شکلات تیره و نکات جزئی از میوه شیرین را در آن مشاهده خواهید کرد.

قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو که در دامنه بلندترین کوه آفریقا کشت می‌شود، یک دانه منحصربه‌فرد است و دارای اسیدیته کم و شگفت‌آور است.

بیشتر دانه‌های قهوه آفریقا به دلیل داشتن خاک‌های آتشفشانی با pH کم، دارای نت‌های میوه‌ای بسیار زیاد هستند، اما دانه قهوه تانزانیا کلیمانجارو طعمی شکلاتی و یکدست دارد.

قهوه تانزانیا قهوه‌ای سبک است و مناسب برای کسانی که نمی‌خواهند چیزی بیش‌ازحد سنگین یا بیش‌ازحد غنی داشته باشند.

محل کشت و محبوبیت قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو

این قهوه در زیر سایه درختان موز، پرورش داده می‌شود و تا حدودی شبیه به قهوه همسایه خود، در شمال (کنیا) روشن، تمیز، پرخاشگرانه و پیچیده است.

مراحل درجه‌بندی در تانزانیا نیز همانند کنیا است، جایی که بر اساس اندازه لوبیا درجه‌بندی می‌شود و AA بزرگ‌ترین آن است و به دنبال آن A و B در زیر خط قرار دارد.

در ایالت متحده قهوه تانزانیا بسیار محبوب است و راز این محبوبیت در لوبیای این قهوه نهفته است چراکه بسیاری از طرفداران روش دم‌آوری غوطه‌وری بر این باورند که به دلیل رشد یک قهوه مجزا به جای دو لوبیای مسطح در داخل گیلاس، تمام ویژگی‌های گیلاس قهوه تنها در یک دانه است.

پروفایل قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو

منبع: تانزانیا

پروفایل جام: روشن و پر جنب‌وجوش

تولید: (میلیون پوند) 102 میلیون و 36 هزار

صادرات: (میلیون پوند) 83 میلیون و 688 هزار

گونه‌های گیاه‌شناسی: بوربون، کنت، تیپیکا، کوه آبی

مناطق رو به رشد: کوه کلیمانجارو، ارتفاعات مرتفع بین دریاچه Nyassa و Tanjanyika.

پردازش مرطوب: بله

پردازش خشک: NA

ارتفاع: متر 950-1900

زمان برداشت: نوامبر- فوریه

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *