طرز تهیه هات‌چاکلت خانگی

مجله قهوه – هات‌چاکلت به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در تمام فصول سال شناخته می‌شود. بااین‌همه وقتی در مورد هات‌چاکلت یا شکلات داغ صحبت می‌کنیم در سرمای زمستان بیشتر به دلمان می‌چسبد. در این یادداشت به طرز تهیه هات‌چاکلت در خانه می‌پردازیم.

مواد لازم برای ۴ فنجان
شکلات تلخ ریز خردشده: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: ۴ فنجان
عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
خامه زده‌شده یا پودر کاکائو برای تزیین

طرز تهیه هات‌چاکلت خانگی

برای طرز تهیه هات‌چاکلت حرفه‌ای خانگی ابتدا پودر کاکائو، شکلات تلخ ریز خردشده و شکر قهوه‌ای را در یک ظرف کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. این کار کمک می‌کند تا تمام تکه‌های درشت شکر یا کاکائو از هم باز شوند. شیر پرچرب را به این مواد اضافه کنید، کمی هم بزنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز بگذارید.
حدود ۵ دقیقه مخلوط را مرتب هم بزنید تا یک ترکیب صاف و یکدست به دست بیاورید. حالا عصاره وانیل و نوک قاشق چای‌خوری نمک را اضافه کنید. بعد از حدود ۲۰ ثانیه از اضافه کردن نمک و وانیل نوشیدنی خود را در فنجان‌های موردنظر سرو کنید و در صورت تمایل روی آن را با پودر کاکائو، پودر دارچین یا خامه زده‌شده تزیین کنید. اگر تا کنون از پودر فوری و آماده استفاده می‌کنید همین امروز دست‌به‌کار شوید و به‌آسانی یک فنجان هات‌چاکلت خانگی غلیظ با شکلات مرغوب درست کنید و از طعم و خواص آن برای سلامتی لذت ببرید.

بهترین شکلات برای یک فنجان هات‌چاکلت

بهترین نوع شکلات برای درست کردن هات‌چاکلت یا شکلات داغ؛ شکلات تخته‌ای تلخ ۶۰ درصد یا بالاتر با کیفیتی خوب و مطبوع است. به همین خاطر خواص این نوشیدنی با شکلات تلخ برای سلامتی بدن به‌خصوص در روزهای سرد زمستان و هجوم ویروس‌های سرماخوردگی و آنفولانزا، بسیار مناسب است.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *