Pro100

ظرفیت رستر ایکاوا با Pro100 دو برابر می‌شود

مجله قهوه – سازنده رستر ایكاوا؛ نمونه Ikawa Pro100 به خط تولید خود اضافه كرد، مدلی با ابعاد تقریباً مشابه همان برشته نمونه ProV3 اما با دو برابر ظرفیت تفت دادن.

طبق گفته شرکت مستقر در لندن، Pro100 دارای حداکثر ظرفیت ورودی 120 گرم است و دسته‌های تقریباً 100 گرمی را به‌راحتی فراهم می‌کند.

جف وودلی، مدیر محصول در ایكاوا، اخیراً گفت: «ما رویكرد بسیار كاربرمحوری را برای توسعه محصول در نظر می‌گیریم و ظرفیت بیشتر Ikawa Sample Roaster موضوع رایج در بازخورد بخش مهمی از كاربران بوده است. Pro100 به‌طور خاص برای متخصصان قهوه طراحی‌شده است که می‌خواهند در هر دسته حداکثر 100 گرم قهوه بوداده داشته باشند، چه این‌که پنج ظرف را روی میز بگذارید یا آن‌ها می‌توانند نمونه‌های خود را دم کنند و آن‌ها را فنجان کنند.»

Pro100 به همان برنامه و همان شبکه پروفایل‌های کباب قابل بارگیری با ProV3 با ظرفیت 50 گرم متصل می‌شود که در رویداد World of Coffee 2018 در آمستردام راه‌اندازی شد. Ikawa Pro App که سال گذشته به‌روزرسانی قابل‌توجهی دریافت کرده است، دمای ورودی و اگزوز و میزان افزایش Pro100 را نشان می‌دهد و طبق گفته وودلی می‌تواند دستورالعمل‌های مشابه مدل‌های با ظرفیت کمتری را اجرا کند.

ویژگی های این دستگاه

دستگاه جدید در همان کیف مسافرتی Pelican قرار می‌گیرد و از ردپای مشابه مدل‌های موجود برخوردار است، اگرچه وودلی گفت که کمی بلندتر و سنگین‌تر است. حداکثر کشش نیرو در Pro100 1.7 کیلووات است که کمی بیشتر از 1.5 کیلوواتی است که توسط مدل‌های 50 گرمی Ikawa کشیده شده است، اما هنوز هم می‌توان آن را با منبع تغذیه استاندارد استفاده نمود.

وودلی گفت: «چالش برانگیزترین و مهمترین عامل درجه‌بندی مشخصات با مدل‌های 50 گرمی ما بود. هدف ما این بود که دستیابی به نتیجه کباب یکسان با همان مشخصات در یک مدل 50 گرمی و Pro100 بود. ما از نتایج بسیار خوشحالیم.»

وودلی پیشنهاد کرد که Pro100 به‌جای جایگزینی مدل قبلی خود، برای افزایش سبد محصولات این شرکت طراحی‌شده است که برای دو رست 50 گرم جداگانه از یک نمونه قهوه سبز مناسب است.

منبع: daily coffee news

دبیر خبر: ابوالفضل جلال

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *