قهوه بدون فیلتر

روش های دم‌آوری قهوه بدون فیلتر کاغذی

مجله قهوه –برخی از مصرف‌کنندگان در حال بازگشت به روش‌های سنتی، قابل‌استفاده مجدد برای دم کردن قهوه، یا به دنبال گزینه‌های سازگار با محیط‌زیست و دم‌آوری قهوه بدون فیلتر کاغذی هستند.

کلمه “پایداری” معمولاً در قهوه مخصوص استفاده می‌شود. مصرف‌کنندگان بیش از هر زمان دیگری از تأثیر عادات غذایی و آشامیدنی خودآگاه هستند و به‌درستی می‌خواهند قهوه “پایدار” بنوشند.

اما همان‌طور که پایداری به معنای خرید قهوه خوب و با اخلاقی است، به این معنی است که مراقب زباله‌ها و تأثیرات محیطی نیز باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چند روش مختلف دم‌آوری قهوه بدون فیلتر کاغذی، با چند باریستا صحبت کردم که در ادامه آن‌ها را می‌خوانید.

طعم و مزه قهوه فیلتری

قبل از اینکه به روش‌های مختلف تهیه قهوه در خانه بدون استفاده از فیلترهای کاغذی بپردازیم، بیایید بررسی کنیم که این چگونه بر طعم فنجان شما تأثیر می‌گذارد.

درحالی‌که در درجه اول از فیلترهای کاغذی برای جلوگیری از پایان ذرات قهوه در فنجان خود استفاده می‌کنیم، کاغذ به طرق مختلف بر طعم قهوه نیز تأثیر می‌گذارد.

قهوه حاوی طیف گسترده‌ای از ترکیبات مختلف، از جمله کربوهیدرات‌ها، لیپیدها، اسیدها، پروتئین‌ها و … است.

فیلترهای کاغذی برخی از این مواد را حفظ می‌کنند – یعنی لیپیدها، برخی اسیدها و پلی فنول های قابض (مانند تانن). درنتیجه، قهوه‌های تصفیه‌شده با کاغذ، به دلیل حذف این ترکیبات، عموماً تمیزتر و سبک‌تر هستند.

اگرچه توسط کاغذ فیلتر نمی‌شوند، این ترکیبات چگالی بیشتری در فنجان ایجاد می‌کنند و منجر به نوشیدنی “غلیظ‌تر” با احساس دهان سنگین‌تر می‌شوند.

روش‌های قابل‌استفاده مجدد برای فیلتر کردن قهوه (مانند فلز یا پارچه) باعث عبور بیشتر این ترکیبات می‌شود.

این منجر به ایجاد یک نمایه طعمی می‌شود که به‌طورکلی سنگین‌تر و شدیدتر است. بااین‌حال، این بدان معناست که احتمال وجود رسوب در فنجان نیز بیشتر است.

بااین‌حال، با هر روش دم‌آوری قابل‌استفاده مجدد یا دم‌آوری قهوه بدون فیلتر ، تمیز کردن از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

اگر ترکیبات و روغن‌ها به‌مرورزمان در یک فیلتر قابل‌استفاده مجدد تجمع یابند، می‌توانند طعم ماندگاری داشته باشند که بر عطروطعم دم‌کرده‌های بعدی تأثیر بگذارد.

راهنماهای تولید قهوه در منزل: روش‌های دم‌آوری قهوه بدون فیلتر

بنابراین، ما می‌دانیم که از قهوه ساخته‌شده با فیلتر قابل‌استفاده مجدد چه انتظاری داریم. حال بیایید برخی از روش‌های خاص دم را با جزئیات بیشتر بررسی کنیم.

فرنچ پرس

فرنچ پرس یک گزینه جایگزین بدون کاغذ برای تهیه قهوه فیلتری است. اکثر فرنچ پرس‌ها مجهز به فیلتر مشبک فلزی هستند، اما کیفیت فیلتر متفاوت خواهد بود.

ازآنجایی‌که روغن‌های بیشتری از فیلتر کاغذی قادر به عبور از فیلتر هستند، قهوه‌ای که با فرنچ پرس تولید می‌شود اغلب دارای ویژگی‌های دهانی ضخیم‌تر و سنگین‌تر هستند.

ازآنجاکه فرنچ پرس یک روش دم‌آوری غوطه‌وری است، قهوه برای مدت طولانی‌تری در معرض آب قرار می‌گیرد تا در قطره‌چکان.

به همین دلیل، آسیاب شما باید نسبت به قهوه فیلتری، درشت‌تر باشد.

موکاپات

از زمان اختراع موکاپات در دهه 1930، این یک روش ثابت برای دم کردن یک قهوه سنگین و شدید است.

مهم‌ترین نکته در گلدان موکاپات استفاده از نسبت مناسب است

همچنین به این معنی است که تکرار همان نوشیدنی هنگام تکرار آسان‌تر است. موکاپات و فرنچ پرس هر دو قابل تکرار هستند و این یک مزیت بزرگ است.

فیلترهای پارچه‌ای

دم کشیدن قهوه با فیلتر پارچه‌ای – که به آن «جوراب» نیز می‌گویند – یک سنت بسیار قدیمی است.

اعتقاد بر این است که اولین فیلتر قهوه در تاریخ از پارچه ساخته‌شده است و ظاهراً مربوط به ژاپن قرن نوزدهم است.

امروزه نیز این روش در مناطق تولیدکننده قهوه محبوب است.

فیلترهای پارچه‌ای در مورداحساس دهان و شدت آن گزینه‌ای بینابین ارائه می‌دهند. پارچه مقاومت کمتری نسبت به کاغذ دارد، اما بااین‌وجود برخی از روغن‌ها را جذب می‌کند و منجر به یک فنجان نهایی متعادل می‌شود.

فیلترهای فلزی

گزینه دیگر استفاده از فیلترهای فولادی ضد زنگ برای برخی از روش‌های تولید دم، مانند ریختن روی قطره‌چکان‌ها و اروپرس است.

اگرچه هنوز کاغذ محبوب‌ترین گزینه برای فیلترهای موجود در قهوه‌های خاص است، اما فلز و پارچه تجربه نوشیدن متفاوت و همچنین قابل‌استفاده مجدد را ارائه می‌دهند.

باوجوداینکه امروزه مسلماً از محبوبیت بالایی برخوردار نیستند، اما آیا با تغییر روند مصرف در بین افراد قهوه‌خور، می‌توان افزایش محبوبیت را دید؟

مهم نیست که چه جوابی دارید، اطمینان حاصل کنید که اگر با پارچه یا فلز دم می‌کنید، تجهیزات خود را کاملاً منظم تمیز می‌کنید.

با مراقبت خوب از فیلتر قابل‌استفاده مجدد، قادر خواهید بود اثر کربن خود را به حداقل برسانید.

منبع perfect daily grind

نوشته آنا پائولا روزاس

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *