گواهینامه ارگانیک

صدور گواهینامه ارگانیک در آمریکا سخت‌گیرانه‌تر می‌شود

مجله قهوه – وزارت كشاورزی آمریكا (USDA) در حال ارائه تغییرات گسترده در مقررات برنامه صدور گواهینامه ارگانیک است كه می‌تواند تأثیر عمیقی بر صنایع قهوه معمولی و ویژه داشته باشد.

استانداردها و آیین‌نامه‌های جدید پیشنهادی در 5 آگوست منتشر شد و دوره اظهارنظر تا دوشنبه 5 اکتبر باز است. در صورت تصویب، این تغییرات اولین تجدیدنظر در مقررات صدور گواهینامه ارگانیک است که در سال 2000 مصوب شد.

به‌طورکلی، آیین‌نامه جدید نظارت سخت‌گیرانه‌تری را در سراسر زنجیره تأمین محصولات معتبر-ارگانیک ازجمله اضافه کردن الزامات جدید رعایت و نظارت اضافی بر بازیگران زنجیره تأمین مانند تعاونی‌های کشاورزی، صادرکنندگان و واردکنندگان یا تولیدکنندگان محصولات بسته بندی شده مانند رستری‌های قهوه انجام می‌دهد.

سرویس بازاریابی کشاورزی (AMS)، بازوی USDA که نظارت بر برنامه ملی ارگانیک (NOP) را دارد، در این خصوص می‌گوید: «پیچیدگی‌های زنجیره‌های تأمین همراه با رشد بازار محصولات ارگانیک طی 20 سال گذشته، منجر به نیاز نظارت بیشتر شده است.»

پیشنهاد AMS در خصوص گواهینامه ارگانیک

AMS در این پیشنهاد نوشت: «رشد و پیچیدگی صنعت مدرن ارگانیک، محدودیت‌های موجود در آئین‌نامه‌های ارگانیک را نشان داده و شکاف‌هایی را در نظارت و اجرای مواردی که مقررات اصلی به آن پرداخته نمی‌شود، آشکار ساخت. فقدان استانداردهای روشن و مشخص در بخش‌هایی از آیین‌نامه‌ها گاه به تفسیرهای مختلف از مقررات، شیوه‌های متناقض و اجرای نابرابر در صنعت منجر شده است. زنجیره‌های عرضه پیچیده آلی به‌طور فزاینده‌ای باعث کاهش شفافیت و ردیابی می‌شوند، اما این عناصر برای اعتماد به برچسب ارگانیک ضروری هستند. علاوه بر این، مشاغلی که بدون نظارت از NOP در زنجیره تأمین ارگانیک فعالیت می‌کنند، خطراتی را برای یکپارچگی ارگانیک ایجاد می‌کنند. این می‌تواند منجر به سوءاستفاده از محصول ارگانیک، از بین رفتن تمامیت ارگانیک و کلاه‌برداری شود و مقررات در این قانون پیشنهادی برای رفع این خطرات طراحی شده است.»

طبق اعلام USDA، کل فروش محصولات ارگانیک در ایالات‌متحده از 3.4 میلیارد دلار در سال 1997 به 55.1 میلیارد دلار در سال 2019 رسیده است.

همراه با موز و کاکائو، قهوه یکی از انگشت‌شمار محصولات کشاورزی است که در درجه اول خارج از کشور تولید می‌شود و تحت استانداردهای «گروه تولیدکننده» برنامه ارگانیک قرار دارد و به کشاورزان خرده‌فروش این امکان را می‌دهد تا محصولاتی را به بازار عرضه کنند که بتوانند به‌عنوان ارگانیک گواهینامه داشته باشند.

جدیدترین تحقیقات بازار از شرکت‌هایی مانند تحقیقات بازار متفقین و ReportLinker نشان می‌دهد که بازار قهوه ارگانیک USDA سال گذشته در ایالات‌متحده حدود 5.7 تا 6.8 میلیارد دلار بوده و رو به رشد است.

درحالی‌که قهوه دارای مجوز ارگانیک تمایل به دریافت حق بیمه قیمت دارد، کمبود داده‌های مربوط به هزینه و مزایای آن برای تولیدکنندگان قهوه، پردازنده‌ها و رُستر ها همواره وجود دارد.

DCN قصد دارد در هفته‌های آتی بیشتر در مورد این تغییرات پیشنهادی و تأثیرات احتمالی خاص آن‌ها بر روی تولیدکنندگان قهوه، بازرگانان و رُستری ها ارائه دهد.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *