قهوه مبتنی بر شیر

شناخت انواع قهوه مبتنی بر شیر – 1

مجله قهوه – نوشیدنی های قهوه مبتنی بر شیر آماده نوشیدن (RTD) اندکی پس از ایجاد Frappuccino استارباکس در سال 1995 وارد بازار شدند.

با این وجود ، در چند سال گذشته ، به لطف رشد چشمگیر در بخش گسترده تر RTD ، آنها به طرز باورنکردنی محبوب شده اند محبوب.

بازار نیز هیچ نشانه ای از کندی این روند را نشان نمی دهد.

شرکت های بیشتری در حال ارایه نوشیدنی های قهوه مبتنی بر شیر RTD هستند و کیفیت بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

پیش بینی می شود ارزش بازار جهانی قهوه RTD تا سال 2027 42.36 میلیارد دلار آمریکا ارزش داشته باشد

که با بسته شدن کافی شاپ در طی Covid-19 بیشتر به آن دامن می زند.

این روند چند سوال را ایجاد می کند. چرا بازار در این مدت کوتاه به این سرعت رشد کرده است؟

چرا این محصولات در بین مصرف کنندگان بسیار محبوب هستند؟

و بعد چه اتفاقی می افتد؟

من برای برررسی این بازار محبوب و نوظهور با سه متخصص قهوه صحبت کردم که در ادامه با هم می خوانیم:

قهوه مبتنی بر شیر : تاریخچه

این مفهوم به Frappuccino استارباکس ، یک نوشیدنی قهوه یخ زده مخلوط شده باز می گردد که برای اولین بار در سال 1993 آزمایش شد.

جورج هاول ، بنیانگذار اتصال قهوه (خریداری شده توسط استارباکس در سال 1994 به مبلغ 23 میلیون دلار) ، با مدیر بازاریابی خود اندرو فرانک برای توسعه این نوشیدنی همکاری کرد.

استارباکس Frappuccino را در سال 1995 راه اندازی کرد و تا سال 1996 ، این برند تنها بیش از 52 میلیون دلار در سال فقط از طریق این نوشیدنی فروش داشت.

به دنبال این موفقیت ، استارباکس با غول غذا و نوشیدنی PepsiCo همکاری کرد تا یک RTD Frappuccino ایجاد کند

تا در فروشگاه های سراسر ایالات متحده فروخته شود.

انقلاب RTD Frappuccino

این نوشیدنی حاوی قهوه استارباکس دم کرده ، شیر کم چرب ، شکر و مواد غلیظ کننده بود.

تاسیس RTD Frappuccino انقلابی بود و این امکان را برای مصرف کنندگان فراهم کرد

تا از قوام یک نوشیدنی اصلی استارباکس به روشی فوق العاده راحت لذت ببرند.

با گذشت زمان ، شرکت های دیگر تولید کننده نوشیدنی خیلی زود از این الگو پیروی کردند و وارد بازار شدند.

در اروپا ، ایلی كافه با كوكاكولا برای ورود به بازار RTD انگلستان در سال 2007 مشاركت كرد.

شرکت مواد غذایی مارس دو نوشیدنی قهوه با مارک Galaxy پنج سال بعد در انگلستان منتشر کرد

و نوشیدنی های Jimmy’s Iced Coffee RTD از سال 2011 در بازار انگلستان ورود کردند.

با این وجود ، چند سال دیگر طول می کشد تا بازار شیر و قهوه RTD به طور کامل توجه بخش قهوه وسیع تر – از جمله قهوه های خاص – را به خود جلب کند.

محبوبیت قهوه مبتنی بر شیر از کجا آمد؟

در سال 2019 ، بازار جهانی قهوه RTD  22.44 میلیارد دلار آمریکا ارزش گذاری شده بود.

تقاضای مصرف کننده برای محصولات RTD به طور گسترده توسط افراد 18 تا 39 ساله انجام می شود.

اما در مورد قهوه و نوشیدنی های شیر RTD چه چیزی جذاب است ، به ویژه در میان هزاره ها؟

Kieran Power طعم دهنده و نوآور قهوه در برچسب خصوصی قهوه گوشت خوار Lincoln & York می گوید که چرا مصرف طی این سالها رشد کرده است.

کایران می گوید: «در حالی که دم کرده سرد هنوز هم برای نفوذ به بازار اصلی کار زیادی دارد ، کنسرو لاته تجربه ای نزدیک به نوشیدنی های حاوی اسپرسوی شیری را که در کافی شاپ های مورد علاقه خود پیدا می کنند ، ارائه می دهد.»

این تجربه «کافه مانند»، همراه با راحتی خرید محصول در یک فروشگاه مواد غذایی ، فکر برخی از مصرف کنندگان در مورد قهوه را تغییر داده است.

دیگر نیازی به پرداخت حق بیمه و انتظار برای باریستا نیست. آنها می توانند یک قهوه شیرین از قفسه های سوپرمارکت تهیه کنند.

میزان فروش قهوه مبتنی بر شیر

متیو سوونسون مدیر قهوه در نستله آمریکا و مربی Q-Arabica می گوید:

«این واقعاً به مصرف کننده این امکان را می دهد تا تجربه کافی شاپ مورد علاقه خود را در حین حرکت یا از یخچال در خانه به بهترین شکل تکرار کند.»

این نوشیدنی ها ، به طور قابل توجهی ، در تابستان محبوبیت بیشتری دارند.

تحقیقات انجام شده توسط آلگرا نشان داد که سالانه 170 میلیون نوشیدنی سرد قهوه در کافی شاپ های انگلیس مصرف می شود.

حدود 66٪ از افراد در نظرسنجی به طور انحصاری این نوشیدنی ها را در ماه های تابستان خریداری کرده اند.

با تعطیل شدن کافی شاپ های جهانی به دلیل Covid-19 ، قهوه RTD همچنین فضای مطلوبی را در بازار ایجاد می کند تا مشاغل موجود در قهوه سازگار شوند.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *