مدلین کلمبیا

فرهنگ قهوه در مدلین کلمبیا – 1

مجله قهوه – مدلین کلمبیا واقع در یک دره باریک بین دو رشته‌کوه آند، یک کلانشهر پررونق است که بیش از دو و نیم میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند. به لطف آب‌وهوای معتدل و مطبوع خود، در کلمبیا با نام la ciudad de eterna primavera یا شهر بهار ابدی نیز شناخته می‌شود. بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرهنگ قهوه در مدلین ، با صاحبان کافی‌شاپ در سراسر شهر صحبت کردم که در ادامه می‌خوانیم:

مانند بسیاری از شهرهای کلمبیا، مدلین فرهنگ قهوه‌ای قوی دارد، از قهوه‌های تلخ و شدید که در گوشه و کنار خیابان سرو می‌شود تا کافی‌شاپ‌های تخصصی که به‌سرعت در حال رشد است. بااین‌حال برای مردم مدلین، قهوه چیزی فراتر از یک نوشیدنی است.

این یک روش زندگی است که به تولید در منطقه وسیع‌تر Antioquia و مصرف در خود شهر مرتبط است.

یک تاریخچه مختصر از قهوه در مدلین

به لطف آب‌وهوای خوب منطقه و زمین‌های حاصلخیز کوهستانی، قهوه در مدلین و منطقه وسیع‌تر آنتیکویا سابقه طولانی و موفقی داشته است.

در آغاز قرن بیستم، Antioquia از منطقه Caldas پیشی گرفت و به‌عنوان منطقه قهوه ساز پیشرو در کلمبیا شناخته شد.

به‌زودی، به دلیل ارائه لوبیای مداوم با کیفیت بالا شناخته شد. در کنار استخراج طلا، تولید قهوه به طرز چشمگیری به رشد منطقه در طول قرن کمک کرد.

پدرو Echavarria صاحب کافه Pergamino در محله El Poblado در مدلین می‌گوید که ازنظر بسیاری از کلمبیایی‌ها، مدلین همیشه یک پایتخت قهوه بوده است.

پدرو می‌گوید: «تخصص تولید قهوه و روحیه کارآفرینی باعث توسعه سریع فرهنگ قهوه در مدلین

و همچنین ظهور چندین رستوران و کافه شده است.»

«تعداد زیادی مزارع تولید قهوه در منطقه وجود دارد، به این معنی که دسترسی به قهوه با کیفیت [برای هرکسی که به دنبال راه‌اندازی فروشگاه خود است] آسان است.

این شامل کسانی می‌شود که می‌خواهند قهوه صادر کنند.»

صادرات قهوه در کلمبیا

کلمبیا هرساله بیش از 13 میلیون کیسه قهوه 60 کیلوگرمی تولید می‌کند که حدود 10٪ از کل تولید جهانی قهوه را تشکیل می‌دهد (طبق آمار سال 2019).

با وجود تولید و صادرات در مقیاس بالا، مصرف قهوه در کلمبیا (مانند بسیاری از کشورهای تولیدکننده دیگر)

با متوسط ​​سرانه حدود 2 کیلوگرم، داستان متفاوتی است.

بااین‌حال، در سال‌های اخیر، به لطف بخشی از رویدادها و ابتکارات پشتیبانی شده توسط FNC، مصرف قهوه شروع به رشد کرده است.

Ilse Geyskens، صاحب کافه Velvet در El Poblado، می‌گوید که تاریخ قوی تولید قهوه در منطقه Antioquia نقشی اساسی در مصرف قهوه در مدلین داشته است.

ایلزه می‌گوید:

«با گذراندن وقت در اروپا و ایالات‌متحده، من هرگز درک عمیقی از تولید قهوه در بین باریستاها ندیده‌ام، همان‌طور که در اینجا می‌بینم.»

«من معتقدم که تاریخ و دانش مردم به‌خوبی تجربه کافی را می‌بخشد و متعاقباً تأثیر زیادی در توسعه فرهنگ قهوه در مدلین داشته است.»

عادات و روندهای مصرف قهوه

باگذشت زمان، کلمبیا به تولید برخی از با کیفیت‌ترین قهوه‌های جهان و صادرات آن در مقادیر زیاد شهرت پیدا کرد.

بعد از برزیل، بزرگترین تولیدکننده قهوه در آمریکای لاتین و سومین تولیدکننده قهوه در جهان است.

تولیدکنندگان قهوه Antioquian به‌طورمعمول کشاورزان خرده مالکی هستند که در ارتفاعات

و دمای نسبتاً پایین قهوه می‌کارند که هر دو برای تولید با کیفیت عربیکا مناسب است.

این شرایط باعث می‌شود که گیلاس‌های قهوه با کندتر شدن طعم‌ها و رایحه‌های متمایز، آهسته‌تر برسد.

مصرف قهوه تینتو در کلمبیا

بااین‌وجود، علی‌رغم این واقعیت که قهوه کلمبیایی در طول تاریخ به‌عنوان بازارهای مصرف در سراسر جهان باکیفیت بالا به بازار عرضه می‌شده است،

کلمبیایی‌ها به‌طور سنتی قهوه مخصوص نمی‌نوشند.

این تا حدی به استانداردهای کیفیت کشور برای صادرات بر می‌گردد. دانه‌های قهوه بالاتر از یک استاندارد کیفیت خاص برای صادرات مشخص شده‌اند،

درحالی‌که هر آنچه در زیر است برای استفاده داخلی نگهداری می‌شود.

درنتیجه، ازنظر تاریخی دسترسی کلمبیایی‌ها به قهوه با کیفیت بالا چه در کافی‌شاپ‌ها و چه برای مصرف در خانه دشوار بوده است.

در طول تاریخ قهوه در این کشور به‌عنوان تینتو، یک قهوه غلیظ که معمولاً در گوشه و کنار خیابان از فلاکس گرم می‌شود، مصرف می‌شده است.

تینتو را معمولاً با قهوه بی‌کیفیت نگهداری شده برای مصرف داخلی تهیه می‌کنند و غالباً شکر به آن اضافه می‌شود تا عطروطعم شدید و تلخ آن را بپوشاند.

Joan Molina صاحب کافه‌های Rituales Café و La Fabrica Coffee Roasters در مدلین می‌گوید:

«معمولاً کلمبیایی‌ها زیاد کار می‌کنند، بنابراین آن‌ها اغلب وقت کافی برای تهیه قهوه با کیفیت خوب پیدا نمی‌کنند.

به همین دلیل، قهوه تینتو و فوری همیشه در دسترس ترین روش نوشیدن قهوه بوده است.»

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *