زنگ‌زدگی برگ قهوه

زنگ‌زدگی برگ قهوه در هاوایی دیده شد

مجله قهوه – به گفته مقامات کشاورزی ایالت، زنگ‌زدگی برگ قهوه ، بیماری گیاهی بسیار عفونی که می‌تواند محصولات قهوه را از بین ببرد، برای اولین بار در هاوایی کشف‌شده است.

وزارت کشاورزی هاوایی (HDOA) و دفتر فرماندار دیوید ایژ این یافته نگران‌کننده را در این هفته گزارش کردند، پس‌ازآنکه برگ‌هایی که یک هفته پیش از یک مزرعه قهوه در مزرعه قهوه در منطقه هایکو در جزیره مائوی به HDOA ارسال شد، علائم زنگ‌زدگی برگ قهوه دیده شد.

هنوز مشخص نیست که چگونه زنگ برگ به این جزیره رسیده است و ایالت هاوایی استانداردهای سختگیرانه قرنطینه را برای همه گیاهان جدید قهوه حفظ می‌کند.

نتایج آزمایش اولیه از دانشگاه هاوایی، کالج کشاورزی گرمسیری و منابع انسانی، قارچ گیاهان قهوه مدیریت‌شده و وحشی موجود در منطقه هایکو را شناسایی کرد. مقامات ایالتی گفتند که نمونه‌ها برای تأیید به خدمات شناسایی ملی وزارت کشاورزی ایالات‌متحده ارسال‌شده است.

زنگ‌زدگی برگ در آفریقا

زنگ‌زدگی برگ قهوه اولین بار در دهه 1860 در آفریقای شرقی و سریلانکا شناسایی شد، بیماری همیلیا واستاتریکس – که باعث ایجاد زنگ‌زدگی برگ یا «لا رویا» در اسپانیایی می‌شود – از آن زمان در سراسر جهان قهوه ساز راه خود را بازکرده است. عفونت‌ها به‌سرعت گسترش می‌یابند و آلودگی به زنگ برگ توانایی از بین بردن کل محصولات قهوه را دارد.

کشاورزان قهوه خرده‌مالک در مناطقی از جهان رشد قهوه در آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک هنوز درگیر اپیدمی ویرانگر زنگ‌زدگی برگ قهوه هستند که از سال 2012 به‌سرعت در حال گسترش است.

فیلیس شیمابوکوورو-گایزر، رئیس HDOA، در اعلامیه‌ای از کشف مائوئی در ظهر دوشنبه گفت: «در حال حاضر ناشناخته است که این زنگ‌زدگی چگونه به گیاهان قهوه در Maui رسیده است یا چه مدت آنجا بوده است. ما از کمک آژانس‌های مختلفی که در تعیین میزان این آلودگی و چگونگی ورود زنگ‌زدگی برگ قهوه به ایالت کمک می‌کنند، قدردانی می‌کنیم.»

مقامات ایالتی از کشاورزان قهوه می‌خواهند که مراقب علائم زنگ‌زدگی برگ – ازجمله تکه‌های زرد کوچک که روی برگ‌ها ایجاد می‌شود – باشند و در صورت مشاهده با آن‌ها تماس بگیرند.

HDOA اظهار داشت: «درحالی‌که قارچ‌کش‌هایی وجود دارد که می‌توانند برای کنترل قارچ استفاده شوند، اما یکی از عوامل کلیدی در هر برنامه کنترل آفات، اقدامات بهداشتی مناسب است. هرس و آموزش منظم درخت قهوه به جلوگیری از محصول بیش‌ازحد و حفظ یک مزرعه سالم کمک می‌کند. این روش‌ها به بهبود گردش هوا و همچنین باز شدن سایبان کمک می‌کند تا پوشش اسپری قارچ‌کش مناسب فراهم شود. کنترل خوب علف‌های هرز یک عامل مهم است زیرا رقابت برای مواد مغذی حیاتی را پایین نگه می‌دارد، درنتیجه حساسیت به زنگ‌زدگی را کاهش می‌دهد.»

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *