Natural process

واژه نامه تحلیلی قهوه: فرآوری طبیعی Natural process

مجله قهوه – فرآوری طبیعی Natural process (قهوه فرآوری شده خشک) قدیمی‌ترین و سرراست‌ترین روش فرآوری است.

گیلاس قهوه برداشت‌شده و سپس قرار است با میوه و پوست سالم و دانه‌های قهوه داخل آن خشک شود.

دانه‌های قهوه و گیلاس قهوه با هم خشک می‌شوند و در پایان مراحل خشک شدن جدا می‌شوند.

این یک تضاد کامل با قهوه کاملاً شسته شده است که در آن گیلاس و دانه زمان بسیار کمی را با هم می‌گذرانند.

خشک شدن قهوه طبیعی می‌تواند مدت‌زمان زیادی طول بکشد و به‌سختی کار می‌کند، برای جلوگیری از تجمع کپک و تخمیر بیش‌ازحد، نیاز به چنگ زدن و چرخاندن مداوم دارد که باعث طعم و مزه آن می‌شود.

زمان خشک شدن و درجه حرارت دقیق باکیفیت ارتباط دارد.

یک مسئله معمول در قهوه‌های فرآوری شده طبیعی این است که خشک شدن آن‌ها خیلی طولانی می‌شود.

این قهوه‌ها می‌توانند ویژگی‌های طعم گندیده یا بیش‌ازحد «بد بو» ایجاد کنند.

کارهای پیشگامانه Flavio Borém فعالیت آب در خشک‌کردن قهوه را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که خشک شدن نادرست می‌تواند دیواره سلول‌های دانه‌ها را به خطر بیندازد، به این معنی که این قهوه‌ها خیلی زود پیر می‌شوند و طعم آن‌ها کمرنگ می‌شود.

اغلب پیشنهاد می‌شود که قهوه عطروطعم میوه گیلاس را «به خود می‌گیرد».

اگرچه نظریه‌هایی وجود دارد، اما دلیل دقیق اینکه قهوه نوشیدنی‌های میوه‌ای و گردتری را با فرآیند طبیعی تولید می‌کند، دقیقاً مشخص نیست.

فرآیند طبیعی به میزان قابل‌توجهی کمتر از سایر روش‌های فرآوری به آب نیاز دارد و از این لحاظ ازنظر محیط‌زیست برتر است.

این همچنین بدان معنی است که احتمالاً در مناطقی از جهان با کمبود آب از فرآوری طبیعی استفاده می‌شود.

کاملاً غیرمعمول نیست که خریداران قهوه یک سیاست کامل «غیرطبیعی» داشته باشند.

من شخصاً فکر می‌کنم گرچه نمونه‌های زیادی از قهوه‌های فرآوری شده طبیعی «بد» وجود دارد که خاکی، چوبی یا ترش هستند، برخی از قهوه‌های فرآوری شده طبیعی می‌توانند دارای طعم‌های جالب و پیچیده‌ای باشند که بسیار خوشمزه هستند.

فرآیند طبیعی درواقع بسیار نزدیک به عسل و روش‌های فرآوری طبیعی پالپ شده است و امروزه بسیاری از کشاورزان آزمایشی به‌عنوان وسیله‌ای برای تغییر و بهبود خصوصیات طعم‌دهنده قهوه خود، با فرایندهای مختلف به سبک طبیعی بازی می‌کنند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Natural process

Natural processing (or dry-processed coffee) is the most ancient and straightforward processing method. The coffee cherry is harvested and then set out to dry with the fruit and skin intact and the coffee beans inside.

The coffee bean and the coffee cherry dry together and are separated at the end of the drying process.

This is a stark contrast to fully washed coffee, in which the cherry and the bean spend very little time together.

The drying of natural coffee can take a long time and is labour-intensive, requiring continual raking and turning to avoid mold buildup and overfermentation, which will result in off tastes.

The exact drying times and temperatures correlate closely to quality; a common issue in natural-processed coffees is that they take too long to dry.

These coffees can develop rotten or overly “funky” flavour characteristics.

Pioneering work by Flavio Borém looks at water activity in drying coffee and shows that incorrect drying can compromise the cell walls of the beans, meaning that these coffees age and fade in flavour very quickly.

It is often suggested that the coffee “takes on” the fruit flavour from the cherry.

Though there are theories, the exact reason why the coffee develops winier, rounder fruit notes with the natural process is not precisely known.

The natural process requires considerably less water than other processing methods and is, in this sense, environmentally superior.

It also means that natural processing is more likely to be used in parts of the world with water shortages.

It is not altogether unusual for roasters and coffee buyers to have a complete “no natural” policy.

Personally, I think that, while there are many examples of “bad” natural-processed coffees that are earthy, woody, or sour, certain natural-processed coffees can have exciting and complex flavour profiles that are delicious.

The natural process is actually very close to honey and pulped natural processing methods, and nowadays many experimental farmers are playing with various natural-style processes as a means of altering and improving the flavour characteristics of their coffee.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *