مجله قهوه – بازار جهانی قهوه این روزها شاهد روند رو به پایین صادرات و قیمت است. با شیوع و فراگیر شدن ویروس کرونا در جهان به نظر میرسد تأثیرات این بیماری تا ماهها بر روی محصول قهوه و بازار جهانی آن تأثیرگذار باشد. به تأخیر افتادن ماه برداشت قهوه به دلیل شیوع این بیماری و کاهش عرضه در بازار قهوه یکی دیگر از دلایل بالا رفتن قیمت جهانی قهوه است. بااینوجود، روند رو به رشد گروه روبوستا در بازار جهانی قهوه در مقایسه با زمان مشابه سال قبل نشان از استقبال بازار قهوه در این گروه شده است. در ادامه برخی آمارها و شاخص بازار قهوه در آوریل 2020 به نقل از سازمان بینالمللی قهوه (ICO) در زیر میآید.
صادرات جهانی قهوه در آوریل 2020 به 10.82 میلیون کیسه رسیده است و درحالیکه در آوریل 2019 با 11.17 میلیون کیسه بود.
صادرات قهوه در 7 ماهه اول سال 2019- 2020 (19 اکتبر تا 19 آوریل 2020) با 3.8٪ کاهش به 72.78 میلیون کیسه در مقایسه با 75.67 میلیون کیسه در مدت مشابه در سال 2018- 2019 رسیده است.
در دوازده ماه منتهی به آوریل 2020 ، صادرات عربیکا 81.3 میلیون کیسه در مقایسه با 80.75 میلیون کیسه در سال گذشته بود. این در حالی است که صادرات روبوستا 47.65 میلیون کیسه در مقایسه با 45.63 میلیون کیسه بوده است.
قیمت گروه Arabica در ماه مه سقوط کرد و این در حالی بود که نوسانات بازار کاهش داشت.
شاخص کامپوزیت ICO در ماه مه 2020 با 4.1٪ کاهش بهطور میانگین به 104.45 سنت آمریکا در سال رسید که این دومین ماه متوالی کاهش قیمت در گروه عربیکا است.
باوجودآنکه گروههای عربیکا در ماه مه 2020 روند نزولی داشتند ، شاخص گروه Robusta با 0.9٪ افزایش به 64.53 سنت در ایالاتمتحده رسید.
در این میان صادرات از آفریقا با 7٪ به 7.66 میلیون افزایشیافته و از آسیا و اقیانوسیه با افزایش 0.6٪ به 23.62 میلیون کیسه در اکتبر 2019 تا آوریل 2020 رسیده است. در همین مدت ، محمولههای آمریکای مرکزی و مکزیک با 4.9٪ کاهش به 8.77 میلیون کیسه رسید.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

