زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت و بیش از 20 هزار کشاورز در بخش قهوه زیمبابوه سالانه بیش از 15000 تن قهوه تولید می‌کردند.

بااین‌حال، موجی از اصلاحات کشاورزی داخلی در آغاز قرن تغییراتی را در بخش قهوه این کشور ایجاد کرد.

اما به لطف ابتکارات بخش دولتی و خصوصی، امروزه بخش قهوه زیمبابوه در حال بهبود است.

تولیدکنندگان دوباره شروع به کشت قهوه می‌کنند و انجام این کار به چشم‌انداز جذاب‌تری تبدیل می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر، من با یک متخصص زراعت در زیمبابوه و یک متخصص قهوه پایدار صحبت کردم که در ادامه با هم بخش دوم این مقاله را می‌خوانیم.

شروع مجدد: سرمایه‌گذاری خارج از کشور

در آغاز این قرن، بسیاری از کشاورزان قهوه زیمبابوه چاره‌ای نداشتند که مزارع خود را رها کرده و به محصولات نقدی دیگر مانند ذرت و توتون توجه کنند.

قیمت قهوه افت کرده بود و خریداران خارج از کشور به دنبال اجرای اصلاحات کشاورزی اشاره‌شده به‌جای دیگری نگاه کرده بودند.

بااین‌حال، در سال‌های اخیر، کشاورزان شروع به بازگشت به قهوه کرده‌اند.

سرمایه‌گذاری قهوه سوئیس Nespresso، NGO NGO TechnoServe و سایر ابتکارات بخش دولتی از سراسر اروپا نوید بهبود بخش قهوه زیمبابوه را می‌دهد.

تحسین توضیح می‌دهد که یکی از استراتژی‌های اصلی ترویج مدل همکاری در جوامع کشاورزان بوده است.

وی می‌گوید: «TechnoServe و سایر NGO ها روح تعاون را در زیمبابوه ایجاد می‌کنند.»

«آن‌ها به کشاورزان در مورد اهمیت یک جبهه متحد آموزش می‌دهند و به مواردی مانند بازاریابی و فرآوری قهوه آن‌ها کمک می‌کنند.»

دکتر نیکول متتو یک مدافع قهوه پایدار است که کار وی شامل تبلیغ قهوه با مسئولیت‌پذیری تولیدشده و سازگار با محیط‌زیست است.

او می‌گوید که نسپرسو همچنین به کشاورزان قهوه زیمبابوه حق بیمه قهوه خود را پرداخت کرده است تا با این کار کشاورزان بیشتری را به بازگشت ترغیب کند.

نیکول می‌گوید: «از زمان شروع برنامه Nespresso’s Reviving Origins در ماه مه 2019، ما شاهد افزایش تعداد تولیدکنندگان قهوه در مقیاس کوچک هستیم.»

نیکول می‌گوید که به نظر وی، این ابتکارات هدف احیا نیست، بلکه در عوض «بازسازی» برای دوره جدیدی از تولید قهوه است.

او می‌گوید: «اکثر مردم فقط در مورد احیای قهوه در زیمبابوه صحبت می‌کنند؛ اما این بیشتر در موردبازسازی در آماده‌سازی برای یک مرحله جدید در تولید قهوه است.»

این فرصت برای سرمایه‌گذاری در شیوه‌های خوب کشاورزی، تولید قهوه باکیفیت و تعامل با بازارها برای جذب قیمت‌های بالاتر و افزایش درآمد تولیدکننده وجود دارد.

«وقت آن رسیده است که صنعت را مورد بازبینی قرار دهیم و آن را بازسازی کنیم تا نه تنها در زندگی مردم، بلکه در محیط‌زیست نیز یک تغییر واقعی ایجاد کند.»

آینده قهوه در کشور زیمبابوه

در حال حاضر اوضاع برای بخش قهوه به سمت بهتر شدن می‌رود – درحالی‌که هنوز فاصله زیادی وجود دارد،

TechnoServe پیش‌بینی می‌کند که حدود 2000 کشاورز خرده‌مالک تا سال 2025 به کشت قهوه برگردند.

تحسین همچنین می‌گوید که در حال حاضر تعداد بیشتری تولیدکننده جوان قهوه در کشور وجود دارد.

وی می‌گوید به لطف حمایت از سازمان‌های غیردولتی مختلفی که در زیمبابوه کار می‌کنند، آن‌ها به مهارت تولید قهوه با کیفیت بالا مجهز شده‌اند.

این برای آینده بخش قهوه زیمبابوه مهم است. در بسیاری از کشورهای تولیدکننده قهوه در سراسر جهان، نیروی کار پیر و عدم علاقه نسل‌های جوان باعث ایجاد شکاف مهارت شده است.

بااین‌حال، کشاورزان تنها کسانی نیستند که این بازسازی قهوه زیمبابوه را اداره می‌کنند.

نسل‌های جوان این کشور که بسیاری از آن‌ها از تحصیل در خارج از کشور بازگشته‌اند،

در حال افزایش مصرف قهوه داخلی در شهرهای زیمبابوه هستند.

تحسین بر این باور است که این افزایش مصرف قهوه و دید بیشتر در بین نسل‌های جوان کشور، کلید بازگشت تولید قهوه زیمبابوه خواهد بود.

بااین‌حال، هنوز کارهایی برای انجام وجود دارد.

در کنار بی‌ثباتی قیمت و ناآرامی‌های سیاسی، برخی از سهامداران می‌ترسند

که تولیدکنندگان بیش‌ازحد به سرمایه‌گذاری مارک‌های اروپایی و ابتکارات بخش دولتی وابسته باشند.

درحالی‌که کار آن‌ها به روح بخشیدن به تولید قهوه کمک کرده است، برخی نگران‌اند که روزی همه‌چیز از بین برود.

نیکول می‌گوید که به نظر وی، کشاورزان زیمبابوه باید با داشتن خودکفایی هرچه بیشتر خود را برای این امر آماده کنند.

کمتر از یک دهه پیش، تولید قهوه در زیمبابوه در آستانه سقوط بود.

اصلاحات شدید زمین منجر به توزیع مجدد مزارع در بین تولیدکنندگان بی‌تجربه قهوه شده بود که متعاقباً در برابر نوسانات قیمت

و شرایط نامساعد جوی آسیب‌پذیر بودند.

بااین‌حال، اوضاع در حال تغییر است و بخش قهوه کشور شروع به بهبود می‌کند.

درحالی‌که هنوز از اوج 30 سال پیش خود فاصله دارد، اما علاقه داخلی، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور

و ادامه برنامه‌های کمک فنی همه نشان‌دهنده بازسازی مثبت بخش قهوه برای تولیدکنندگان زیمبابوه است.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *