قهوه در کنیا

روند جوان‌سازی کشاورزی قهوه در کنیا – 1

مجله قهوه – کنیا بیش از 100 سال است که یک تولیدکننده عمده قهوه در جهان به شمار می‌رود. اگرچه تولید قهوه در کنیا در اواخر قرن نوزدهم به این کشور وارد شد، اما شهرت قهوه کنیا در دهه‌های بعد به‌سرعت رشد کرد.

بااین‌وجود، طی سه دهه گذشته، به دلیل بی‌ثباتی قیمت، شکاف نسلی و مسائل مربوط به آب‌وهوای کشور، تعداد تولید کاهش‌یافته است.

در سال 1986، گزارش‌ها ادعا می‌کنند که کنیا حدود 3.1٪ از کل قهوه‌های تولیدشده در جهان را تولید کرده است و امروز، این رقم به حدود 0.5٪ رسیده است.

از زمان شروع انحطاط در این کشور، چندین تلاش توسط سازمان‌های بخش دولتی و خصوصی برای احیای مجدد بخش قهوه در کنیا صورت گرفته است.

بسیاری از این فعالیت‌ها ناموفق بوده‌اند. میلیاردها شیلینگ کنیا هدررفته و کشاورزان قهوه متضرر شده‌اند.

برخی حتی ترجیح داده‌اند به‌طور کامل در جستجوی منابع درآمد پایدارتر، تولید قهوه را کنار بگذارند.

بااین‌وجود، در میان عدم اطمینان، برخی از کشاورزان قهوه در حال کشف روش‌های جدید احیای تولید قهوه هستند.

روشی که مؤثر واقع‌شده است، طرح «Nyumba Kumi Kahawa» است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات این طرح ادامه مطلب را بخوانید:

منشأ: اولین ابتکار NYUMBA KUMI

در عبارت به معنی «ده خانه» در سواحیلی است. سیاست Nyumba Kumi در ابتدا به‌عنوان الگوی پلیس در جامعه معرفی شد که برای تکمیل سیاست امنیتی دولت کنیا طراحی‌شده بود.

این روش به‌عنوان روشی برای مقابله با خشونت آغاز شد.

این گروه از ده خانوار را گرد هم آورد تا نوعی محافظ امنیتی محله را تشکیل دهند که هر درگیری را از بین می‌برد.

در سال 2017، گروه کوچکی از کشاورزان در تلاش برای تقویت بخش قهوه در کنیا از ابتکار Nyumba Kumi وام گرفتند.

این ایده به‌این‌ترتیب بود که تولیدکنندگان محلی قهوه برای حمایت از یکدیگر به‌صورت گروهی دورهم جمع می‌شدند.

پس از شروع​​، تعداد مزارع در این گروه‌ها به‌طور پیوسته به سه، سپس چهار، سپس 5 و سپس 10 افزایش یافت. این گروه‌ها شروع به جستجوی ایستگاه‌های شستشو برای پردازش قهوه خود به‌صورت گروهی كردند

و منابع خود را جمع كردند تا هزینه‌ها را برای هر فرد قابل‌کنترل نگه دارند.

مقامات جامعه به‌عنوان بخشی از شرایط پذیرش از مزارع گروه‌های Nyumba Kumi Kahawa بازدید کردند.

آن‌ها وقتی دریافتند که به‌خوبی سازمان‌یافته و قهوه باکیفیت تولید می‌کنند، متعجب شدند.

تا آن زمان، منطقه‌ای كه آن‌ها نمایندگی می‌کردند شهرت خوبی در رها كردن و غفلت از مزارع قهوه خود نداشت.

همکاری در پردازش و فروش

اعضای Nyumba Kumi Kahawa سپس به دنبال یک جامعه کشاورز شدند که توافق کردند به آن‌ها در پردازش، صادرات و بازاریابی قهوه‌ها کمک کند.

درازای عضویت، جامعه تضمین می‌کند که مسئولیت پردازش و فروش را به عهده می‌گیرند.

این‌یک چشم‌انداز جذاب برای کشاورزان Nyumba Kumi Kahawa بود، زیرا جامعه قهوه را مستقیماً به یک واردکننده عمده اروپایی صادر می‌کرد.

پیتر گیکوکی عضو جوان ابتکار Nyumba Kumi Kahawa در این خصوص می‌گوید تا زمان راه‌اندازی گروه، او در آستانه کنار گذاشتن تولید قهوه بود.

ازآنجاکه شکاف نسلی در تولید قهوه در کنیا از قبل مسئله مهمی بود، این ابتکار عمل به او و سایر کشاورزان جوان ثابت کرد که پتانسیل بالایی در مزرعه وجود دارد.

این به او نشان داد که در منطقه وی افراد دیگری نیز هستند که می‌توان با آن‌ها همکاری کرد.

وی می‌گوید: «هنگامی‌که مزرعه قهوه خود را به ارث بردم، اولین غریزه من این بود كه كل مزارع را از ریشه خشک‌کنم و سایر محصولات را بكارم.

حالا خوشحالم که این کار را نکردم.

قهوه هزینه تمام قبوض من را پرداخت می‌کند و اکنون می‌توانم زندگی بهتری داشته باشم.»

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *