نوشیدنی پیچیده

عوامل مؤثر بر طعم قهوه؛ نوشیدنی پیچیده

مجله قهوه – قهوه یکی از پیچیده‌ترین نوشیدنی‌های مصرفی ما است. وقتی می‌گویم نوشیدنی پیچیده شیمیایی، من در مورد ترکیبات معطر خوشمزه صحبت می‌کنم که به طعم‌های بی‌نظیر و خوشمزه‌ای بر زبان شما تبدیل می‌شوند.

جنس قهوه شامل 4 گونه است؛ که شامل اوژنوئیدس، کانفورا، اکسلسا و لیبریکا می‌شود. فرض بر این است که گونه عربیکا جهش طبیعی اوژنوئیدس و کانفورا است.

برای اهداف تجاری، بیشترین محصول کانفورا (روبوستا) و عربیکا است که به ترتیب 40٪ و 60٪ تولید جهانی را تشکیل می‌دهند.

فنجان دارای کیفیت برتر با افزایش اسیدیته (شخصیت) و شیرینی شناخته می‌شود.

در مقایسه با روبوستا، این مقدار نیمی از کافئین را نسبت به روبوستا دارد که باعث تلخی آن در فنجان می‌شود، اما همچنین بیشتر در معرض آفات و بیماری‌ها است.

عربیکا به شرایط سخت رشد در 800-2300 متر ارتفاع با دمای پایدار در محدوده 15-25 درجه سانتی‌گراد نیاز دارد درحالی‌که روبوستا از سطح دریا و در آب‌وهوای گرمتر و رطوبت بالاتر رشد می‌کند.

پس کدام یک برای شما مناسب است؟ اگر قهوه‌ای با خاصیت صاف و طعم مشخص را دوست دارید، حتماً باید عربیکا باشد.

کیفیت و هزینه‌های بالاتر تولید آن باعث می‌شود تا گران‌تر از روبوستا باشد اما بیشتر طعم خود در فنجان نشان می‌دهد.

آب‌وهوا در قهوه نوشیدنی پیچیده

تأثیری که محیط می‌تواند بر عملکرد نوشیدنی پیچیده قهوه شما در فنجان داشته باشد، حیرت‌انگیز است.

اختلاف اندک در باد و سایه می‌تواند بر رشد گیلاس‌های قهوه و همچنین ارتفاع تأثیر بسزایی بگذارد.⁣

ممکن است فکر کنید که کیفیت در جام، زمین بسیار خاصی را می‌طلبد و اشتباه نمی‌کنید – اما نکته جالب در مورد صنعت تخصصی در حال حاضر این است که چه تأثیری می‌تواند روی پتانسیل جام هم داشته باشد …

فرآیند فرآوری قهوه

دانه‌های قهوه دانه‌های یک گیلاس قهوه هستند و هنگام صحبت در مورد فرآیند فرآوری، ما به روش‌های بسیاری برای بیرون آوردن دانه‌های میوه برای صادرات و بوداده اشاره می‌کنیم.

سه فرآیند اصلی استفاده‌شده این‌ها هستند؛ شسته شده، عسل و طبیعی. آن‌ها ازنظر میزان میوه در هنگام خشک‌کردن دانه‌ها متفاوت هستند و باعث بروز ویژگی‌های متفاوت در نوشیدنی پیچیده قهوه می‌شود

⁣⁣فرآوری شسته شده: سطح بالاتر اسیدیته، بادی متوسط ​​، شیرینی متوسط ​​و گزینه‌های فیلتر خوب

فرآوری عسلی: شیرینی اغراق‌آمیز و تعادل زیبا، اسیدیته متوسط ​​، بادی متوسط ​​مناسب برای فیلتر و اسپرسو. ⁣⁣

فرآوری طبیعی: اغلب با شیرینی زیاد و اسیدیته پایین‌تر پر می‌شوند، به همین دلیل آن‌ها می‌توانند به‌عنوان اسپرسو زیبا باشند، اما تفاوت‌های زیادی در کیفیت با قهوه‌های فرآوری شده طبیعی وجود دارد، بسته به اینکه قهوه از کجاست و چقدر با دقت انتخاب و مرتب شده است. ⁣

کشاورزان قهوه

قدرت افراد در تأثیر عملکرد قهوه به‌عنوان یک نوشیدنی پیچیده باورنکردنی است. مراقبت و فداکاری‌ای که برای تلاش در جهت کیفیت به این زنجیره تأمین می‌رسد بسیار طاقت‌فرسا است، همچنین درک اینکه بسیاری از موارد برای ایجاد تجربه نهایی در جام کاملاً درست پیش می‌روند؛ بسیار حائز اهمیت است.

صرف‌نظر گونه‌ها، آب‌وهوا یا فرآوری یک قهوه باکیفیت، کوششی عذاب‌آور را از فردی که آن را تولید می‌کند می‌طلبد تا هر تصمیمی را با توجه به کیفیت بگیرد.

نوع کاشت، زمان هرس، درختان سایه‌دار، زمان کاشت مجدد، زمان برای انتخاب هر گیلاس، نحوه مرتب‌سازی انواع رسیده و نارس، نحوه پردازش قهوه برای به حداکثر رساندن مشخصات ذاتی آن، چگونه خشک‌کردن، هوشیار بودن با آسیاب و سرانجام هنگام فروش قهوه؛ تصمیماتی است که باید به‌درستی گرفته شود تا همه‌چیز با هم ترکیب شود و این همه قبل از آن است که ما آن را برشته کنیم و شما آن را دم کنید.

برای تبدیل یک فنجان نوشیدنی پیچیده قهوه به یک تجربه حسی فوق‌العاده و خارق‌العاده، یک تلاش بسیار خارق‌العاده لازم است. این تلاش صنعت ویژه‌ای را ایجاد کرده است که امروز وجود دارد و نتیجه نهایی آن نوشیدنی پیچیده‌ای به نام قهوه است.

منبع: north star roast

نوشته Holly Kragiopoulos

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *