قهوه نیترو

فناوری قهوه نیترو در صنعت قهوه

مجله قهوه – مفهوم قهوه نیترو این است که یک کنسانتره قهوه با اسید کم و دم‌کرده سرد گرفته و آن را با آب سرد و گاز نیتروژن مخلوط کنید. گاز نیتروژن یک گاز بی‌اثر است که تعادل pH قهوه را به روشی منفی تغییر نمی‌دهد، درعین‌حال بافت خامه‌ای نوشیدنی را فراهم می‌کند.

این سیستم‌ها چگونه کار می‌کنند؟

سیستم قهوه نیترو مانند یک کاسه عصاره گیری یا سیستم نوشابه کار می‌کند، جایی که قهوه Cold Brew «آماده نوشیدن» در یک قوطی یکبار مصرف یا قابل‌استفاده مجدد نگهداری می‌شود. از یک مخزن و تنظیم‌کننده بزرگ نیتروژن برای کنترل فشار گاز نیتروژن استفاده می‌شود تا قهوه و نیتروژن را به بافت شیر بکشاند.

در این سیستم، قهوه موجود در بشکه در خطوط شیر نیتروژن دار است. نیتروژن داخل بشکه همچنین به‌عنوان ماده نگهدارنده برای کمک به افزایش عمر محصول قهوه یا فرآورده توزیع شده عمل می‌کند.

اجزای اساسی سیستم قهوه نیترو

بشکه با قهوه

یک سیستم ذخیره‌سازی یا ذخیره‌سازی برای نگهداری Kegs

مخازن نیتروژن درجه غذایی یا یک مولد نیتروژن

تنظیم‌کننده فشار گاز نیتروژن

یک جعبه توزیع بشکه، مانند یخچال و محفظه شیر

سیستم‌های مخزن قهوه نیترو بزرگ هستند و گاز نیتروژن را تحت‌فشار زیاد نگه می‌دارند. ایمنی کلیدی است و مقرراتی وجود دارد که مخازن را باید به‌گونه‌ای زنجیر کرد تا واژگون نشوند. تنظیم‌کننده‌های گاز باید به یک فشار خاص تنظیم شوند و سپس در آن موقعیت تنظیم‌شده قفل شوند. در نظر گرفتن چگونگی تغییر مخازن در هنگام خالی بودن امری ضروری است.

گزینه‌هایی که باید در نظر گرفت سیستم‌های بدون مخزن هستند، مانند مولدهای ازت که از هوای اطراف ما نیتروژن استخراج و جمع می‌کنند. ژنراتورها می‌توانند بزرگ و گران‌قیمت باشند اما نیازی به مخازن ندارند. بسته به تولیدکننده، تولیدکننده‌های نیتروژن به یک برنامه نگهداری پیشگیرانه نیاز دارند که معمولاً هر شش ماه یکبار انجام می‌شود. مخازن و ژنراتورها سطح خلوص مشابهی را بین 98٪ -99.5٪ دارند.

یکی دیگر از گزینه‌های مناسب، کمپرسور هوا مانند ماژول گاز نیتروژن BUNN است که قبل از استفاده از آن به‌عنوان منبع گاز نوشیدنی‌های نیتروژن دار، هوای اطراف را تمیز می‌کند. این نوع سیستم حدود 78٪ نیتروژن وارد نوشیدنی می‌کند. این سیستم‌ها نیاز به مخازن، تنظیم‌کننده‌ها و ژنراتورها را کاهش می‌دهند و یک گزینه ارزان‌قیمت برای ژنراتورها هستند. بااین‌حال، خدمات سالانه در برنامه‌های با حجم متوسط ​​موردنیاز است. برخی نیز به‌طور خاص برای کار با فقط دستگاه‌های توزیع‌کننده BIB طراحی شده‌اند.

بخش قهوه نیترو نسبتاً جدید، مهیج و می‌تواند بسیار سودآور باشد.

منبع: daily coffee news

نوشته ریچ لیسون

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *