یوننان

زنجیره تأمین قهوه یوننان چین – 3

مجله قهوه – در کنار این افزایش پرشتاب قهوه یوننان چین، ما همچنین شاهد افزایش کیفیت قهوه کشت‌شده در چین و همچنین ظهور شیوه‌های کشاورزی پایدار در چین هستیم.

بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زنجیره تأمین قهوه چینی و درک اینکه چرا تولید قهوه در این کشور در حال بهبود است.

من با کارل سارا و مارک رسپینگر از شرکت Sucafina (یوننان) و همچنین جوی چن از قهوه رودخانه ManLao صحبت کردم که در ادامه بخش سوم را با هم می‌خوانیم:

آینده برای تولیدکنندگان یوننان

کارل فکر می‌کند توانایی شگفت‌انگیز چین برای رشد، انطباق و مقیاس‌گذاری به معنای وجود توانایی‌های زیادی برای قهوه یوننان است.

«شما نگاه می‌کنید که کشور در 30 سال گذشته از نظر توسعه به چه دستاوردهایی رسیده است و می‌بینید که آن‌ها پذیرای تغییر هستند.»

باوجود پیش‌فرض‌ها، جوی خاطرنشان می‌کند که پایداری یکی دیگر از عوامل مهمی است که تولید قهوه چینی را به جلو سوق می‌دهد.

او به من می‌گوید: «هزینه‌های چین با رشد اقتصادی کشور افزایش‌یافته است؛ بنابراین تولیدکنندگانی که متمرکز بر روش‌ها و کیفیت کشاورزی پایدار بوده‌اند تمایل دارند که عملکرد بهتری نسبت به تولیدکننده‌هایی داشته باشند که تولید آن‌ها با کمترین هزینه حاشیه‌ای متمرکز شده است.»

در همین راستا، دولت‌های محلی در یوننان به کشاورزان در بهبود تلاش‌های پایداری خود کمک کرده‌اند. به‌عنوان‌مثال، در سال 2012، نهال‌های درخت سایه به‌صورت رایگان به تولیدکنندگان Pu’er و Xishuangbanna عرضه شد.

کارل اضافه می‌کند: «ما همچنین چیزهایی مانند خشک‌کن‌های خورشیدی، مدیریت آبیاری، خوشه‌بندی انواع مختلف و آزمایش‌های کنترل‌شده و تائید شده علمی با قهوه‌ها را مشاهده می‌کنیم.»

نوآوری برای کیفیت بالاتر

این نوآوری اگر نمایانگر حرکت گسترده به سمت کیفیت بالاتر نباشد، ارزشی ندارد.

مارک اضافه می‌کند: «بهبود قابلیت ردیابی، افزایش اتوماسیون و تصور مجدد مالی قهوه، همه مواردی است که می‌توان با معرفی برخی از سیستم‌ها و فن‌آوری‌های پیشرو Sucafina، به دست آوردهای بالقوه زیادی دست یافت.»

«یکی از اهداف اولیه ما در یوننان پیاده‌سازی سیستم ردیابی قهوه بلاک چین Farmer Connect است.»

اولین قدم در بهبود زنجیره تأمین قهوه، بهبود دسترسی به اطلاعات خوب برای پشتیبانی از تصمیم‌گیری است.

«با Farmer Connect، ما نه‌تنها قابلیت ردیابی برای تفت دهنده‌ها قابل‌دسترس می‌کنیم، بلکه داده‌های مهم تولید را به کشاورزان و پردازنده‌ها خواهیم داد تا به آن‌ها در بهبود کیفیت، سازگاری و پایداری کمک کنیم.»

پایداری در کیفیت

اما به‌طورکلی، برای تولیدکنندگان، این تمرکز فزاینده بر روی رشد قهوه با کیفیت عالی به روشی پایدار، به معنای بهبود دسترسی به بازار است.

همان‌طور که چین به‌عنوان مبدأ شناخته‌شده و بیشتر مورد جستجو قرار می‌گیرد، تقاضا نیز افزایش می‌یابد.

کارل می‌گوید: «ما در حال استفاده از حجامت کور با قهوه یوننان هستیم و مردم فکر می‌کنند از پاناما، پرو، برزیل یا روآندا است.»

فرانسیسکو همچنین یادآور می‌شود، بر اساس آنچه تاکنون دیده است، پیشرفت در کیفیت در آستانه مشاهده است.

او می‌گوید: «من مطمئن هستم که طی چند سال دیگر می‌توانیم قهوه‌های چین را با امتیاز بالاتر از 86 بچشیم.»

کاملاً واضح است که کیفیت و پایداری قهوه یوننان با سرعت‌بالا در حال افزایش است.

با ادامه رشد کیفی قهوه چینی، این کشور به‌طور طبیعی توجه بیشتری را به‌عنوان یک منبع خاص جلب خواهد کرد.

پتانسیل قهوه یوننان برای رشد، با توجه به سرعتی که در سال‌های اخیر تولیدشده است، حیرت‌انگیز است.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *