جوراب قهوه

ساده‌ترین روش دم کردن قهوه با جوراب قهوه

مجله قهوه – ساده‌ترین روش دم کردن که تا کنون با آن مواجه شده‌ام استفاده از جوراب قهوه است که به یک سیم وصل شده است. البته توجه داشته باشید که نه هر نوع جورابی، جوراب قهوه یک جوراب کاملاً گره‌ای است که تنها برای قهوه مناسب است.

این روش دم‌آوری یک روش ایده‌آل برای افرادی است که می‌خواهند در طبیعت کمپ بزنند و مایل به کاهش وزن کوله خود هستند. البته این روش تنها محدود به بیرون نیست و می‌توانید به‌راحتی در منزل نیز قهوه دم کنید.

مراحل دم‌آوری قهوه با جوراب قهوه

مرحله نخست: جوراب قهوه را درون لیوان قرار دهید

این روش دم‌آوری مشابه تهیه چای و یا دم‌نوش با لیوان‌های فیلتر دار است.

مرحله دوم: قهوه آسیاب شده را اضافه کنید

من با استفاده از مقدار کمی قهوه آسیاب شده نتیجه خوبی می‌گیرم. نسبت تولید پایه من 17 به 1 است (17 گرم آب در هر گرم قهوه).

من از مقیاس آشپزخانه استفاده می‌کنم، اما شما فقط می‌توانید از این قاعده اساسی پیروی کنید.

یک لیوان قهوه 12 اونسی 340 گرم است.

340 را به 17 تقسیم کنید و 20 گرم قهوه دریافت کنید.

قاشق کوچک که داخل یک قوطی قهوه می‌آید 10 گرم دارد؛ بنابراین 2 قاشق در هر لیوان 12 اونسی کافی است.

اگر یک لیوان 16 اونسی دارید، یک قاشق چای‌خوری دیگر اضافه کنید.

مرحله سوم: آب گرم اضافه کنید

آب را به جوش بیاورید و سپس بگذارید 10 تا 30 ثانیه خنک شود تا دمای آن کمی کاهش یابد. جوراب قهوه را به‌آرامی پر کنید. پس از افزودن آب، اگر متوجه شدید هیچ‌گونه قهوه‌ای بدون تماس با آب در جوراب قرار نگرفته باشد. برای این کار از یک قاشق یا چنگال کمک بگیرید و آن‌ها را از هم جدا کنید. شما می‌خواهید همه قهوه‌ها با آب تماس برقرار کنند.

مرحله چهارم: حدود 3 دقیقه صبر کنید

در سایت‌های رسمی از زمان دم کردن 2 دقیقه استفاده می‌کنند. من با زمان دم 3 دقیقه نتیجه بهتری گرفتم.

مرحله پنجم: فیلتر جوراب را برداشته و سرو کنید

صافی را برداشته و قهوه آماده نوشیدن است.

مرحله ششم: تمیز کردن

بگذارید صافی قبل از خالی شدن تفاله قهوه در سطل آشغال یا کمپوست کمی خنک شود. آن را به داخل برگردانید و آبکشی کنید. جوراب قهوه را کنار بگذارید تا خشک شود تا برای استفاده بعدی آماده باشد.

منبع: I need coffee

نوشته مایکل آلن اسمیت

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *