دستگاه فرنچ پرس

طرز تهیه قهوه با دستگاه فرنچ پرس

مجله قهوه – از بین همه روش‌های مختلف دم‌آوری قهوه، روشی که من بیشتر از آن استفاده کرده‌ام، دستگاه فرنچ پرس بوده است. فرنچ پرس که به‌عنوان یک ظرف غوطه‌وری شناخته می‌شود، روشی ساده برای تهیه یک فنجان قهوه خوشمزه و غنی است.

فرنچ پرس یک روش تولید قهوه قابل‌حمل با تکنولوژی پایین است.

بگذارید آب گرم قبل از فشار دادن صافی و سرو کردن آن، به مدت 3-4 دقیقه با قهوه درشت آسیاب شده مجاورت داشته باشد؛ ساده‌تر از این نمی‌شود.

در این آموزش، گرما، دمای آب، زمان شیب‌دار و رفع مشکلات متداول در هنگام دم‌آوری را باهم مرور می‌کنیم:

مرحله نخست: دوز قهوه

تعیین مقدار قهوه با وزن یا از نظر حجم؟ وزن گیری نتایج قابل تکرار بیشتری را نسبت به استفاده از حجم به شما می‌دهد، زیرا در هنگام استفاده از قاشق غذاخوری از مقیاس گرم می‌توانید اندازه‌گیری واریانس بیشتری داشته باشید.

بااین‌حال، فرنچ پرس بسیار بخشنده است، بنابراین هر دو روش خوب است. ما هر دو روش را در اینجا توضیح می‌دهیم.

اندازه‌گیری وزن

در مورد نسبت ایدئال عصاره‌گیری در فرنچ پرس، اجماعی وجود ندارد. قبل از قرار دادن این آموزش، به توصیه بسیاری از رُستر ها مراجعه کردم و نسبت‌های بین 10: 1 و 18: 1 را کشف کردم.

هنگامی‌که پیش‌فرض‌ها را بیرون ریختم و خود آزمایش کردم، این نسبت به 15.5: 1 رسید. این یعنی 15.5 گرم آب برای هر 1 گرم قهوه.

این واقعیت که دامنه‌ها بسیار متفاوت بودند، حاکی از این واقعیت است که قهوه فرنچ پرس می‌تواند با استفاده از اندازه‌گیری‌های مختلف طعم عالی داشته باشد و دقتِ نسبت دم به سایر روش‌های دم کردن اهمیت کمتری دارد.

اندازه‌گیری با حجم

در روش اندازه‌گیری حجم، یک نقطه شروع خوب استفاده از 1 قاشق غذاخوری قهوه برای هر 4 اونس مایعات آب است.

برخی از دستورالعمل‌های قوی‌تر می‌گویند 1 قاشق غذاخوری قهوه برای هر 3 اونس.

ممکن است مقدار قهوه را به طعم دلخواه خود افزایش دهید. در زیر طیف کلی برای شروع کار است.

فنجان 3 بدنی (12 اونس) = 3-4 قاشق غذاخوری

فنجان بدنی 4 (17 اونس) = 4-5 قاشق غذاخوری

فنجان بدنی 8 (34 اونس) = 9-10 قاشق غذاخوری

فنجان 12 بدنی (51 اونس) = 13-15 قاشق غذاخوری

مرحله دوم: قهوه را آسیاب و آب را گرم کنید

قبل از شروع به خرد کردن قهوه، مقداری آب گرم کنید.

برای دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس می‌بایست از یک درجه آسیاب درشت استفاده کنید.

مرحله سوم: قهوه و آب را به دستگاه فرنچ پرس اضافه کنید

قهوه آسیاب شده را به فرنچ پرس اضافه کنید. هنگامی‌که آب به جوش آمد، حدود 30 ثانیه قبل از ریختن روی قهوه صبر کنید.

با این کار دما از حالت جوش به حدود 200 درجه فارنهایت کاهش می‌یابد که برای دم کردن مناسب است.

آب را روی زمین قهوه بریزید. هنگامی‌که آب را در فرنچ پرس می‌ریزید ممکن است شکوفه‌ای در قسمت بالای قهوه وجود داشته باشد که قهوه در آن جمع شده باشد یا با آب تماس برقرار نکند.

می‌توانید با ریختن آرام و به روش کنترل شده، آن را به حداقل برسانید.

مرحله چهارم: هم بزنید

حتی اگر به‌آرامی بریزید، ممکن است قهوه‌هایی وجود داشته باشد که در تماس با آب نباشند.

یک فشار ملایم آن مشکل را برطرف می‌کند. از یک قاشق غذاخوری یا قاشق استفاده کنید، برخی توصیه می‌کنند که از یک قاشق چوبی استفاده کنید زیرا استفاده از یک قاشق فلزی ممکن است به شیشه فرنچ پرس آسیب وارد کند و موجب ترک برداشتن آن شود.

هدف در اینجا این است که تمام قهوه‌ها با آب تماس برقرار کنند.

پس‌ازاین کار، پیستون را در حالت بالا قرار دهید. این کار باعث کاهش تلفات می‌شود. هنوز زمان فشار دادن پیستون نرسیده است.

مرحله پنجم: بعد از 3-4 دقیقه به‌آرامی فشار دهید

مدت‌زمان توصیه‌شده برای فرنچ پرس از 2.5 – 6 دقیقه است که ایده‌آل آن 4 دقیقه است.

وقتی نوبت به فشار دادن پیستون رسید، ملایم باشید؛ کند و یکنواخت. باید مقاومت کمی وجود داشته باشد اما نه زیاد.

اگر هیچ مقاومتی وجود نداشته باشد، لازم است کمی ظریف‌تر خرد کنید.

اگر فشار دادن آن خیلی سخت است، از یک آسیاب درشت‌تر استفاده کنید.

مرحله آخر: قهوه را سرو کنید

قهوه دم‌آوری شده را در فنجان بریزید و لذت ببرید. قهوه فرنچ پرس مقداری رسوب خواهد داشت. برای به حداقل رساندن این رسوبات در فنجان، من معمولاً 1 / 2-1 اینچ قهوه را در ظرف فرنچ پرس می‌گذارم و آخرین جرعه هر لیوان را نمی‌نوشم.

رسوب واقعاً مزاحم نیست، اما می‌خواهم به هر لیوان قهوه زمانی خاتمه دهم که اولین جرعه به‌خوبی آخرین جرعه باشد، بنابراین من از نوشیدن چند قطره آخر خودداری می‌کنم.

 

عیب‌یابی قهوه بد در دستگاه فرنچ پرس

مبتدیان ممکن است در این فرآیند دچار اشتباهاتی شود که باعث دم‌آوری قهوه کمتر از حد مطلوب باشد. در زیر برخی از این مشکلات رایج را مرور می‌کنیم:

مزه قهوه ضعیف است

به‌احتمال‌زیاد آسیاب خیلی درشت است. قهوه را کمی ریز خرد کنید. همچنین، مطمئن شوید که اجازه می‌دهید قهوه به مدت 3-4 دقیقه خنک و فرآیند غوطه‌وری کامل انجام شود.

قهوه تلخ است

قهوه ممکن است خیلی ریز شده باشد. دفعه بعد از یک آسیاب درشت استفاده کنید. اگر قهوه بو داده تیره است، اطمینان حاصل کنید که قهوه تازه است و دمای دم کردن آن را تا 195 درجه فارنهایت پایین آورید.

طعم قهوه خیلی قوی است

از 3 دقیقه تند استفاده کنید. اجازه ندهید که قهوه دم شده در داخل لیوان فرنچ پرس بماند. آن را از ظرف فرنچ پرس به یک ظرف حرارتی منتقل کنید.

رسوب غلیظ / ضخیم در دستگاه فرنچ پرس

این می‌تواند یک مشکل برای فیلتر باشد. اگر صافی در مقابل شیشه مناسب نباشد، رسوب قهوه وارد محفظه فوقانی خواهد شد. فیلترها می‌توانند آسیب ببینند. شما می‌توانید فیلترهای جایگزینی را خریداری کنید.

رسوبات

اگر همه چیز درست است، اما رسوب شما را اذیت می‌کند، پس از خرید Espro Press که دارای فیلتر محکم‌تری نسبت به انواع سنتی فرنچ پرس است را در نظر بگیرید.

زمان جوش آمدن آب خیلی طولانی است

فقط مقدار مورد نیاز ظرف فرنچ پرس مطبوع خود را جوش دهید. به‌عبارت‌دیگر، کتری خود را کاملاً پر نکنید.

اگر گرم کردن آب هنوز خیلی طولانی است، یک کتری برقی را در نظر بگیرید. کتری برقی یکی از بهترین سرمایه‌گذاری‌هایی است که می‌توانید انجام دهید.

تمیز کردن

فرنچ پرس از جنس استنلس استیل به‌راحتی قابل جداسازی و تمیز کردن است.

اگرچه جداسازی قبل از تمیز کردن ضروری نیست، هرچند وقت یک‌بار تمایل به تمیز کردن کامل فرنچ پرس کافی است.

برای تمیز کردن روزانه، فقط آبکشی سریع است و هرچند وقت یک‌بار قطعات را جدا می‌کنم و نظافت بیشتری انجام می‌دهم.

منبع: I need coffee

نوشته مایکل آلن اسمیت

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *