قهوه بِرِو

طرز تهیه قهوه بِرِو

مجله قهوه – وقتی به قهوه صبحانه یا اسپرسو خامه اضافه می‌کنید چه حسی در ذهن شما ایجاد می‌شود؟ من امیدوارم که به نظر می‌رسد خوشمزه باشد و همچنین طعم خوشمزه‌ای دارد و قهوه بِرِو نامیده می‌شود.

قهوه بِرِو مورد دیگری است که می‌توانید همراه با لاته و کاپوچینو به فهرست موردعلاقه خود اضافه کنید.

به‌عنوان‌مثال قهوه بِرِو معجونی با کافئین است که به‌اندازه کافی در سایه باقی‌مانده است.

ما اینجا هستیم تا کمی نور بیندازیم و همه چیزهایی را که باید درباره قهوه بِرِو بدانید به شما ارائه می‌دهیم.

طرز تهیه قهوه بِرِو

من مطمئن هستم که اکنون اشتهای شما را تحریک کرده‌ایم. اگر دستان شما برای ایجاد یک فنجان قهوه بِرِو خارش دارد، ما در اینجا هستیم تا نحوه کار را به شما بگوییم.

نیازمندی‌ها

قهوه – مقداری از دانه‌های قهوه موردعلاقه خود را بگیرید. درحالی‌که همیشه انتخاب یک تفت اسپرسو هوشمندانه است، اما اجباری نیست. سراغ هر ترکیبی که بیشتر با جوانه‌های چشایی شما سازگار است بروید.

نصف و نیمه – قانونی که نمی‌توانید آن را نقض کنید. نصف ونیم آن باید سرد باشد، نمی‌تواند دمای اتاق باشد. قبل از اینکه آماده باشید، مطمئن باشید که در یخچال قرار داده‌اید.

دستگاه اسپرسو – بازار کاملاً پر از دستگاه‌های اسپرسو است که هرکدام چیزی بیش از گذشته به شما ارائه می‌دهند.

آسیاب – اگر می‌خواهید طعم قهوه شما واقعاً استثنایی باشد، دانه‌های قهوه خود را تازه خرد کنید.

فنجان قهوه موردعلاقه شما – دماسنج (اختیاری)، اگر می‌خواهید در هنگام کف کردن دقت بیشتری داشته باشید، باید دما را بررسی کنید تا مطمئن شوید که نصف و نیم را نمی‌سوزانید.

قاشق

دستورالعمل قهوه بِرِو مرحله‌به‌مرحله

ابتدا نصف و نیم خود را از یخچال بردارید. زمان تبدیل به فوم است. درحالی‌که اکثر دستگاه‌های اسپرسو با ترکه شیر تهیه می‌شوند، اما اگر شما این کار را نکنید، می‌توانید از یک دستگیر یا یک ویس آشپزخانه برای انجام کار استفاده کنید.

اگر عصای بخارپز دارید، نزدیک به 16 اونس نصف و نیم سرد را درون یک شیشه قرار دهید. اگر سعی می‌کنید دقیق باشید، دماسنج را نیز در آن قرار دهید. شما مجبور خواهید بود که Goldilocks عصای بخار را در ظرف شیر قرار دهید. این بدان معنی است که نباید خیلی عمیق و نه خیلی نزدیک به سطح باشد.

نازل بخار را روشن کنید و شیشه شیر خود را کج کنید تا زمانی که گرز باعث گرداب کمی شود. شما نمی‌خواهید هدف کف باشد بلکه سعی کنید فقط حباب‌های ریز را در قسمت بالا قرار دهید.

بخار را هنگام نزدیک شدن دما به 150 درجه فارنهایت متوقف کنید. اگر از دماسنج استفاده نمی‌کنید، به شیر فرصت دهید تا منبسط شود اما کف نکند. بعد از اتمام کار، بخارپز را خاموش کرده و نصف و نیمه خود را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. حالا وقت قهوه است.

قهوه خود را خرد کنید.

با اندازه‌گیری و آسیاب کردن دانه‌های قهوه خود شروع کنید. درجه آسیاب اسپرسو مناسب این قهوه است.

قهوه آسیاب شده را در فیلتر خود قرار دهید و بسته به میزان قوت قهوه یک یا دو شات قهوه بگیرید.

با یک قاشق کف را در شیشه نصف و نیمه نگه دارید و شیر را در لیوان خود بریزید. وقتی شیر تمام شد اجازه دهید فوم پشت سر آن در فنجان بیاید.

اسپرسوی عصاره گیری شده را بگیرید و با ظرافت آن را روی شیر بریزید. در آخر با باقی مانده‌های فوم بالای نوشیدنی خود را پر کنید.

بنشینید، جرعه‌جرعه بنوشید و از فنجان قهوه خود لذت ببرید.

سوالات متداول

یک فنجان بِرِو چه مقدار کالری دارد؟

با توجه به تغییر در مواد اصلی، یک فنجان بِرِو می‌تواند حاوی پانصد و پنجاه کالری باشد.

یک فنجان نوشیدنی چقدر کافئین دارد؟

بسته به‌اندازه یک فنجان، اگر بِرِو را انتخاب کنید، بین 60 تا 80 میلی‌گرم کافئین دریافت می‌کنید.

آیا قهوه بِرِو فقط گرم سرو می‌شود؟

اصلاً! هر وقت بخواهید با افزودن یخ می‌توانید از خود با یک نسخه خنک پذیرایی کنید.

آیا بِرِو برای شما سالم است؟

ازآنجاکه یک نوشیدنی بر اساس نصف و نیم است که نصف خامه و نصف شیر است، این کرم کالری اضافی به نوشیدنی شما می‌افزاید؛ بنابراین، عاقلانه است که بِرِو را به‌عنوان یک نوشیدنی گاه‌به‌گاه اضافه کنید تا سطح کلسترول و کالری دریافتی خود را بالا نبرید.

 


منبع: fried coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *